Nyeste Populær

Del 1: de største spiller- og holdmareridt

Vi er taget en tur ned ad memory-lane og fundet de største nedture i sportens verden. Medlidenhed-alert!

I sportens verden har alle atleter på et eller tidspunkt oplevet kæmpe nedture. Nedgørelse er ikke formålet med denne artikel, vi ønsker blot at gøre opmærksom på, at nedture er og bliver en del af sportens verden og er dermed en naturlig del af sport, selvom det er ufatteligt svært at acceptere.

Lad os begynde nedturen.

 

Steven Gerrard på glatis

Lasse
Af Lasse Søgaard
May 6,2020

Unikke Superliga-rekorder

Der er godt og vel en lille uges tid til, at sidste halvdel af Superligasæsonen 19/20 begynder. Vi har i denne anledning dykket ned i arkiverne og fundet en masse unikke Superligarekorder. Lad os komme i gang
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 8,2020

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Vi har været en tur i arkiverne og fundet 18 af de bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden. Flere af spillerne er nogle man aldrig kommer til at glemme.

I del 1 præsenterede vi de første ni udenlandske spillere på vores liste. I del 2 er vi nu kommet til de sidste ni udenlandske spillere.

 

10. Ståle Solbakken – AaB/FC København

Lasse
Af Lasse Søgaard
January 5,2020

Superliga: 10 af de bedste vinter-tilgange de seneste 5 år

Superligaen er gået på vinterpause, i hvert fald for spillernes vedkommende, mens alverdens agenter og sportsdirektører knokler for at kørt nogle nye spillere is stilling og forstærket truppen til den sidste og afgørende halvsæson. Vi har fundet 10 af bedste vinter-tilgange gennem de seneste 5 år
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 20,2019