Nyeste Populær

Unikke Superliga-rekorder

Der er godt og vel en lille uges tid til, at sidste halvdel af Superligasæsonen 19/20 begynder. Vi har i denne anledning dykket ned i arkiverne og fundet en masse unikke Superligarekorder. Lad os komme i gang
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 8,2020

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Vi har været en tur i arkiverne og fundet 18 af de bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden. Flere af spillerne er nogle man aldrig kommer til at glemme.

I del 1 præsenterede vi de første ni udenlandske spillere på vores liste. I del 2 er vi nu kommet til de sidste ni udenlandske spillere.

 

10. Ståle Solbakken – AaB/FC København

Lasse
Af Lasse Søgaard
January 5,2020

Superliga: 10 af de bedste vinter-tilgange de seneste 5 år

Superligaen er gået på vinterpause, i hvert fald for spillernes vedkommende, mens alverdens agenter og sportsdirektører knokler for at kørt nogle nye spillere is stilling og forstærket truppen til den sidste og afgørende halvsæson. Vi har fundet 10 af bedste vinter-tilgange gennem de seneste 5 år
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 20,2019

3F Superligaen: konklusion på efteråret 2019

Superliga-spillerne kan endelige få lov til at tage på juleferie efter 20. runde blev afsluttet i weekenden. Vi runder hele efteråret og kommer med vores bud på top-6
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 17,2019

Udenlandske spillere i Superligaen

I kølvandet på Viborgs episode med den ukendte og mystiske fodboldspiller, Bernio Verhagen, har vi taget et kig på udviklingen af udenlandske spillere i Superligaen, og hvilke nationaliteter Superligaen har haft mest gavn af.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 25,2019

Danske vs. engelske fodbold-udtryk

I fodbold eksisterer der nogle helt bestemt udtryk og sproglige vendinger i forskellige situationer. I Danmark har vi vores helt egne udtryk, hvilket man også har i England. Vi har fundet 10 fodbold-udtryk for hvert land, som enhver dansk eller engelsk fodboldfan umiddelbart ikke ville forstå, hvis de så en kamp sammen.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 21,2019

10 velovervejet tips

Det er sidste runde i Superligaen inden landskamppausen, og derfor ønsker samtlige hold, at gå på miniferie med en sejr i bagagen. Vi har vurdereret os frem til 10 mulige tips til 16. spillerunde. Lad os springe ud i det!
888sport
Af 888sport
November 8,2019