Den danske håndboldligaen har i gennem årene vokset sig til at blive en af de mest interessante håndboldligaer i verden, fordi der ikke mindst er stor interesse for håndbold i Danmark. Det gælder både på dame og herresiden. Danmark er en af de største håndboldnationer på trods af størrelsen i forhold til de andre europæiske lande rent geografisk. Kampen om det danske mesterskab er et af de mest lige i hele Europa, og på det seneste er det vokset meget på sportsligt plan og er ved at blive en af ​​de stærkeste ligaer i Europa.

Selvom håndbold ikke har flertalsfølelse som fodbold og basketball, har det et stort antal potentielle spillere og turneringer som den danske håndboldliga, Bundesligaen, EHF Champions League eller EHF Cup samt landsholdsturneringer, som gør dette til en meget attraktiv sport. Så hvis du brænder for håndbold og ønsker at få mest muligt ud af dine væddemål, giver vi hos 888sport, en masse spiltips inden diverse håndboldkampe og -turneringer. På samme måde vil vi uddybe den bedste strategi for at opnå et godt resultat på dine indsatser inden for håndbold og hvad for nogle odds og analyser som falder i øjnene og er attraktive.

 

Odds tips på diverse håndboldkampe kommer snart! 


Handbold

Spiltips håndbold

Oddsmulighederne inden for håndbold er enorme og man kan hurtigt stirre sig blind på flere odds, som du måske ikke har undersøgt synderlig godt og dermed går med mavefornemmelsen.

En af de eksisterende og populære odds på håndboldbettingmarkedet er at gætte en specifik spillers individuelle præstationer. I håndbold er der nemlig rigtig mange mål og oftest er der én eller to spiller, som har en god dag på kontoret, her kan man for eksempel nævne Mikkel Hansen og Mathias Gidsel, som er to målfarlige herrer. 

Derudover kan du oddse på langsigtede væddemål, som hvem der vinder turneringen eller ligaen samt væddemål fra kamp til kamp. Vi kommer med spiltips inden for en bred vifte af forskellige håndbold odds, så du er kommet til det helt rette sted sports betting sted.

Håndbold betting tips

Har du savnet et sted, hvor du kan sammenligne dine egne håndbold tips og udvalgte kampe osv, så er du kommet til det helt rette sted. 

Vores team af håndboldeksperter er klar til at give dig en bred palette af velargumenteret håndbold spiltips og forslag. Dermed kan du forhåbentlig udvide din håndboldhorisont før du placerer et væddemål og på den måde blive mere sikker på dine udvalgte odds og håndboldkampe.

Vi giver dig en hjælpende hånd med at finde alle de relevante statistikker, du skal have in mente, når du udvælger og sætter dit ønsket væddemål. Der er nemlig rigtig mange faktorer som du skal være videnende om før du oddser. Det kan være blandt andet være skader, karantæner, opstilling osv. Generelt er det fordel at følge vores håndboldtips, da man kun kan blive klogere eller mere sikker i sin sag, når man oddser. 

Ugentlige håndbold tips

Du kommer aldrig til at gå ned på håndbold tips hos 888sport, hvor du kan finde nogle interessante spiltips inden for håndbold ugentligt og dagligt. 

Udvalget af håndboldkampe og turneringer er kæmpe stort, så der vil altid være en eller flere håndboldkampe at fokuserer på det. Vi vil have mest fokus på den danske håndboldliga både inden for kvinde- og herrehåndbold. Deruover kan du også finde betting tips på Champions League, EHF og ikke mindst spilforslag på de stærkeste håndboldligaer og hold.

Hvis du er en håndboldfan og foretrække at se og oddse på håndbold, så kan du besøge 888sports blog og blive opdateret med en masse håndbold spiltips samt tilhørende odds og hvilke overvejelser vi har gjort os, inden vi placerer væddemålet.

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene I artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Jon Super

*Først publiceret: d. 27. juli 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Spiltips VM 2022 - VM-finalen

CL, EL & ECL - Spiltips

Odds tips til Premier League 22/23 - 19. runde

Spiltips til Superligaen 22/23 - 17. runde