Nyeste Populær

Formel 1: optakt – Brasiliens Grand Prix 2019

Formel 1 er nået til det næstsidste løb i sæsonen 2019. Turen er nået til det eneste sydamerikanske F1-løb i denne sæson. Nedtællingen til Brasiliens Grand Prix er begyndt, og vi varmer op til løbet på bedste vis. Lad os komme i gang.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 15,2019

NBA-Quiz: Hvem har sagt disse berømte citater?

Mange NBA-legender har igennem tiden ytrede sig om spillet, deres forhold til spillet og deres egne præstationer, men ved du hvem, der har sagt hvad? Det har vi lavet en lille quiz om – lad os springe direkte ud i det.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 15,2019

Formel 1: optakt – USA’s Grand Prix 2019

Formel 1-sæsonen 2019 er snart ved at være nået til vejs ende – det tredjesidste løb finder sted i USA – Vi tager et lille historietjek og slutter af med vores tips til på søndag. Lad os komme i gang.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 2,2019

Optakt: BLAST Pro Series Copenhagen 2019

Så er det igen tid til, at København skal være vært for et større CS-event – nemlig BLAST Pro Series. Lad os få varmet op til turneringen!
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 1,2019

10 af de meste velkendte kælenavne i NBA

I sportsverden er det kutyme at få et kælenavn, som passer til ens spillestil, karakteristika eller måske noget som skete i ens unge dage. Nogle kælenavne sidder bare lige skabet - Lad os komme direkte til sagen.
Lasse
Af Lasse Søgaard
October 31,2019

Esport: De mest tricky gamer-navne i Counter Strike

Alle har hørt en kommentator udtale en fodboldspillers navn forkert op til flere gange – gamer-navnene i CS, kan for nogens vedkommende være en endnu større udfordring – vi tager et kig på nogle af mest tricky gamer-navne i Counter Strike.
Lasse
Af Lasse Søgaard
October 30,2019