Nyeste Populær

VM i herrehåndbold - Din komplette guide

Snart går det løs til VM i herrehåndbold på hjemmebane. Denne guide forklarer dig alt om regler, seedning, kvalifikation, gruppespil og mellemrunde krydret med historiske facts. Få styr på alt om VM i håndbold her.
888sport
Af 888sport
November 29,2018

Håndbold for begyndere [Infografik]

Er du eller dit barn begyndt at spille håndbold og har du ikke helt styr på alle facetter af spillet, kan du få hjælp i denne komplette grafiske guide. Du får et over spillet, reglerne og grundlæggende spillesystemer, der er gode at kende. Målet er at give dig en guide, du kan bruge udenfor træningen, når du søger svar på de spørgsmål, der nemt kan dukke op i starten. God fornøjelse!
888sport
Af 888sport
June 8,2017

Aalborgs Håndbolds Aron Kristjansson: Folk kan regne med os helt fremme!

En ny sæson er begyndt i 888ligaen, og dermed er der dømt en frisk start for de 14 klubber, der skal kæmpe om medaljer, nedrykning, hæder og ære. Vi har i den forbindelse taget en snak med cheftrænerne i rækken, og vil bringe interviewene på 888sport Insider løbende. Efter en lidt ujævn sidste sæson har Aalborg Håndbold sadlet om. Ind er kommet en række stærke spillere. Og samtidig har man fået nye mand i spidsen for projektet, der har fået en flyvende start. Vi har fået os en snak med den islandske toptræner og nye chef for Aalborgenserne, Aron Kristjansson.
888sport
Af 888sport
October 1,2016