I del 1 fandt vi blandt andet ud af, at Lance Armstrong laver podcasts, og Michael Jordan hygger sig stadig med basketball, men på et helt andet plan, nemlig som ejer af Charlotte Hornets. Mens David Beckham hygger sig med fægtning i ny og næ.

Nu er vi kommet til et nyt kuld af tidligere sportsstjerner, og hvad de får tiden til at gå med i dag:

 

Anja Andersen & tidligere sportsstjerners dagligdag:

 

Hvor er Anja Andersen og hendes velkendte f**kfinger i dag`?

 

Den bedste danske kvindelige håndboldspiller nogensinde, og som også stadig betragtes som en af verdensbedste håndboldspillere nogensinde, selv næsten 20 år efter hun sluttede sin aktive håndboldkarriere, er Anja Andersen en sportsstjerne, vi aldrig glemmer. Men hvad laver hun i dag?

Efter hun sluttede sin trænergerning tilbage i 2012, har man sjældent hørt til Anja Andersen, som er gået stille med dørene siden da.

Efter sigende skulle den i dag 50-årige og tidligere håndboldstjerne være coach og konsulent inden for forskellige brancher, men mon ikke hun også har set, at landstrænerposten for det kvindelige håndboldlandshold er blevet ledig.

Det kunne være noget af et comeback, hvis hun snuppede den post. Hvis man kunne oddse live på dette, så havde vi gjort det, selvom sandsynligheden nok ikke er så stor. Kvindelandsholdet kunne godt bruge opmærksomheden.

Lever Morten Andersen egentlig stadig i USA og ser nogle NFL-kampe?

Den eneste dansker, som indtil videre har formået at skabe sig en karriere i NFL, og hvilken en af slagsen, Morten Andersen, lever stadig i USA, som jo forståeligt nok er blevet hans nye hjem, nu da han også er blevet amerikansk statsborger.

Han er bosat lidt uden for Atlanta, som selvfølgelig også er en by, han har et nært forhold til, eftersom han spillede i klubben fra 1995-2000.

Hall-of-fame-medlemmet bruger i dag sin tid på sin virksomhed ”Morten Andersen Global”, hvor han holder foredrag om motivation og sin karriere. Samtidig har han også sin egen Boot Camp for kickers, der ønsker at blive bedre. 

Derudover har Morten Andersen også skabt sin egen familiefond, som har til formål at hjælpe med at hæve livskvaliteten blandt unge og børn i Atlanta-området.

morten andersen

 

 

Hvad pokker laver Rivaldo nu?

Man skal godt nok have lidt noget af et hukommelsestab, hvis man ikke kan huske Rivaldo og ikke mindst hans flotte evner som skuespiller, som især blev luftet mod Tyrkiet under VM i 2002, da han overdrev sit filmeri ude ved hjørneflaget.

I dag er den 47-årige brasilianer skribent og ambassadør for bettingfirmaet betfair. Desuden udfører han masser af arbejde for sine personlige sponsorer, hvor han deltager i et hav af velgørenhedsarrangementer, blandt andet fodboldkampe for gamle legender.

På et tidspunkt var Rivaldo også ejer af og præsident for den brasilianske fodboldklub Mogi Mirim. Han satte klubben til salg tilbage i 2014. Vi er dog i tvivl om, hvorvidt han fik den solgt.  

rivaldo

 

 

Er Usain Bolt stadig i gang med at skabe sig et navn inden for fodboldverdenen?

Efter Usain Bolt sluttede sin karriere inden for sprint, forsøgte han sig i fodboldverden, hvor der blandt andet gik rygter om, at han skulle have været til prøvetræning hos Dortmund og Manchester United.

Men i starten af 2019 opgav Bolt sin relativt korte fodboldkarriere. Han erkendte også på det tidspunkt, at hans sportsliv var slut. 

Bolt bruger i dag meget tid på sine sponsorer, som fx Gatorade, som han laver reklamer for, men han deltager også i en masse arrangementer. Desuden er han med i et projekt, hvor de er ved at åbne en skole i Jamaica.

Han skulle efter sigende have flere projekter på vej i 2020. Måske vil han forsøge sig inden for en ny sportsgren.

 

Hvad laver den tidligere Formel 1-stjerne David Coulthard mon?

David Coulthard var i mange år Michael Schumachers største rival, desværre blev skotten aldrig verdensmester grundet Michael Schumachers vanvittige dominans.

I dag er skotten 48 år og han blev i 2019 valgt som præsident for den britiske ”Racing Drivers Club”, som er ejerne af racerbanen Silverstone.

Udover at være præsident, har Coulthard flere forretninger kørende. Han har gjort sig en del erfaring inden for tv-branchen, hvor han har været motorsportsanalytiker og kommentator.

Derudover er han brand-ambassadør for Mercedes, Red Bull Racing, IWG ure, Hugo Boss, Heineken, UBS og mange flere.

Han driver også sit eget content-bureau, som hedder Whisper TV, som laver indhold og storytelling for forskellige brands.

Der er fart på hans forretninger, ligesom da han sad i racersædet.   

david coulthard

 

 

Hvad er der blevet af manden fra Joca Bonito-reklamerne Eric Cantona?

Det tidligere United-ikon – den 53-årige Eric Cantona – er i dag blevet et velkendt ansigt inden for skuespillerbranchen, hvor han har medvirket i adskillige film og selv er blevet en filmproducer.

En af fodboldens største personligheder modtog tilbage i august en fornem ærespris af UEFA’s præsident, Aleksander Ceferin, Præsident-prisen, som den også kaldes.

Man ser ham af og til på forskellige stadions rundt i Europa og nogle gange også inde på banen, når der er nogle velgørenhedskampe.

 

Det var afslutningen på anden del af vores lille opsamling på, hvad tidligere sportsstjerner i dag fårr tiden til at gå med. Vi følger selvfølgelig op med en del 3 i næste uge.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Claus Fisker/Associated Press

Først publiceret: d. 15. januar 2020

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg