Nyeste Populær

Jan Paulsen fra Mors-Thy: Vi tænkte puha, det kan blive både en dreng og en pige!

En ny sæson står for døren i 888ligaen, og dermed er der dømt en frisk start for de 14 klubber, der skal kæmpe om medaljer, nedrykning, hæder og ære. Vi har i den forbindelse taget en snak med cheftrænerne i rækken, og vil bringe interviewene på 888sport Insider løbende. Herunder kan du læse om Mors-Thys cheftræner, Jan Paulsens tanker og forventninger et par kampe inde i sæsonen. En sæson der nu tegner lyst efter 2 kampe 4 point for nordvestjyderne.
888sport
Af 888sport
September 23,2016

Optakt til VM-finalen i kvindehåndbold 2019

De to VM-finalister er blevet fundet, Holland og Spanien. Vi tager et dyk ned i arkiverne for at få opfrisket de tidligere VM-finaler og -slutrunder i kvindehåndbold.
Lasse
Af Lasse Søgaard
December 13,2019

Top 8: De bedst betalte spillere i herrehåndbold

EM i herrehåndbold 2020 nærmer sig med hastige skridt, og det varmer vi op til ved at komme med vores umiddelbare estimering på, hvem de bedst betalte håndboldspillere er. Lad os lægge fra land.
Lasse
Af Lasse Søgaard
January 3,2020

Aalborgs Håndbolds Aron Kristjansson: Folk kan regne med os helt fremme!

En ny sæson er begyndt i 888ligaen, og dermed er der dømt en frisk start for de 14 klubber, der skal kæmpe om medaljer, nedrykning, hæder og ære. Vi har i den forbindelse taget en snak med cheftrænerne i rækken, og vil bringe interviewene på 888sport Insider løbende. Efter en lidt ujævn sidste sæson har Aalborg Håndbold sadlet om. Ind er kommet en række stærke spillere. Og samtidig har man fået nye mand i spidsen for projektet, der har fået en flyvende start. Vi har fået os en snak med den islandske toptræner og nye chef for Aalborgenserne, Aron Kristjansson.
888sport
Af 888sport
October 1,2016