Nyeste Populær

Del 1: De største sportspræstationer i 2010'eren

2020 er netop begyndt, hvilket betyder, at vi også har afsluttet et fortrinligt sportsårti, som vi har tænkt os at runde af med denne artikel. Lad os kaste os ud i det!
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 22,2020

En sportsverden af Red Bull

Red Bulls indflydelse i sportsverden er vokset igennem årene, og den er stadig stødt stigende. De har vundet indpas i sportsgrene som ishockey, motorsport, fodbold, og måske får de indpas i en dansk Superligaklub.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 8,2020

Del 1: Nationalsportsgrene i verden

Alle lande har en nationalsport, som kulturelt betyder noget helt særligt. Lige præcis de sportsgrene har vi fundet frem til.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 6,2020

Nutidens ældste sportsudøvere

Er der en aldersgrænse for, hvornår man ikke længere kan dyrke den sport, som man elsker allermest? Ikke, hvis du spørger de 10 sportsudøvere, der forholder sig til, at alder blot er et tal.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 5,2020

Del 1: De største sportsfamilier i verden

Det ligger oftest i familiens gener, når nogen i familien og generationer efter, bliver professionelle sportsudøvere. Vi har undersøgt alverdens sportsstjerners stamtræ og fundet frem til nogle af de største sportsfamilier i verden.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 4,2020

Diverse rekorder i Super Bowl

En af årets største, mest sete og nærtforestående sportsbegivenheder, NFL Super Bowl LIV bliver skudt i gang mandag nat, dansk tid. Vi varmer op til Super Bowl 2020 med en masse rekorder og bettingtips.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 1,2020