Nyeste Populær

En sportsverden af Red Bull

Red Bulls indflydelse i sportsverden er vokset igennem årene, og den er stadig stødt stigende. De har vundet indpas i sportsgrene som ishockey, motorsport, fodbold, og måske får de indpas i en dansk Superligaklub.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 8,2020

Nutidens ældste sportsudøvere

Er der en aldersgrænse for, hvornår man ikke længere kan dyrke den sport, som man elsker allermest? Ikke, hvis du spørger de 10 sportsudøvere, der forholder sig til, at alder blot er et tal.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 5,2020

Del 1: De største sportsfamilier i verden

Det ligger oftest i familiens gener, når nogen i familien og generationer efter, bliver professionelle sportsudøvere. Vi har undersøgt alverdens sportsstjerners stamtræ og fundet frem til nogle af de største sportsfamilier i verden.
Lasse
Af Lasse Søgaard
February 4,2020

Del 3: hvad laver tidligere sportsstjerner i dag?

Tidligere sportsstjerner bliver meget naturligt en mindre og mindre en del af offentlighedens rampelys. Nogle sportsstjerner savner det, mens andre nyder en tilværelse, som går under offentlighedens radar.
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 27,2020

Formel 1: optakt – Abu Dhabi Grand Prix 2019

Årets og sæsonens sidste Formel 1-løb løber af stablen på søndag. Vi varmer op til det afsluttende løb med et historisk resume, tidligere vindere og ikke mindst betting-tips. Lad os ligge fra land.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 29,2019

Formel 1: optakt – Brasiliens Grand Prix 2019

Formel 1 er nået til det næstsidste løb i sæsonen 2019. Turen er nået til det eneste sydamerikanske F1-løb i denne sæson. Nedtællingen til Brasiliens Grand Prix er begyndt, og vi varmer op til løbet på bedste vis. Lad os komme i gang.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 15,2019