FIFA har længe været et af de mest fortrukne konsolspil i verden, og især i Europa, hvor fodbold nok er den mest populære sportsgren. I 2021 udkom den 27. udgave af FIFA, nemlig FIFA22. Hvert år er ikke bare fodboldspillerne, men også alle fansene spændte på at se, hvem der fået de højeste ratings, og om deres generelle ratings er steget.

FIFA er et af de medier, som tør at stikke snuden frem og vurdere fodboldspillernes individuelle kompetencer. De forskellige ratings er ofte meget realistiske ift. fodboldspillernes evner på den rigtige grønsvær. Derfor kan disse ratings føre til uendelige, men gode diskussioner om, hvem der reelt er bedst ud fra de forskellige ratings.

I den forbindelse tager vi et kig på de fem bedste unge spillere i FIFA, sammenlignet med de fem bedste unge danske spillere i FIFA.

 

De bedste unge spillere i FIFA

Bedste unge spillere i verden i FIFA 22

Erling Haaland

Jadon Sancho

Phil Foden

Joao Felix

Alphonso Davis

Bedste unge danske fodboldspillere i FIFA 22

Mikkel Damsgaard ratings

Jacob Bruun Larsen ratings FIFA 22

Jonas Wind ratings fifa

Andreas Skov Olsen ratings fifa 22

Mohamed Daramy rating fifa 22

 

Bedste unge spillere i verden i FIFA 22

Erling Haaland

Det er fuldstændig uhørt, at Erling Haaland i en alder af 21 år allerede har en samlet rating på 88. Han kan nærmest kun skuffe i de nye fifa-spil, som udkommer, medmindre han selvfølgelig sprænger skalaen eller bare udvikler sig med få skridt.

Det norske unikum er også voldsom i karrieremodus, hvor han potentielt kan få en rating op til 93. Til sammenligning er Lionel Messi den eneste spiller i spillet, der har en rating på 93. Skulle du derfor lande Haaland i FIFA, vil du umiddelbart få den bedste spiller i FIFA 22.

Ud fra sine tal i de forskellige kategorier er Haaland en komplet angriber.

haaland

 

Jadon Sancho

Jadon Sancho nåede at bevise alle om, at hans overordnede rating i FIFA 22 i hvert fald er meget sigende. Den lyder på nuværende tidspunkt på 87. Sancho har dog ikke helt overbevist FIFA om, at han er særlig hurtig sammenlignet med andre kant- og angrebsspillere. 81 i hurtighed har han fået. Sanchos højeste rating er hans drible egenskaber, som ligger på 91.

Meget tyder på, at Sanchos FIFA-ratings vil falde i FIFA 23, især hvis den manglende spilletid i United fortsætter.

Phil Foden

Englands nok største talent på nuværende tidspunkt, i 2021, er Phil Foden. Foden er blevet fast mand  i city og på det engelske landshold. Den 21-årige englænder har fået en rating på 84 og har potentiale til at opnå en rating på 92.

Hans stærkeste egenskab er hans teknik i form af driblinger, som har fået 87 i ratings. Det lyder meget passende i forhold til den virkelige verden.

Joao Felix

Joao Felix, som er blevet dømt til at skulle løfte den tunge arv efter Cristiano Ronaldo, har fået den fjerdehøjeste rating i spillet sammenlignet med de andre unge fodboldstjerner. Hans samlede rating lyder på 83, hvor han stærkeste kort på hånden er hans dribleringer, som lyder på 86.

Joao Felix kunne godt have fået en højere rating, men det kræver, at han spiller mere for Atletico Madrid. Men mon ikke den tid nok skal komme for den 22-årige portugiser.

Alphonso Davis

Bayern Münchens stjernefrø, Alphonso Davis, er én af de hurtigste spillere i verden, og det er han også i den grad i FIFA, hvor han ligger på en delt andenplads med Adama Traoré fra Wolves. 96 i pace har Davis fået, mens hans overordnede rating lyder på 82.

Mon ikke Davis på et tidspunkt udligner Mbappés hurtighed på 97. Det tror vi, er et spørgsmål om tid.

davis

 

 

Bedste unge danske fodboldspillere i FIFA 22

Mikkel Damsgaard ratings i FIFA

Mikkel Damsgaard eller Damsinho, som danskerne også kalder deres stjernefrø, er den unge danske spiller med den højeste overordnede rating i FIFA 22. 77 er hans overall rating, og hans spidskompetence er lidt overraskende hans fart. Selvfølgelig er Damsgaard hurtig, men umiddelbart burde hans driblekundskaber have en højere rating end hans pace. Hans pace er på 85 og dribleegenskaber på 82.

I FIFA 22 kan Damsgaard potentielt komme op på 87 i overall ratings.

damsgaard

 

Jacob Bruun Larsen ratings FIFA 22

Jo vist, har Bruun Larsen ikke så meget tur i den som Damsgaard, og han ligger også et stykke fra Damsgaard med en rating på 73. FIFA’s rating er et øjebliksbillede, og det vil det altid være.

Hvis Bruun Larsen kan fortsætte den gode start for Hoffenheim over en længere periode og generelt få mere stabilitet, burde han sagtens kunne overgå Damsgaard. Derfor overrasker det os en smule i FIFA 22, at Bruun Larsen kun har potentiale til at få en rating på 80.

Alt om sports betting hos 888sport

Jonas Wind ratings fifa

Jonas Wind er kun en enkelt fra Bruun Larsen i overall rating, nemlig 72. Hans spidskompetence er hans fysisk på 78, hvilket ikke er helt forkert. Derudover har han en eminent teknik, som ligger på 72.

Når Jonas Wind på et tidspunkt bliver skibet afsted fra FC København, får hans overall et gevaldigt nyk op ad. På nuværende tidspunkt, i FIFA 22, kan Jonas Wind nå op på 79 i rating.

jonas wind

 

Andreas Skov Olsen ratings FIFA 22

Andreas Skov Olsen følges ad med Jonas Wind, og det er på trods af, at Andreas Skov Olsen faktisk ikke får særligt meget spilletid i Bologna. Skov Olsens potentiale er dog på nogle områder højere end Jonas Winds, og det er blandt andet derfor, han også forståeligt nok har potentiale til at få en rating på 81 i FIFA 22.

Andreas Skov Olsens spidskompetencer har ramt plet, for det er nemlig hans fart og dribleringer.

Mohamed Daramy rating FIFA 22

Selvom Mohamed Daramy kun er 19 år gammel, har FIFA givet Daramy en overall rating på 69. I potentiale mener FIFA, at Daramy kan overgå Skov Olsen, Wind og Bruun Larsen – i hvert fald som tingene har set ud i sæsonen 2021. 82 kan Daramy komme op på.

Vi glæder os meget til at se, hvilke ratings Daramy får om to-tre år. Han kan muligvis overgå Damsgaard og mange af de andre danskere på A-landsholdet.

 

*Credits: artiklens billeder tilhører Associated Press

*Først publiceret: d. 14 november 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Daniel Iversen løn og fodboldliv

Rasmus Nissen løn 

Xavi triumfer, løn og fodboldkarriere

Ståle Solbakken løn

David Nielsen trænerlivet