Superligaen peaker, efter den nye struktur trådte i kraft tilbage i 16/17, hvilket betød, at et grundspil og et slutspil blev hverdag i en superligasæson. Underholdningsniveauet i Superligaen er steget markant efter strukturskiftet. Der er pludselig meget mere på spil midt i en superligasæson. Og i anledningen af Superligaen 21/22 vil vi op til hver superligarunde komme med en masse interessante spiltips og generelle fodbold tips, som du kan tage med i overvejelserne, når du skal finde en et eller flere superligaodds.

 

De bedste spiltips for 9. runde i Superligaen

superligaen odds for 9. spillerunde

Oddstips | Silkeborg vs. AGF

AGF fik en længeventet og forløsende sejr mod bundproppen Vejle. AGF skal fortsætte med at ride på den lille bølge mod oprykkerne fra Silkeborg, som har fået mere end en godkendt start i denne superligasæson. AGF har i den grad fået oprustet holdet med tilgangen af Mikael Anderson og Bundu. De kan måske være med til at løse AGF’s hovedpine.

Silkeborg bliver bestemt ingen walkover for AGF. Silkeborg har udspillet flere af deres modstandere i denne sæson. I de to seneste indbyrdes kampe har Silkeborg trukket det længste strå. Med disse ting taget i betragtning, burde du overveje følgende spiltips:

Kampen ender uafgjort

Begge hold scorer

Kampen begynder mandag kl. 19:00.


Superligaen

 

Hvem vinder Superligaen 21/22?

Brøndby IF vandt for første gang i 16 år det danske mesterskab i 20/21-sæsonen, og de var ikke just favoritter til at snuppe det danske mesterskab. Alligevel tog Brøndby, en af Danmarks mest traditionsrige fodboldklubber, fusen på mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland og FC København. De aktuelle superliga odds har i hvert fald allerede set sig varme på ulvene og løverne som guldfavoritter. 

Mens Brøndby allerede har vinket farvel til et par nøglespillere frem mod den nye sæson, har Midtjylland og FC København oprustet deres trupper markant. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at FC København og Midtjylland er de to største favoritter til at snuppe det danske mesterskab.

AGF og Brøndby får igen tjansen som underdogs i kampen om titlen. Det bliver svært at argumentere i mod, at Midtjylland og FC København ikke kommer til at stikke af. Det bliver spændende at se, hvad Midtjyllands nye cheftræner, Bo Henriksen, kan få udrettet på Heden. Og kan Jess Thorup mon endelig få forløst sine spillere og sin trups enorme kvalitet og potentiale?

 

Hvem bliver Superligaens topscorer i 21/22?

Superligaens topscorer kan oftest findes på det hold, som bliver danske mestre. Dette var tilfældet i sæsonen 20/21, da Michael Uhre blev topscorer med 19 mål. Der er dog også andre målfarlige superligaspillere, som byder sig til i kampen om topscorertitlen.

I sæsonen 20/21 kan det meget vel blive landsholdsaktuelle Jonas Wind, der får sit helt store gennembrud i Superligaen. Hvis han undgår skader, er han efter vores mening den helt store favorit. Patrick Mortensen kommer også til at ligge i førerfeltet, hvilket han efterhånden har gjort i et par sæsoner for AGF.

Andre kaniner i hatten kunne være Kamil Wilzcek, Jebali, Tim Prica og selvfølgelig sidste sæsons topscorer Michael Uhre. Det er dog mere usikkert, hvem der skal score målene for FC Midtjylland, når Kaba er væk. Bliver det Junior Brumado?

 

Hvem ender i mesterskabsslutspillet?

Afhængig af hvor langt de danske klubber kommer i Europa, kan det meget vel få betydning for, om de også kan præstere i Superligaen og ende i mesterskabsslutspillet. FC København er umiddelbart det hold, som er bedst rustet til både at spille i Europa og vise kvalitet i Superligaen. Midtjylland kan også begå sig, men har ikke samme bredde som FCK.

Brøndby, AGF og Randers FC, som sidste år sluttede i top-seks, får udfordringer med de mange kampe, hvis de altså spiller sig i de respektive gruppespil. Brøndby er sikker på som minimum at spille gruppespillet i Europa League. Det bliver spændende at se, om de kan stå distancen. De får i hvert fald brug for alle spillere.

Randers var sammen med Brøndby én af de helt store overraskelser i sæsonen 20/21. Kan hestene mon fortsætte de gode takter fra 20/21?

Boblerne til topseks er i princippet alle de resterende hold, hvor AaB, Nordsjælland og OB måske har en meget lille favoritrolle. 

 

Hvem ender i nedrykningsslutspillet?

Det er forståeligt nok naturligt at nævne de to oprykkere Viborg og Silkeborg. Silkeborg rykkede ud af Superligaen med et brag for et par sæsoner siden. En skidt efterårssæson gjorde livet svært for silkeborgenserne, som dog står overfor en ny chance.

Silkeborg spiller underholdende og offensiv fodbold. Er de mon klar til at gå på kompromis, hvis de ender med at blive straffet hårdt på deres offensive indstilling?

Viborg er for første gang siden 2017 kommet i Superligaen. Viborgs spillestil og hold har umiddelbart gode forudsætninger for at overleve. De har en helt anden fandenivoldskhed end Silkeborg og mange af de andre nedrykningskandidater som f.eks. Vejle og Sønderjyske.

Grunden til, at Sønderjyske er bliver sovset ind i nedrykningen, skyldes formentlig de mange forandringer i det sydjyske. Det kan meget vel komme til at koste dem endnu en sæson i Superligaen.

 

Superliga spiltips og odds

Frem mod hver superligarunde vil vi foreslå de bedste spiltips og forudsigelser i vores optik. Vi vil kigge på alle odds, som hver kamp tilbyder og udvælge de odds, hvor vores mavefornemmelse og analyse stemmer overens, uanset hvad oddset ligger på.

Du vil kunne oddse på antal mål, dobbeltchance, 3-vejs handicap, målscorer og hjørnespark. Udvalget er stort hos 888sport. Du kan også vælge at kombinere de valgte væddemål for at få et højere udbytte. Dette kræver dog både viden, men også held.

Du kan med fordel sammenligne vores spiltips med dine egne væddemål og ikke mindst mavefornemmelse. På den måde er der større sandsynlighed for, at du finder de rigtig udfald i de forskellige superligakampe. Det er generelt en god idé at holde dine egne væddemål op imod flere faktorer, f.eks. hvad oddsene fortæller, men også hvad vi foreslår, og hvad du ellers kan læse dig frem til på nettet. Det er altid godt at have et solidt beslutningsgrundlag.

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene I artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/Wolfgang Rattay

*Først publiceret: d. 14. juli 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Håndbold i dag | Håndbold odds tips | Odds forslag
Fodbold i dag | Fodbold tips | Odds tips

Spiltips Europa League 

Premier league idag | Premier League odds tips | odds forslag