Tennis betting hos 888sport™

Fra et særpræget spil, spillet af overskæget mænd i lange bukser, til at blive en af de mest fysisk, udmattende og lukrativ sportsgrene i verden, er tennis blevet et megahit.

Tennis har klaret sig fantastisk siden Fred Perry vandt Wimbledon med en træketsjer i 1930’erne. En hel hær af tennis-stjerner, som har rejst i alverden riger og lande rundt på forskellige ATP and WTA turneringer i 50 uger om året, for at vise deres talent frem med en ketsjer og en tennisbold.

Det tryllebindende drama som dette eminente spil sørger for, gør det til en ideal sport, som du kan oddse live på. Findes der et spil som fremskaffer et mere ekstrem ændrende bevægelsesmønster end tennis. En spiller kan være 2 set foran og et break up og det kører der ud af, lige pludselig tager kampen en drastisk drejning på grund af en risikabel dead net cord og det er der, den anden spiller slår til. Lige pludselig befinder kampen sig ved 2-sets-all, og de penge du smed, da du mærkede det markante vindskifte i kampen, er givet godt ud.

Nettooverskud på at oddse på tennis hos 888sport

Med mange tennis odds tilgængelige på tusindvis af kampe hvert år, lige fra Grand Slams og Masters 1000, til de lidt mindre glamrøse Futures og Challenger turneringer, er 888sport en af de førende udbyder på tennis markedet i verden. Hvis der bliver spillet, så dækker 888sport begivenheden. Wimbledon, US Open, French Open, Australian Open alt hvad hjertet begær.

Vores verden drejer sig ikke kun rundt for live-kampe, derfor har vi også alle vores pre-events/pre-matches odds klar til dig. Fra den endelige vinder af turneringen og antallet af runder i et set, til handicap odds og gammeldags singler, vi har det hele.

Der er virkelig få sportsgrene, som er mere spændende at spille på end tennis – alt hvad du har brug for, er at åbne en konto. Det at blive et medlem hos 888sport er simpelt, eller hvis du opretter dig igennem vores app, er det så simpelt som App-Klik-Odds. Så er der.

Lige meget om du gør det på mobilen, din tablet eller på computeren, en ting er sikkert – du vil blive tilbudt en af branchens bedst velkomstpakker på 100% op til 2000 kr, perfekt til at smide på tennis kampe, som strækker sig ud til alle fire verdenshjøner. Registrér dig nu!

Vi benytter cookies til at give dig en personlig oplevelse og annoncer. Ved at benytte denne webside, accepterer du vores cookiepolitik. Læs mere her.

Singler

Du har ingen valg på spillekuponen

    Samlet indsats:
    Freebet 0.00 kr
    Potentiel udbetaling:
    0.00 kr