Nyeste Populær

Nutidens ældste sportsudøvere

Er der en aldersgrænse for, hvornår man ikke længere kan dyrke den sport, som man elsker allermest? Ikke, hvis du spørger de 10 sportsudøvere, der forholder sig til, at alder blot er et tal.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 5,2020

Del 1: De største sportsfamilier i verden

Det ligger oftest i familiens gener, når nogen i familien og generationer efter, bliver professionelle sportsudøvere. Vi har undersøgt alverdens sportsstjerners stamtræ og fundet frem til nogle af de største sportsfamilier i verden.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 4,2020

Diverse rekorder i Super Bowl

En af årets største, mest sete og nærtforestående sportsbegivenheder, NFL Super Bowl LIV bliver skudt i gang mandag nat, dansk tid. Vi varmer op til Super Bowl 2020 med en masse rekorder og bettingtips.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 1,2020

Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Tidligere sportsstjerner bliver meget naturligt en mindre og mindre en del af offentlighedens rampelys. Nogle sportsstjerner savner det, mens andre nyder en tilværelse, som går under offentlighedens radar.
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 27,2020

NFL Pro Bowl 2020: optakt og rekorder

Som opvarmning til Super Bowl d. 2. februar, er der Pro Bowl søndag d. 26. jan, hvor de bedste spillere fra NFC og AFC, skal duellere om, hvilken konference, som er bedst.
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 24,2020

NFC- og AFC-finalen: optakt og rekorder

NFC- og AFC-finalen venter lige rundt om hjørnet. Vi varmer op til de to opgør, som i denne sæson bliver mellem Packers vs. 49ers og Titans vs. Chiefs
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 18,2020

De fem største sportspræstationer i 2019

Vi har udvalgt fem af de største sportspræstationer i 2019, hvilket har været en lang proces, fordi 2019 har haft nogle store uforglemmelige øjeblikke. Lad os tage hul på det.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 30,2019