Nyeste Populær

Jon Dahl Tomasson løn og fodboldkarriere

Jon Dahl Tomasson er en af de mest målfarlige angribere, Danmark nogensinde har haft. På landsholdet var han altid garant for mål, men var han nu også det på klubplan? Det er blandt andet én af de ting, vi vil undersøge nærmere nedenfor.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 20,2021

Thomas Gravesen løn og fodboldkarriere

Hvem er Thomas Gravesen? I hvilke fodboldklubber spillede han, og hvor mange penge tjente han? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil forsøge at besvare i denne artikel.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 17,2021

De bedste straffesparksskytter 21/22

Nogen fodboldspillere er mere kyniske fra straffesparkspletten end andre. Vi har fundet de bedste straffesparkskytter i de europæiske ligaer.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 29,2021

Bedst betalte Premier League-spillere 2021

I Premier League findes de højeste lønninger i fodbold, men hvilke Premier League-spillere tjener egentlig mest i slutningen af 2021? Det undersøger vi nærmere.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 26,2021

Trænerfyringer i Premier League

Trænerne i Premier League er nogle af de udsatte i fodboldverden, når det kommer til trænerfyringer. Men hvilke trænere og klubber oplever flest trænerfyringer?
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 23,2021

Mathias Jensen løn og fodboldkarriere

Mathias Jensen er et af de største midtbanetalenter i dansk fodbold, og i denne artikel kommer vi omkring Mathias Jensens hidtidige fodboldkarriere og hans omtrentlige løn.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 17,2021

De bedste unge spillere i FIFA 22

Hvem er de fem bedste unge spillere i FIFA 22, og hvem er de fem bedste unge danske spillere? Det undersøger vi nærmere nedenfor.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 14,2021