Vi har undersøgt, hvad en del tidligere sportsstjerner får tiden til at gå med efter deres karrierestop. Vi er nået til tredje. 

Hvad laver følgende tidligere sportsstjerner i dag:

Hvad er der blevet af Andre Agassi?

Hvad laver den tidligere NBA-stjerne, Kobe Bryant, i dag?

Hvor er den karismatiske, tyske målmand Oliver Kahn i dag?

Hvad laver gode gamle Jenson Button?

Hvad laver quarterback-legenden Brett Favre i dag?

Vi har selvfølgelig ikke glemt Pete Sampras

Hvor gemmer Luis Figo sig henne?

 

Hvad er der blevet af Andre Agassi?

Alle sportselskere kender til den tidligere tennisstjerne Andre Agassi, og hvad han opnåede i sin glorværdige tenniskarriere, men i dag har han startet et nyt kapitel i sit liv.

Det kapitel byder på en masse velgørenhedsarbejde, hvor han blandt andet selv har stiftet Agassi Foundation, som hjælper unge mennesker med at få bedre uddannelsesmuligheder.

Ellers samarbejder Andre Agassi stadig med alle sine sponsorer, som han fortsat promoverer og laver kampagner for. Her kan blandt andet nævnes Nike, Longines og Lavazza.

Og ja, han er stadig gift med en anden stor tennisstjerne, Steffi Graf.  

 

Hvad laver den tidligere NBA-stjerne, Kobe Bryant, i dag?

Det er ikke mange år siden, at Kobe Bryant sluttede sin basketball-karriere. Efter han lagde skoene på hylden i 2016, har han primært indhentet en masse fortabt tid med sin familie.

Ellers har Kobe Bryant altid haft et brændende ønske om at blive forfatter og storyteller, og den drøm har han forfulgt ved at skabe multimediavirksomheden Granity Studios, som i 2018 vandt en Oscar for den bedste animerede kortfilm. Kortfilmen hedder ”Dear Basketball”.

På tragisk vis døde den legendariske NBA-spiller, Kobe Bryant fornyeligt i en helikopter-ulykke. Han blev kun 41 år. R.I.P Kobe – Mange tanker og vores største medfølelse til alle hans venner og familie!

Vi glemmer ham aldrig!

 

Hvor er den karismatiske, tyske målmand Oliver Kahn i dag?

I 2008 måtte fodboldverdenen sige farvel til en stor personlighed og en meget speciel fætter, nemlig Oliver Kahn, som stadig anses som en af de bedste målmænd nogensinde. Han var en sand leder.

Efter sit karrierestop indgik han hurtigt et samarbejde med tyske sportsnyheder, hvor han skulle agere ekspert.

Sidste år fyldte den legendariske målmand 50 år, og i forlængelse af hans fødselsdag blev han senere på året udnævnt som bestyrelsesmedlem i sin hjerteklub FC Bayern München. Oliver Kahn er derfor måske på vej til at blive Bayern Münchens næste CEO – hvem ved?

Hvad laver gode gamle Jenson Button?

Man glemmer selvfølgelig heller ikke en tidligere verdensmester i Formel 1, nemlig Jenson Button. Den tidligere britiske racerkører stoppede sin karriere i 2016 og har siden da forsøgt sig med en anden motorsport i form af Super GT, som han blandt andet vandt i 2018.

I slutningen af 2019 stoppede han så med at køre Super GT. Og ifølge Button selv skal 2020 byde på noget helt andet.

Sideløbende er Jenson Button stadig ekspert hos en del sportsnyheder og – kanaler. Ellers er han ligesom alle andre tidligere sportsstjerner meget engageret i velgørenhed.

 

Hvad laver quarterback-legenden Brett Favre i dag?

Det har i flere omgange været svært at vurdere, om den legendariske quarterback, Brett Farve, endegyldigt har sagt farvel til NFL. Han nåede at stoppe sin karriere hele tre gange.

I år er det så 10 år siden, at han sluttede sin NFL-karriere for alvor. I dag er Brett Favre 50 år og driver blandt andet velgørenhedsfonden ”farve4hope”, som hjælper handicappede børn osv.

Ellers lægger han en del timer i at være oplægsholder, hvor han selvfølgelig taler om hele sin glorværdige NFL-karriere. Det er der efterhånden mange kendte sportsstjerner, som gør.

 

Vi har selvfølgelig ikke glemt Pete Sampras

Vi skal til at runde en af verdens bedste tennisspillere gennem tiden, Pete Sampras. Den amerikanske tennislegende lagde ketsjeren på hylden i 2002, hvilket mange syntes var utrolig tidligt, men han sluttede på toppen.

I dag er Sampras 48 år, hvor han har dedikeret sit liv til velgørenhed, sin familie og ikke mindst stadig tennis, som hænger sammen med hans velgørenhedsarbejde. Det er dog ikke kun tennisketsjeren, som bliver luftet i ny og næ, han er også yderst begejstret for golf.

Årligt afholder Sampras nemlig golf-eventet The Pete Sampras Classic som ene og alene bygger på velgørenhed.

 

Hvor gemmer Luis Figo sig henne?

En gudsbenådet fodboldspiller ved navn Luis Figo tog alle med storm, da han revolutionerede måden at spille kant på.

Det er nu 11 år siden, at den tidligere portugisiske fodboldstjerne stoppede sin karriere. I dag er den tidligere Madrid- og Barcelona-spiller 48 år. Til dagligt er Figo goodwill-ambassadør for ”Stop TB Partnership”, som er en organisation, der bekæmper tuberkulose.

Han er desuden ambassadør for fodboldklubben Inter, hvor han tidligere spillede, og ikke mindst for UEFA. Figo er også grundlægger af Network90, som er en online networking-platform for professionelle fodbold- og golfspillere. I øjeblikket består klubben af ca. 14.000 medlemmer fra hele verden.

 

Det var afslutningen på del 3. Hvis du synes, vi mangler nogle andre tidligere kendte sportsstjerner, så kan du tjekke del 1 og del 2, hvor vi helt sikkert er kommet omkring nogle af dine tidligere idoler. God fornøjelse!

Og sidst men ikke mindst, husk at drage fordel af den aktuelle betting bonus, det kan betale sig. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 27. januar 2020

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg