Tennis odds | Bet på Grand Slam, ATP og WTA hos 888sport™

Bet på tennis odds og få masser af strenge at spille på!

Er du god til at forudsige tenniskampe? Hvis svaret er ja, så er du havnet det rette sted! Her finder du masser af odds på de forskellige tennisturneringer, og uanset om du vil bette på ATP eller WTA, er udvalget af tennis odds helt ekstraordinært. Og du kan selvfølgelig bette på alt fra de store og prestigefyldte Grand Slams til de mindre tennisturneringer rundt omkring i verden.


Den store variation er noget af det, der gør online betting på tennis odds ekstra spændende. Du kan bette på alt fra den samlede vinder af turneringen til specialspil på de enkelte kampe. Med tennis betting kommer du aldrig til at kede dig – der er altid nye odds at bette på!

Live betting på tennis


Det gælder ikke mindst, når du better live på tennis. Her får du hele tiden dugfriske odds at forholde dig til, og du kan spille på hvert eneste point igennem kampen – lige fra kampstart til matchpoint. Live betting giver dig en rigtig god mulighed for at vente med at placere dit odds, til kampen er i gang, og du kan se, hvem der kommer bedst fra start i kampen. Men pas på med at vente for længe! Oddsene stiger og falder hele tiden kampen igennem, så det er med at slå til med det samme, hvis du finder høje live tennis odds!


I det hele taget er live betting på tennis voldsomt actionpræget, og du finder ikke mange andre sportsgrene, hvor der hele tiden sker lige så meget med live oddset, som det gør ved live tennis. Du får nye odds på hvert eneste point kampen igennem, og ikke to points er ens. Samtidig kan du også bette på partier, sets eller hele kampen, så der er med garanti altid et odds, der rammer lige præcis det, du leder efter!

Overraskelse eller favoritsejr?


Både ATP og WTA byder på nogle af de største og mest kendte sportsstjerner, og fælles for dem er, at de altid er store favoritter, når de træder ind på tennisbanen. Men overraskelser sker, og det er ikke altid, at de trækker det længste strå. Finder du en favorit, der bliver besejret af en underdog, er der for alvor høje odds på spil – især, hvis det sker i en af de store Grand Slams!


Betting på tennis underdogs kan være nervepirrende, da intet er afgjort, før den sidste matchbold er spillet, og det er langtfra usædvanligt, at en underdog kan komme godt fra start, blot for at blive indhentet og besejret af favoritten til sidst. Når du better på tennis live, vil du derfor også kunne se, at oddsene kan svinge meget. Det ene øjeblik er den ene spiller favorit; det næste øjeblik er favoritværdigheden havnet på den anden side af nettet. Så gælder det bare om at vælge dit øjeblik og slå til, så snart du har et bud på, hvem der ender med at trække det længste strå!

Grand Slam - her er alt på spil!


Det bliver ikke større, vildere eller bedre end Grand Slam. Grand Slam er den helt store tennisscene, og det gælder også, når det kommer til online betting. Grand Slam er der, hvor de helt store tennisslag udspilles, og du finder selvfølgelig odds på alle kampe til både Australian Open, French Open, US Open og Wimbledon. Og du kan godt glæde dig - her er spændingen ekstra intens; både på banen og på din online betting. Mærk selv suset fra centre court, når du better på Grand Slam-turneringerne, og din favorit ender med at vinde!


Se det store udvalg af tennis odds på nettet og bet på din næste favorit!