Vi tager en kort opsummering af Victor Nelssons hidtidige fodboldkarriere, og hvad han har opnået, samt hvor meget han egentlig tjener i sin respektive klub. Lad os blive klogere på den kommende danske fodboldstjerne.

Find en bred palette af fodbold betting hos 888sport

Victor Nelssons fodboldliv

Victor Nelsson på landsholdet

Victor Nelsson i Superligaen

Victor Nelsson i Galatasaray

Hvad er Victor Nelssons markedsværdi?

Hvor meget tjener Victor Nelsson?

 

Victor Nelsson på landsholdet

Victor Nelsson spillede for første gang i rødt og hvidt, da han fik debut på U18-landsholdet. Derefter blev det til yderligere 42 U-landskampe. Han fik debut på det danske A-landshold i 2020 i en alder af 22 år. Siden da er det blevet til i alt syv landskampe for Victor Nelsson, der er blevet en solid kandidat i forhold til at blive en del af Kasper Hjulmands trup til VM i Qatar.

Victor Nelssons nuværende statistik på A-landsholdet, seks sejre og et nederlag, vidner i hvert fald om, at han har spillet sig tættere på en større plads på A-landsholdet.

victor nelsson

 

Victor Nelsson i Superligaen

Victor Nelssons debutsæson i Superligaen var i 16/17, hvor han blev skiftet ind mod AGF i 2016. Den aktuelle landstræner, Kasper Hjulmand, gav på daværende tidspunkt Victor Nelsson sin Superligadebut i FC Nordsjælland. På daværende tidspunkt var Nelsson 17 år gammel.

Inden skiftet til FC København i 2019 blev det til 90 Superligakampe for FC Nordsjælland. I knap tre sæsoner spillede Victor Nelsson i FCK, hvor han i alt nåede at få 63 Superligakampe. I 2021 blev Nelsson solgt til Galatasaray for omkring 52 mio. kr. Han nåede lige med nød og næppe at blive dansk mester med FCK i sæsonen 21/22, hvor han nåede at få to kampe i mesterskabssæson inden skiftet til Galatasaray.

nelsson fc københavn

 

Victor Nelsson i Galatasaray

Som enhver anden dansk fodboldspiller, der for første gang kan kalde sig udlandsdansker, vil man altid forvente en vis tilvænningsperiode. Det var ikke tilfældet med Victor Nelsson, der strøg direkte ind i startopstillingen i sin første kamp for Galatasaray.

live bet online hos 888sport

På nuværende tidspunkt i 2022, og inden 22/33-sæsonen går i gang, er det blevet til 45 kampe for Gala. Antallet af spilminutter for Victor Nelsson kunne ikke have været bedre, men skuffende var det, at Gala, som er det mest vindende hold i Tyrkiet med 22 mesterskaber, sluttede på en 13. plads i ligaen i 21/22-sæsonen. Et plaster på såret var det dog, at Galatasaray nåede frem til 1/8-finalen i Europa League.

nelsson

 

Hvad er Victor Nelsson markedsværdi?

Ifølge tranfersmarkt.com er Victor Nelsson på nuværende tidspunkt den 7. mest værdifulde spiller i den tyrkiske liga. Hans markedsværdi er på nuværende tidspunkt i 2022 vurderet til at ligge på omkring 90 mio. kroner. Den mest værdifulde i øjeblikket er Ugurcan Cakir fra Trabzonspor, der har en værdi på omkring 134 mio. kroner.

Victor Nelsson indtager også en position som den 15. mest værdifulde dansker. Han deler pladsen med sin tidligere holdkammerat fra Nordsjælland, Andreas Skov Olsen.

 

Hvor meget tjener Victor Nelsson?

Da Victor Nelsson sagde ja til en femårig aftale med Galatasary, medførte det også et pænt lønhop. Efter sigende skulle Nelsson modtage omkring 625-630.000 kroner om måneden. Skulle Nelsson blive i Galatasaray hele sin konktrakt ud, vil han i alt tjene mellem 37-40 mio. kroner.

Hvis Nelsson forsætter sin flotte udvikling, bliver han næppe i Galatasaray sin kontrakt ud.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 30. juni 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder