Nyeste Populær

EM-optakt: Irland vs. Danmark

Danmark skal møde Irland ligesom for to år, hvor en VM-billet dengang var på højkant. Nu gælder det så en EM-billet, og irerne tørster efter revanche, da Danmark trak det længste strå for to år siden.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 16,2019

10 velovervejet tips

Det er sidste runde i Superligaen inden landskamppausen, og derfor ønsker samtlige hold, at gå på miniferie med en sejr i bagagen. Vi har vurdereret os frem til 10 mulige tips til 16. spillerunde. Lad os springe ud i det!
888sport
Af 888sport
November 8,2019

Statistik-duel: Liverpool vs. Man City

Som optakt til det gigantiske stormøde mellem Liverpool og Man City på søndag, har vi opstillet en lille statistik-duel mellem de to storklubber. Hvem tror du vinder duellen?
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 7,2019

Danskere i Dortmund & Bayern München

Vi varmer op til det tyske lørdagsbrag mellem Bayern München og Dortmund ved at tage et kig på de danske spiller, som har spillet for de respektive klubber.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 7,2019

De største transfers i 3F Superligaen

Den danske Superliga har nydt godt af, at fodboldverden har fået flere penge mellem hænderne. I nyere tid er flere transfer-rekorder blevet tangeret – det gælder både i forhold til afgange og tilgange. Vi tager et kig på nogle af de største transfers i Superligaen.
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 6,2019

Champions League: 5 fingerpeg

Det forjættede fodboldland, står atter for døren. Vi kommer med 5 gode fingerpeg til 4. runde af Champions League. Lad os komme direkte til sagen
Lasse
Af Lasse Søgaard
November 4,2019

De 5 største ligaer vs. 3F Superligaen

Vi har sammenlignet statistikkerne i Superligaen med statistikkerne fra de fem største europæiske ligaer. Er nogle af de danske klubber/spillere bedre eller dårligere? Det tager vi et kig på.
Lasse
Af Lasse Søgaard
October 29,2019