Nyeste Populær

Nutidens ældste sportsudøvere

Er der en aldersgrænse for, hvornår man ikke længere kan dyrke den sport, som man elsker allermest? Ikke, hvis du spørger de 10 sportsudøvere, der forholder sig til, at alder blot er et tal.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 5,2020

Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Tidligere sportsstjerner bliver meget naturligt en mindre og mindre en del af offentlighedens rampelys. Nogle sportsstjerner savner det, mens andre nyder en tilværelse, som går under offentlighedens radar.
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 27,2020

Celtics vs. Lakers: Facts og rekorder

Celtics og Lakers er nok en af de største rivaliseringer i sportsverden, og tirsdag nat skal de to traditionsrige klubber møde hinanden for første gang i 2020. Vi varmer op til opgøret med en masse facts og rekorder.
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 19,2020

Hvilke hobbies dyrker sportsstjerner?

Hvad laver sportsstjernerne, når de ikke dyrker deres primære sportsgren? De må have en anden hobby? Det har de bestemt også – vi har fundet 10 hobbies, som forskellige sportsstjerner dyrker – kan du gætte, hvem det er?
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 10,2020

De fem største sportspræstationer i 2019

Vi har udvalgt fem af de største sportspræstationer i 2019, hvilket har været en lang proces, fordi 2019 har haft nogle store uforglemmelige øjeblikke. Lad os tage hul på det.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 30,2019

NBA: juleprogrammet 2019

Julen er over os, hvilket betyder masser af mad, familiehygge og ikke mindst basketball. De fire tophold i henholdsvis Øst- og Vest-konferencen, står overfor et pakket juleprogram, men hvilke hold står med den bedste fornemmelse inden juleræset for alvor går i gang?
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 25,2019