Superligaen peaker, efter den nye struktur trådte i kraft tilbage i 16/17, hvilket betød, at et grundspil og et slutspil blev hverdag i en superligasæson. Underholdningsniveauet i Superligaen er steget markant efter strukturskiftet. Der er pludselig meget mere på spil midt i en superligasæson. Og i anledningen af Superligaen 22/23 vil vi op til hver superligarunde komme med en masse interessante spiltips og generelle fodbold tips, som du kan tage med i overvejelserne, når du skal finde en et eller flere superligaodds.

 

Spiltips til Superliga-sæsonen 22/23

Fredag den 15. juli bliver Superligaen 22/23 skudt i gang. Det særlige ved denne Superliga-sæson er, at den starter tidligt og den første halvsæson slutter tidligt, da VM i Qatar går i gang den 21. november 2022 og slutter den 18. december.

I den første halvsæson bliver der spillet 17 runder. Den sidste runde inden vinterpausen bliver spillet den 13. november og den sidste halvsæson bliver genoptaget den 19. februar.

Vi vil inden hver spillerunde komme med forskellige forudsigelser og odds tips, som du eventuelt kan overveje at oddse på, hvis du køber vores argumenter. Det kan i hvert aldrig skade at få indblik i, hvad andre overvejer at oddse på. Mange perspektiver er nemlig i spil, når man oddser. Lad det være startskuddet på en bred palet af spil tips i alle Superligarunder i 22/23.

 

Spil tips til 18. Superligarunde 22/23 kommer snart!

 

 

Superligaen

 

Hvem vinder Superligaen 22/23?

FC København kom endelig tilbage på tronen efter to års fravær. De levede dermed op til forventningerne selvom det holdt hårdt til tider. FCK tog fusen på FC Midtjylland. De aktuelle superliga odds har allerede forudset, at det endnu engang bliver en tæt duel mellem ulvene og løverne. 

Mens mange har andre Superligahold har vinket farvel til et par nøglespillere frem mod den nye sæson, har Midtjylland og FC København oprustet deres trupper markant. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at FC København og Midtjylland er de to største favoritter til at snuppe det danske mesterskab.

Silkeborg og Brøndby får tjansen som underdogs i kampen om titlen. Det bliver svært at argumentere i mod, at Midtjylland og FC København ikke kommer til at stikke af. Det bliver spændende at se, hvad Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, kan få udrettet på Heden. Og kan Jess Thorup mon endelig få forløst sine spillere og sin trups enorme kvalitet og potentiale?

 

Hvem bliver Superligaens topscorer i 22/23?

Superligaens topscorer kan oftest findes på det hold, som bliver danske mestre. Dette var dog ikke tilfældet i sæsonen 21/22, da Silkeborg Nicklas Helenius viste målnæse med 17 mål. Der er dog også andre målfarlige superligaspillere, som byder sig til i kampen om topscorertitlen.

I sæsonen 22/23 kan det meget vel blive landsholdsaktuelle Anders Dreyer, der får sit helt store gennembrud i Superligaen. Derudover kan vi nævne Pep Biel, Brumado, Babacar og måske en Kvistgaarden.

Andre kaniner i hatten kunne være Patrick Mortensen, Jebali, Isaksen.

 

Hvem ender i mesterskabsslutspillet?

Afhængig af hvor langt de danske klubber kommer i Europa, kan det meget vel få betydning for, om de også kan præstere i Superligaen og ende i mesterskabsslutspillet. FC København er umiddelbart det hold, som er bedst rustet til både at spille i Europa og vise kvalitet i Superligaen. Midtjylland kan også begå sig, men har ikke samme bredde som FCK.

Brøndby, Silkeborg og Viborg, som sluttede i toppen, får udfordringer med de mange kampe, hvis de altså spiller sig i de respektive gruppespil. Silkeborg er sikker på som minimum at spille gruppespillet i Conference League. Det bliver spændende at se, om de kan stå distancen. De får i hvert fald brug for alle spillere.

Silkeborg var sammen med Viborg én af de helt store overraskelser i sæsonen 21/22. Kan hestene mon fortsætte de gode takter fra 21/22?

Boblerne til topseks er i princippet alle de resterende hold, hvor AaB, Viborg og OB måske har en meget lille favoritrolle. 

 

Hvem ender i nedrykningsslutspillet?

Det er forståeligt nok naturligt at nævne de to oprykkere Horsens og Lyngby. Begge hold rykkede ud af Superligaen for et par sæsoner siden. En skidt efterårssæson gjorde livet svært for Lyngby og Horsens, som dog står overfor en ny chance.

Lyngby spiller underholdende og offensiv fodbold. Er de mon klar til at gå på kompromis, hvis de ender med at blive straffet hårdt på deres offensive indstilling?

Horsens' spillestil og hold har umiddelbart svære forudsætninger for at overleve. De har en helt anden fandenivoldskhed og kompakthed end Lynge og mange af de andre nedrykningskandidater som f.eks. Nordsjælland og AGF.

Grunden til, at Nordsjælland og OB er bliver sovset ind i nedrykningen, skyldes sidste sæsons dårlige afslutning. Et etableret Superligahold kan igen i denne sæson rykke ned, ligesom det skete for SønderjyskE.

 

Superliga spiltips og odds

Frem mod hver superligarunde vil vi foreslå de bedste spiltips og forudsigelser i vores optik. Vi vil kigge på alle odds, som hver kamp tilbyder og udvælge de odds, hvor vores mavefornemmelse og analyse stemmer overens, uanset hvad oddset ligger på.

Du vil kunne oddse på antal mål, dobbeltchance, 3-vejs handicap, målscorer og hjørnespark. Udvalget er stort hos 888sport. Du kan også vælge at kombinere de valgte væddemål for at få et højere udbytte. Dette kræver dog både viden, men også held.

Du kan med fordel sammenligne vores spiltips med dine egne væddemål og ikke mindst mavefornemmelse. På den måde er der større sandsynlighed for, at du finder de rigtig udfald i de forskellige superligakampe. Det er generelt en god idé at holde dine egne væddemål op imod flere faktorer, f.eks. hvad oddsene fortæller, men også hvad vi foreslår, og hvad du ellers kan læse dig frem til på nettet. Det er altid godt at have et solidt beslutningsgrundlag.

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene I artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/Wolfgang Rattay

*Først publiceret: d. 14. juli 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Spiltips VM 2022 - VM-finalen

CL, EL & ECL - Spiltips

Odds tips til Premier League 22/23 - 19. runde