888sport er her for at give eksperttips og spiltips på de største kampe i europæisk fodbold - lige fra Milano Derby til El Clasico.

Det er vigtigt når man oddser, at man researcher lidt på de forskellige kampe inden du placerer væddemålet. Vores spileksperter kan give en interessant og måske afgørende indsigt i de bedste europæiske ligaer.

Så hvad venter du på? Spil på europæisk fodbold i dag med 888sport, og find de bedste spiltips, odds tips, kald hvad du vil, her hos 888sports blog.

Tjek alle aktuelle fodbold odds

Champions League-finalen 2022

Hvem vinder Champions League-finalen 2022? Bliver det Liverpool eller Real Madrid? Vi har analyseret os frem til nogle interessante odds tips til den store finale. 

Vi er af den mening, at de fedeste Champions League-finaler er dem, hvor de to finalehold til daglig ikke spiller i den samme fodboldliga. Det gør Champions League-finalen lidt mere speciel. Det så længe ud til, at dette års CL-finale skulle blive mellem Liverpool og Manchester City, men Real Madrid tog i den grad fusen på alle. Det mest vindende hold i Champions League, Real Madrid, skal man efterhånden aldrig afskrive en potentiel finale. 13 gange har Real Madrid vundet Champions League. Til sammenligning har Liverpool vundet seks gange.

Real Madrid er det eneste hold, der har formået at forsvare en Champions League-titel og desuden vundet Champions League tre år i træk (2016, 2017, 2018). Real Madrid har i år haft den klart sværeste lodtrækning, man hidtil har set i Champions League: Først trak de PSG, derefter Chelsea og senest Manchester City.  Real Madrid har egentlig ikke været favorit i nogen af tilfældene, og det er de igen heller ikke mod Liverpool.

 

Vinder Liverpool eller Real Madrid Champions League 2022?

De fleste mener i øjeblikket, at Liverpool er de største favoritter. De aktuelle odds favoriserer også Liverpool, men Real Madrids magi i Champions League kan de aktuelle odds ikke tage højde for, og derfor tror vi, at det bliver en nervepirrende og underholdende finale i Champions League 2022. Forhåbentlig bliver underholdningen på samme niveau som i 2018, hvor Liverpool og Real Madrid også stod overfor hinanden. Dengang vandt Real Madrid 3-1.

Hvis du skulle have glemt det, er det også værd at fortælle, at Liverpool faktisk røg ud til netop Real Madrid i sidste års CL-sæson 20/21. Real Madrid vandt samlet 3-1 og sendte Liverpool ud i kvartfinalerne.

Find alle odds på Champions League-finalen 2022

Hvis du tror mest på Liverpool, håber vi, at du har nogle fundet nogle gode argumenter. Jovist, Liverpool har overordnet set de bedste spillere, men i en CL-finale betyder det meget lidt. Finaleerfaring er i vores optik noget af det vigtigste i denne slags kampe. Som tillægsinfo kan vi fortælle, at Real Madrid aldrig har tabt en UEFA Champions League-finale i det nyere format. Liverpool har vundet CL seks gange og har tabt tre CL-finaler. 

Kigger vi på de to trænere, har Jürgen Klopp stået i en Champions League finale to gange, og begge gange har han tabt. Carlo Ancelotti står i sin femte Champions League-finale og har vundet Champions League tre ud af de fire gange.

Historisk set burde Real Madrid være favoritter, men alligevel er tiltroen til Liverpool større – for nu, i hvert fald. Liverpool må være yderste tilfredse med, at Champions League-finalen spilles på Stade de France i Paris. Real Madrid har nemlig lavet det ene mirakel efter det andet på Santiago Bernabeu i denne Champions League-sæson. Det svækker selvfølgelig Real Madrid chancer en smule.

Med ovenstående in mente har vi sammenkogt og fundet flere interessante odds tips, som du måske kunne finde på at overveje frem mod finalen i Champions League 2022.

  • Begge hold scorer

 

  • Benzema scorer  

 

  • Real Madrid vinder Champions League-finalen 2022

 

europæisk fodbold

Fodbold tips og spiltips

Hos 888sport ved vi, at alle fodboldfans ikke kun oddser og følger med i de danske superligakampe. Behovet er meget større, og derfor tilbyder vores team af spileksperter også en bred palet af fodbold tips inden for europæisk fodbold.

Hvis du ønsker større indsigt og odds tips til forskellige europæiske fodboldkampe, er du landet det helt rigtige sted.

 

Spilforslag på de største europæiske fodboldkampe

Hos 888sport tilbyder vi odds tips inden for alle de største europæiske fodboldligaer og turneringer. Det gælder både i forhold til La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League og Europa League. Vi kommer til at følge de danske hold tæt, når de skal forsøge at forsvare de danske farver i Europa. Alle vores oddseksperter har rig erfaring og vil bidrage til, at du generelt får en bedre fodboldoplevelse, når du oddser og skal udvælge de rigtige udfald med tilhørende odds.

Superstjerner som Messi, Ronaldo, De Bruyne, Mbappé, Lukaku, Lewandowski og Haaland i de respektive topligaer i fodbold er efterspurgt på oddsmarkederne som aldrig før, netop fordi de oftest er med til at sikre, at mange fodboldentusiaster lykkes med at vinde på deres odds.

Odds på både målscorer, handicap og over-/undervæddemål – hos 888sport kan du finde alt, og vores eksperter leverer ikke kun ugentligt, men også dagligt analyser med værdifulde fodboldtips og spilforslag, så du er klædt endnu bedre på, når du skal udvælge og sammensætte de helt rigtige væddemål og odds, hvilket forhåbentligt fører til masse succesoplevelser.

Hvis du søger efter spiltips på Barcelona, Bayern München, Inter, Juventus, Real Madrid og PSG, men også ønsker indsigt, inden du placerer dit væddemål, kan du helt sikkert få gavn af vores eksperters analyser og odds tips.

odds fodbold, hvor som helst, når som helst!

 

Dagens odds tips og ugentlige spiltips

Du kan ugentligt og dagligt se frem til at læse alle vores odds tips. Som fodboldfan er du sikkert allerede velinformeret indenfor den bedste sportsgren i verden, men med yderligere inputs og takket være 888sports brede vifte af odds tips kan du måske flytte dine fodbold- og odds-oplevelser til nye højder.

Uanset om du er interesseret i weekendens kampe eller de vigtigste kampe i løbet af ugen, vil du ikke gå glip af 888sports spilforslag, fordi du altid vil være opdateret. Kort og præcist: 888sport er det bedste sted, hvis du søger fodboldtips og oddstips i dag.

Fodbold hører til én af de mest populære sportsgrene, når det kommer til odds og væddemål. Det er simpelt og giver en ekstra dimension i forhold spænding, når du ser fodboldkampe. Husk at oddse og spille ansvarligt – ellers går det sjove af odds- og spiloplevelsen.

 

Eksperttips og spileksperter på fodbold

Vores gruppe af spileksperter i de respektive fodboldligaer og turneringer står til rådighed hver uge, når du har brug for flere inputs til de forskellige kampe inden for Serie A, La Liga, Bundesliga, Champions League og Europa League. Forhåbentligt kan disse inputs og odds-analyser være til gavn for din spiloplevelse, så du føler dig bedre rustet, når du skal vælge de rigtige udfald og odds i fodboldkampene.

Hos 888sport bliver du som fodboldfan forkælet, for vi har alt, hvad en fodboldfans hjerte begærer. Vores eksperter leverer overvejelsesværdige analyser og spiltips indenfor fodbold. Vi ønsker dig god fornøjelse, og husk, spil og bet med omtanke!

Hvis du leder efter andre relevante og mere specifikke spiltips, kan du eventuelt tage et kig på vores spiltips på Premier League og den danske Superliga

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene i artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/Luis Vieira

*Først publiceret: d. 24. juli 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Superligaen i dag | Superliga spiltips