888sport er stedet for dig, hvis du ønsker at få en bred palette af spiltips forud for store sportsbegivenheder og kampe.

Spiltips | Spil Tips | Odds tips

I den forbindelse vil vi komme med vores bud på og overvejelser omkring kampenes udfald. Vi fokuserer især på og kommer med odds tips til Superligaen, europæisk fodbold, Premier League og håndbold.

Superligaen Premier League
Fodbold La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 Handbold

 

Med vores daglige spiltips på de udvalgte kampe, som bliver tilgængelige uge efter uge, gør vi alt forarbejdet, som du på kort tid kan sætte dig ind i, inden du finder det rigtige odds og væddemål. Det er altid fordelagtigt at få en second opinon på et udfald af en kamp for at kunne sammenligne og dermed øge muligheden for at træffe et velfunderet valg. Vi kommer omkring statistikker, tidligere resultater, karantæner, skader osv. Vi baserer ikke kun vores spiltips på mavefornemmelse og store kærlighed til sporten, men også på fakta.

Vores spiltips er baseret på kommende sportsbegivenheder/kampe, hvor især fodbold fylder meget på programmet med blandet andet Superligaen i dag, Premier League i dag og europæisk fodbold i dag. Fodbold er dog ikke den eneste sport vi varetager. Vi tilbyder også en masse odds tips på diverse håndboldbegivenheder som, den danske håndboldliga, EHF Champions League osv. Kig fordi sektionen Håndbold i dag og find et hav af spiltips på de største håndboldkampe. God fornøjelse.

Oddsmarkedet er en kompleks verden af muligheder og oftest svær at navigere i, så det handler om at bruge sin sunde fornuft og alt andet, der kan hjælpe dig til at træffe, efter din optik, det rigtige valg. Vores udvalg af eksperter er her for at hjælpe dig og bidrage med at finde de bedste spiltips og tilhørende odds, analyser og opdaterede informationer, inden de udvalgte kampe begynder. Vi dækker alt inden for fodbold og håndbold, så følg med, hvis du ønsker at få en hjælpende hånd inden for odds-verden. 

Med daglige oddstips og sportsbegivenheder for enhver smag kan vores sektion af spiltips give dig en række brugbare information og en fordelagtig indsigt, når du skal til at vælge det helt rette odds og væddemål. Så hvad venter du på? Scroll ned, og få adgang til spiltips nu! Rigtig god fornøjelse, og husk: spil med omtanke!

 

Nyeste Populær

Spiltips VM 2022 - VM-finalen

Som optakt til VM i Qatar kommer vi med langsigtede forudsigelser samt aktuelle spiltips, når VM 2022 for alvor går
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 18,2022

Odds tips til Champions League , Europa League & ECL

Vores sektion for fodboldforudsigelse i dag er en af de bedste der findes med et fremragende hold af sportstippere, der har en dokumenteret rekord, når det kommer til at satse på europæisk fodbold.
Lasse
Af Lasse Søgaard
October 31,2022