Alle fodboldspillere går og drømmer om at kommer med til en VM-slutrunde, som er den største sportsbegivenhed i verden. Desværre kan skader ødelægge VM-drømmen, og vi har fundet de største stjerner, som vi kommer til at undvære under VM 2022.

 

Skadet spillere - VM 2022

Paul Pogba

N’Golo Kante

Reece James

Kyle Walker

Raphael Varane

Timo Werner

Memphis Depay

Diogo Jota

Ben Chilwell

Paulo Dybala

Marco Reus 

 

Paul Pogba

Det var et kapløb med tiden for Paul Pogba, der akkurat nåede at blive klar efter en længere skade. Et par uger senere løb Pogba ind i en ny skade, som betød et endegyldigt farvel til VM 2022. Dermed kan den franske stjerne ikke være med til at forsvare titlen som verdensmester. 

Frankrig mister en bærende kraft og en leder på den centrale midtbane. Pogba har på nuværende tidspunkt 91 landskampe på CV’et. Hans erfaring vil blive savnet på den franske landshold.

 

N’Golo Kanté

Frankrig må undvære endnu en stjerne på den centrale midtbane. Holder mister en stor kapacitet i deres pres- og erobringsspil, eftersom Kanté ikke når at blive klar til VM 2022.

Kanté har siddet ude med en skade siden midten af august. Skulle han på magisk vis blive sin skade kvit inden VM, ville han ikke komme med, fordi det franske landshold er spækket med stjerneerstatninger.  

 

Reece James

Reece James’ VM-drømme led et gevaldigt knæk, da han blev skadet tilbage midt i oktober, lige knap en måned inden VM 2022 skulle begynde. Dermed mister England og Southgate en sikker skanse på højreback.

Reece James kunne have stået overfor sin første VM-slutrunde. Set på den lyse side er stjernespilleren kun 22 år, og derfor regner vi stærkt med, at han nok skal få sin VM-debut på et tidspunkt senere i karrieren.  

reece james

 

Kyle Walker

Kyle Walker er officielt blevet udtaget til Englands VM-trup, også selvom han har været skadet siden slutningen af september, hvor han er gået glip af 11 kampe for City.

Vi mener, Kyle Walkers bliver en backup i gruppespillet, da England er godt besat på back-positioner, men hvis Walker bliver fit, så vil Southgate ikke tøve med at hive den erfarne højreback ind. Hans fart kan alle hold bruge i forsvaret.

 

Raphael Varane

Det tyder ikke på Varane er blevet sin skade helt kvit, som han fik i ultimo oktober 2022. Alligevel er den franske forsvarskrumtap blevet udtaget til Frankrigs VM-trup. Vi tror, Varane gør alt for at nå at blive klar, hvilket alle de franske fans også håber. Varane er en bærende profil i forsvaret hos Frankrig. Det bliver en kæmpe svækkelse, hvis Varane ikke kan spille under VM 2022.

 

Timo Werner

Timo Werner havde håbet på en genfødsel efter skiftet tilbage til Leipzig og selvfølgelig stå skarpt til VM 2022. En skade i starten af oktober 2022 betød dog, at Werner måtte vinke farvel til VM 2022.

Tyskland skal sætte deres lid til en anden angriber, som kan score målene. Hans tal for det tyske landshold taler i hvert fald for sig selv. Aktuelt i 2022 står han noteret for 24 mål i 55 kampe.

timo werner

 

Memphis Depay

Memphis Depay er en spiller, Holland ikke kan undvære. Han har været Hollands topscorer i de seneste kvalifikationer samt i Nations League. Selvom Depay på nuværende tidspunkt, en uge før VM starter, er skadet og har været det siden slutningen af september, kunne vi godt forestille os, at han blev udtaget alligevel.

Spørgsmålet er bare, hvor fit Depay er, eftersom han ikke har spillet en kamp siden september. Holland kan uanset ikke undvære en angriber, der har scoret 42 mål for det hollandske landshold. Mon ikke han kommer med på et wildcard.

 

Diogo Jota

Portugal vader i offensive profiler, men desværre må de undvære Diogo Jota, som var på vej frem i toppen af fodboldverden. Desværre betød en skade i oktober 2022, at Jota måtte tage en pause og vinke farvel til VM 2022.

Portugal har dermed mistet et stærkt offensivt kort, som alle fodboldelskere havde håbet, skulle spille ved VM 2022.

 

Ben Chilwell

Ben Chilwell må være ramt, efter timingen ikke kunne have været dårligere, da han i starten november løb ind i en skade, som kostede ham VM-billetten.

Chilwell havde forinden siddet ude i 178 dage fra november 2021 til maj 2022. Chilwell må føle sig forfulgt af skader.

 

Paulo Dybala

Dybala har siddet ud med skade i 42 dage og har ikke spillet de seneste 10 kampe for Roma i Serie A. Alligevel lever der et spinkelt VM-håb for Dybala, men det er meget lille, da Argentina har mange andre spændende offensive esser i ærmet. Det bliver knap med spilletid for Dybala, der akkurat er blevet klar til VM 2022. 

Dybala

 

Marco Reus

Desværre for Marco Reus og Tyskland, måtte den erfarne Dortmund-spiller melde fra i sidste øjeblik. Den uheldige og skadesplages tysker, går glip af endnu en slutrunde på grund af en skade. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 10. November 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder