basketball betting hos 888sport

Højt tempo, fra den ene til den anden ende. En sport, som er spillet af nogen af de største sportsstjerner i verden, basketball er berettiget nok en af de mest sete sport i verden. I Danmark har basketball også fået en større popularitet, som bliver ved med at vokse.

Opfundet i 1891 af Jim Naissmith, spredte sporten sig fra at være en national sport til at blive en olympisk sport. Idag er NBA en af de mest populærste sportsligaer i verden, som blandt andet har produceret ikoner, som Michael Jorden, Magic Johnson, Larry Bird, Wilt Chamberlain og Oscar Robinson.

Disse dage handler deyt for det meste om Miami Heat og deres store stjerner. LeBron James, globalt anerkendt, som den bedste basketball spiller i denne æra. I Danmark har Bakken Bears i mange år domineret den danske liga, dog bliver konkurrencen hårdere og hårdere, eftersom ligaens popularitet tiltrækker flere dygtige spillere, som er med til at øge niveauet i ligaen og ikke mindst tilskuerantallet.

Slam-dunk dig på vej mod mere fortjeneste med 888sport!

Basket er en høj oktan sport, det er en fantastisk sport at oddse på. Dets korte eksploderende perioder, især i in-play, gør det til en sand fornøjelse at oddse på. Du kan oddse før og imens kampen er igang - på enten total-points scorede i en kamp, dobbelte chance og tonvis af handicap odds. Basketball betting er en vinder. Odds live på alle de største basketball kampe i NBA og den danske liga, hvilket bedre scenarie findes der, når man smider et odds på en kamp, hvor et buzzer shot kan blive afgørende, og du selvfølgelig kan trække dig som sejrherre med en gevinst rigere.

Det kan godt være, at det er hold fra NBA, som Bulls, Lakers, Heat og Celtics som stjæler rampelyset, men basketball bliver spillet overalt i verden – og vi har odds fra alle fire verdens hjørner. Spil på Bakken bears, Randers Cimbria, Barcelona, Real Madrid og mange flere hos 888sport.

Aldrig har det været så simpelt at åbne en konto hos 888sport for at spille på basketball, hvor du blandt andet kan modtage vores slam-dunking velkomsttilbud på 100% op til 2000 kr. Let’s get ready to rumble!

Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.

Singler

Du har ingen valg på spillekuponen

    Samlet indsats:
    Freebet 0.00 kr
    Potentiel udbetaling:
    0.00 kr