Nyeste Populær

Jon Dahl Tomasson løn og fodboldkarriere

Jon Dahl Tomasson er en af de mest målfarlige angribere, Danmark nogensinde har haft. På landsholdet var han altid garant for mål, men var han nu også det på klubplan? Det er blandt andet én af de ting, vi vil undersøge nærmere nedenfor.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 20,2021

Thomas Gravesen løn og fodboldkarriere

Hvem er Thomas Gravesen? I hvilke fodboldklubber spillede han, og hvor mange penge tjente han? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil forsøge at besvare i denne artikel.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 17,2021

Golden boy-vindere, der ikke kom i nærheden af Ballon d’Or

Den største hæder, et ungt fodboldtalent kan opnå, er at vinde Golden Boy-prisen. Men hvor mange af disse Golden Boy-vindere kan prale med også at have vundet eller været tæt på at vinde Ballon d’Or? Det vil vi kigge nærmere på.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 15,2021

Bedste fodboldspillere, der aldrig har vundet Ballon d’Or

Ballon d’Or er den største hyldest, en fodboldspiller kan opnå på individuelt plan. Det er kun de allerbedste fodboldspillere, som bør vinde denne eftertragtede titel, men igennem tiden er der nogle fodboldspillere, som burde have vundet den gyldne bold.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 10,2021

Erling Haaland løn og fodboldkarriere

Vi zoomer nærmere ind på Erling Haaland hidtidige karriere og hvad en spiller som ham egentlig tjener om året. Lad os komme i gang.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 30,2021

De bedste straffesparksskytter 21/22

Nogen fodboldspillere er mere kyniske fra straffesparkspletten end andre. Vi har fundet de bedste straffesparkskytter i de europæiske ligaer.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 29,2021

Michael Laudrup løn og fodboldliv

Som danskere kan vi aldrig få nok af Danmarks bedste fodboldspiller nogensinde, Michael Laudrup. Ikonet, som alle danskere kender. Lad os bringe dig tættere på hans fodboldliv.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 30,2021