Det har altid været en fornøjelse at se en ung superligaspiller slippe igennem nåleøjet og blive skibet afsted til en større fodboldadresse i udlandet. Det er nemlig kun de færreste superligaspillere, der udvikler sig i sådan en grad, at de bliver solgt til udlandet. Jesper Lindstrøm klarede cuttet, og han begynder ligeledes at banke mere på døren til A-landsholdet.

Jesper Lindstrøm, eller Jobbe, som hans holdkammerater nok vil kalde ham, går en stor fremtid i møde, hvis han fortsætter den vanvittige udvikling, han allerede har været igennem. Lad os blive klogere på, hvad han indtil videre har været igennem i sin stadig korte fodboldkarriere.

 

Jesper Lindstrøm – checkup

Jesper Lindstrøms landsholdskarriere

Hvornår fik Lindstrøm debut i Brøndby?

Hvor mange kampe/mål spillede/scorede Lindstrøm i Brøndby?

Hvad er Jesper Lindstrøms markedsværdi?

Jesper Lindstrøm i Eintracht Frankfurt

Hvor meget tjener Jesper Lindstrøm?

 

Jesper Lindstrøms landsholdskarriere

Lindstrøm er den første med sit efternavn, der har fået kampe på det danske herrelandshold. Han fik sin debut på A-landsholdet i en træningskamp mod Sverige i 2020, som endda blev spillet på Brøndby Stadion, hvilket er hans andet hjem. På det tidspunkt strålede den 20-årige Jobbe for Brøndby.

I 2022 er Lindstrøm på nuværende tidspunkt oppe på tre A-landskampe, og meget tyder på, at 2022 kommer til at kaste flere landskampe af sig for den unge komet.

Inden sin A-landsholdsdebut skulle man tro, at Lindstrøm havde været forbi samtlige ungdomslandshold. Lindstrøm var dog en late bloomer, og derfor begyndte han først at blive en del af ungdomslandsholdene på U19- og U21-landsholdet. Det blev til i alt 13 kampe på de to ungdomslandshold.

 

Hvornår fik Lindstrøm debut i Brøndby?

Siden U13 har Jesper Lindstrøm tørnet ud for klubben på Vestegnen, Brøndby. I en alder af 19 år fik Lindstrøm debut på førsteholdet, da Brøndby skulle spille sig videre i kvalifikationen til Europa League i 2019. Et par dage senere mod Silkeborg fik Lindstrøm sin superligadebut for Brøndby.

I sin debutsæson spillede Lindstrøm i alt 33 kampe for Brøndby. Her blev det til i alt fem mål og tre assists.

jesper lindstrøm

 

Hvor mange kampe/mål spillede/scorede Lindstrøm i Brøndby?

Hvem ved – en skønne dag vender Jesper Lindstrøm måske tilbage til Brøndby, så han kan forbedre sine statistikker endnu mere. I første omgang nåede Lindstrøm at spille i alt 65 officielle kampe for Brøndby. I de 65 kampe nåede han at score 15 mål og servere bolden på et sølvfad for en holdkammerat 15 gange.

Lindstrøm leverede flest assists i superligasæsonen 20/21 – 10 af slagsen. Den sæson fik Jesper Lindstrøms markedsværdi til at eksplodere, især fordi Brøndby også blev danske mestre.

Find betting tips hos 888sport 

 

Hvad er Jesper Lindstrøms markedsværdi?

I følge transfermarkt.com lå Lindstrøms markedsværdi omkring de 5,2 mio. kroner, da han fik debut for Brøndby i 2019. Da kalenderåret 2020 sluttede, var Lindstrøm én af de mest værdifulde spillere i Superligaen. Hans markedsværdi skulle have ligget på ca. 44 mio. kroner. Dengang var Jobbe blot 20 år gammel.

Da Brøndby var blevet danske mestre i 2021, lå Lindstrøms markedsværdi på omkring de 52 mio. kr. Og netop det beløb blev Jesper Lindstrøm efter sigende solgt for, da Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt kom på banen. Lindstrøm underskrev en kontrakt, som varer frem til 2026.

På nuværende tidspunkt i 2022 ligger Lindstrøms markedsværdi på 75 mio. kroner. Dermed er han den syvende mest værdifulde spiller i Frankfurt og den 12. mest værdifulde spiller i Danmark, ifølge transfermarkt.com.

lindstrøm

 

Jesper Lindstrøm i Eintracht Frankfurt

Få måneder efter sit skifte til Eintracht Frankfurt fik Lindstrøm Bundesliga-debut. Det skete mod selveste Dortmund, hvor Lindstrøm blev skiftet ind med 45 minutter tilbage af kampen. Nogle måneder senere i november 2021 scorede Lindstrøm sit første Bundesliga-mål for Frankfurt.

Siden da er det blevet til fem mål for Eintracht Frankfurt. Alle fem mål er blevet scoret i Bundesligaen. Derudover har Lindstrøm bidraget med seks assists. På nuværende tidspunkt runder Lindstrøm snart 30 kampe for Eintracht Frankfurt fordelt ud på de forskellige turneringer.

lindstrøm

 

Hvor meget tjener Jesper Lindstrøm?

Det er ikke kendt blandt offentligheden, hvad en spiller som Jesper Lindstrøm tjener i Eintracht Frankfurt. En ting er dog sikker: Lindstrøm tjener betydeligt mere i Frankfurt, end han gjorde i Brøndby. Men qua Lindstrøms unge alder er han næppe én af de højeste på lønningslisten i Frankfurt.

Et slag på tasken ville være, at Lindstrøm tjener mellem 10-13 mio. kroner. om året i Frankfurt. Det lyder ikke urealistisk i vores ører, da han trods alt spiller i Bundesligaen, har et enormt udviklingspotentiale og i princippet er inde omkring det danske herrelandshold

 

*Credits: artiklens billeder tilhører Associated Press

*Først publiceret: d. 26. marts 2022*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder