Andreas Skov Olsen er godt på vej til at blive Danmarks næste store fodboldstjerne. I 2022 bliver Skov Olsen kun 23 år, og den unge stjerne er allerede fast inventar på det danske A-landshold. På klubplan er det blot et spørgsmål om tid, før Andreas Skov Olsen skifter til en endnu større fodboldadresse.

Selvom Andreas Skov Olsen snart kun er 23 år gammel, har han allerede oplevet lidt af hvert, og det gør vi jer klogere på, når vi opsummerer hans hidtidige karriere og meget mere.

 

Andreas Skov Olsen fodboldkarriere

Andreas Skov Olsen i landsholdsregi

Andreas Skov Olsen på klubplan

Andreas Skov Olsen markedsværdi

Hvor meget får Andreas Skov Olsen i løn?

 

Andreas Skov Olsen i landsholdsregi

Det ser ud til, at Andreas Skov Olsen får sin VM-debut, når VM 2022 bliver skudt i gang i november. Han har nemlig spillet på det danske A-landshold siden 2020, hvor det i skrivende stund er blevet til 21 kampe og dertil syv mål. Fremtiden ser lys ud for Skov Olsen, der har sparket døren ind til det danske A-landshold og ikke mindst startopstillingen på nuværende tidspunkt.

Fortsætter Andreas Skov Olsen den stabile målstime på A-landsholdet, kommer han snart til at overhale flere prominente navne.

Inden Andreas Skov Olsen fik debut på A-landsholdet, hørte han hjemme på U21-landsholdet, hvor han nåede at spille 18 kampe. Han fik også vist sig frem på andre danske U-landshold, og det blev i alt til 29 officielle U-landskampe.

skov olsen danmark

 

Andreas Skov Olsen på klubplan

I en alder af 18 år fik Andreas Skov Olsen sin superligadebut for FC Nordsjælland i 2017. Fra 2017 og frem til 2019 befandt  Andreas Skov Olsen sig i Superligaen, som han blæste bagover i sæsonen 18/19, hvor han scorede 22 mål i 36 superligakampe.

Efter den sæson skulle han prøve kræfter med Serie A i Bologna. Desværre kunne Skov Olsen ikke fortsætte succesen i Serie A, selvom han fik rigeligt med spilletid i de tre sæsoner, han spillede for Bologna. Andreas Skov Olsen kunne ikke bide sig fast, selvom det blev til 71 kampe, tre mål og fem assists i alt. Bologna og lignede til sidst ikke et sted, hvor Skov Olsen kunne få sit internationale gennembrud. 

Online fodbold betting

I stedet meldte Club Brügge sig på banen i starten af 2022, hvor de tilbød Andreas Skov Olsen en aftale frem til 2026. Skiftet til Club Brügge har på et halvt år allerede vist sig, at være det rette for Skov Olsen, der på kort tid har opnået pæne statistikker i det belgiske, hvor han i skrivende stund har scoret 12 mål, leveret 12 assists i 29 officielle kampe for Club Brügge. Derudover får Andreas Skov Olsen også fået lov til at prøve kræfter med Champions League-gruppespillet, som Brügge har kvalificeret sig til i 22/23-sæsonen. Et udstillingsvindue af de helt store for Andreas Skov Olsen.

skov olsen nordsjælland

 

Andreas Skov Olsen markedsværdi

I skrivende stund i 2022 er Andreas Skov Olsen vurderet til at være den 8. mest værdifulde danske fodboldspiller, i hvert fald ifølge transfermarkt.com. Skov Olsen er den tredje mest værdifulde i Club Brügge. Hans aktuelle markedsværdi i 2022 er den hidtil højeste i hans karrieren, og den ligger på ca. 111 mio. kroner.

For knap et halvt år siden, da Andreas Skov Olsen spillede i Bologna, lå hans markedsværdi på ca. 48. mio. kroner. Noget tyder på, at han bliver endnu mere værd i de kommende måneder og år, hvis han fortsætter den imponerende udvikling.

andreas skov olsen

 

Hvor meget får Andreas Skov Olsen i løn?

I Bologna skulle Andreas Skov Olsen efter sigende have fået mellem 5-6 mio. kroner om året. Det er endnu uvist, om Andreas Skov Olsen tjener mere i Club Brügge, men mon ikke han gør det, eftersom Club Brügge endte med at smide ca. 45-50 mio. kroner for danskeren.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 20. september 2022

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder