888sport er her for at give eksperttips og spiltips på de største kampe i europæisk fodbold - lige fra Milano Derby til El Clasico.

Det er vigtigt når man oddser, at man researcher lidt på de forskellige kampe inden du placerer væddemålet. Vores spileksperter kan give en interessant og måske afgørende indsigt i de bedste europæiske ligaer.

Så hvad venter du på? Spil på europæisk fodbold i dag med 888sport, og find de bedste spiltips, odds tips, kald hvad du vil, her hos 888sports blog.

Tjek alle aktuelle fodbold odds

 

Spiltips til Nations League 

Danmark vs. Frankrig

Danmark skal kan stadig nå at blive nr. 1 i gruppen, men det kræver en pragtpræstation mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. 

Danmark vandt noget overraskende i Frankrig senest de mødtes. Frankrig må være opsatte på at bevise, at det var en fejltagelse. Selvom Frankrig er ramt af en del skader, så er deres hold stadig skræmmende. 

Hvis Danmark rammer samme niveau som mod Kroatien, taber Danmark, da Frankrig kommer til at straffe Danmark hårdere. Omvendt skal man også tage med betragtning, at Parken er gået hen og blevet en magisk sted, hvor opbakningen til det danske landshold ikke skal undervurderes. 

Vi tror på en tæt kamp, da de to hold, har respekt for hinanden og samtidig godt organiseret. Derfor er vi tilbøjelig til at pege på disse odds tips:

  • Uafgjort ved halvleg
  • Over 1,5 mål i anden halvleg

Kamptidspunkt: søndag kl. 20:45

 

Østrig vs. Kroatien

Kroatien kan selv afgøre tingene i Danmarks gruppe, men for at sikre sig førstepladsen, skal de første slå Østrig på udebane. 

Kroatien må hungre efter revanche efter de tabte 0-3 til netop Østrig i juni. Umiddelbart ville de fleste mene, at Kroatien er store favoritter til at snuppe sejren mod Østrig. Dette er ikke tilfældet, når man kigger på bookmakernes odds. Medmindre Kroatien starter med Modric og Kovacic på bænken, så kan vi ikke se, hvorfor Kroatien ikke skulle snuppe sejren mod Østrig. Derfor er det første spil tip oplagt. 

  • Kroatien vinder

Det andet spiltip er en af de sikre, i hvert fald, når vi kigger på oddset, men også forventningen til kampen. Østrig skal vinde, hvis de umiddelbart ikke skal blive overhalet af Frankrig, der er bedre indbyrdes, hvis begge hold, skulle have det samme antal point, ergo rykker Østrig ned. 

  • Begge hold scorer - Ja

Kamptidspunkt: søndag kl. 20:45

 

Holland vs. Belgien

Søndagens helt store fodboldbrag bliver mellem de to nabolande, Holland og Belgien. Ikke desto mindre er det også to fodboldnationer med verdensklasse spillere på alle positioner. Det kan kun gå og blive en interessant kamp. 

Bookmakerne har en fidus til Holland, og har indtil videre givet dem en spinkel favoritværdighed. Vi går i mod strømmen satser på, at Belgien vinder, fordi Holland har vundet gruppen. Belgien kan ikke indhente Holland, da Tulipanlandet er bedst indbyrdes. 

  • Belgien vinder

Samtidig kan vi nemmest ikke forestille os andet end vi får over 2,5 mål, grundet begge holds offensive kvaliteter og manglende fokus på det defensive. 

  • Over 2,5 mål

Kamptidspunkt: søndag kl. 20:45

 

Fodbold tips og spiltips

Hos 888sport ved vi, at alle fodboldfans ikke kun oddser og følger med i de danske superligakampe. Behovet er meget større, og derfor tilbyder vores team af spileksperter også en bred palet af fodbold tips inden for europæisk fodbold.

Hvis du ønsker større indsigt og odds tips til forskellige europæiske fodboldkampe, er du landet det helt rigtige sted.

 

Spilforslag på de største europæiske fodboldkampe

Hos 888sport tilbyder vi odds tips inden for alle de største europæiske fodboldligaer og turneringer. Det gælder både i forhold til La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League og Europa League. Vi kommer til at følge de danske hold tæt, når de skal forsøge at forsvare de danske farver i Europa. Alle vores oddseksperter har rig erfaring og vil bidrage til, at du generelt får en bedre fodboldoplevelse, når du oddser og skal udvælge de rigtige udfald med tilhørende odds.

Superstjerner som Messi, Ronaldo, De Bruyne, Mbappé, Lukaku, Lewandowski og Haaland i de respektive topligaer i fodbold er efterspurgt på oddsmarkederne som aldrig før, netop fordi de oftest er med til at sikre, at mange fodboldentusiaster lykkes med at vinde på deres odds.

Odds på både målscorer, handicap og over-/undervæddemål – hos 888sport kan du finde alt, og vores eksperter leverer ikke kun ugentligt, men også dagligt analyser med værdifulde fodboldtips og spilforslag, så du er klædt endnu bedre på, når du skal udvælge og sammensætte de helt rigtige væddemål og odds, hvilket forhåbentligt fører til masse succesoplevelser.

Hvis du søger efter spiltips på Barcelona, Bayern München, Inter, Juventus, Real Madrid og PSG, men også ønsker indsigt, inden du placerer dit væddemål, kan du helt sikkert få gavn af vores eksperters analyser og odds tips.

odds fodbold, hvor som helst, når som helst!

 

Dagens odds tips og ugentlige spiltips

Du kan ugentligt og dagligt se frem til at læse alle vores odds tips. Som fodboldfan er du sikkert allerede velinformeret indenfor den bedste sportsgren i verden, men med yderligere inputs og takket være 888sports brede vifte af odds tips kan du måske flytte dine fodbold- og odds-oplevelser til nye højder.

Uanset om du er interesseret i weekendens kampe eller de vigtigste kampe i løbet af ugen, vil du ikke gå glip af 888sports spilforslag, fordi du altid vil være opdateret. Kort og præcist: 888sport er det bedste sted, hvis du søger fodboldtips og oddstips i dag.

Fodbold hører til én af de mest populære sportsgrene, når det kommer til odds og væddemål. Det er simpelt og giver en ekstra dimension i forhold spænding, når du ser fodboldkampe. Husk at oddse og spille ansvarligt – ellers går det sjove af odds- og spiloplevelsen.

 

Eksperttips og spileksperter på fodbold

Vores gruppe af spileksperter i de respektive fodboldligaer og turneringer står til rådighed hver uge, når du har brug for flere inputs til de forskellige kampe inden for Serie A, La Liga, Bundesliga, Champions League og Europa League. Forhåbentligt kan disse inputs og odds-analyser være til gavn for din spiloplevelse, så du føler dig bedre rustet, når du skal vælge de rigtige udfald og odds i fodboldkampene.

Hos 888sport bliver du som fodboldfan forkælet, for vi har alt, hvad en fodboldfans hjerte begærer. Vores eksperter leverer overvejelsesværdige analyser og spiltips indenfor fodbold. Vi ønsker dig god fornøjelse, og husk, spil og bet med omtanke!

Hvis du leder efter andre relevante og mere specifikke spiltips, kan du eventuelt tage et kig på vores spiltips på Premier League og den danske Superliga

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene i artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/Luis Vieira

*Først publiceret: d. 24. juli 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Spiltips VM 2022

Odds tips til Premier League 22/23 - 8. runde

Spiltips til Superligaen 22/23 - 11. runde