Ved den netop afsluttede NFL Draft 2020 blev de største collegetalenter håndplukket til at skulle begå sig på den allerstørste scene i amerikansk fodbold. Dermed er collegescenen blevet åbnet for nye NFL-stjerneskud.

Vi har samlet flere gode bud på talenter, som du burde holde øje med i NCAAF. Lad os komme i gang med del 1.

 

Paulson Adebo, Cornerback - Stanford Cardinal

Den første spiller, som du burde begynde at have i kikkerten, er Stanfords nr. 11, Paulson Adebo, som terroriserer alle modstanderholdenes offensiv.

Adebo er en atletisk og kraftfuld cornerback, som uden tvivl er en af de mest lovende talenter på sin position. Hans opfattelsesevne er fænomenal, så når bolden er undervejs, skal modstandernes offensive tage sig i agt.

I 2018 og 2019 havde Adebo sammenlagt 97 succesfulde tacklinger, hvoraf 69 var solotacklinger. En ung mand, som bare vil frem, og som ikke er bange for slå sig.

Tjek de aktulle nfl odds

 

Sam Howell, Quarterback – North Carolina Tar Heels

Det 19-årige quarterback-komet ved navn Sam Howell bliver en af fremtidens top quarterbacks, hvis han fortsætter sin vanvittige udvikling. I de første 13 kampe for North Caroliona kastede Howell 3641 yards. 

Ud fra de yards kastede han 38 touchdowns. Han vælger sine kast med omhu, og derfor kan han også prale med kun at blive intercepted sølle syv gange i løbet af 2019. Omvendt skal han forbedre sig i ikke at blive sacked så ofte, som tilfældet var i 2019. 36 gange måtte han kysse græsset.

Ikke desto mindre er vi sikre på, at Howell i den nærmeste fremtid bliver draftet som en af de første. Han har et enormt potentiale.

 

Justyn Ross, Wide receiver - Clemson Tigers

I NFL Draften 2020, mistede et af bedste collegehold, Clemson Tigers, deres bedste wide receiver, Tee Higgins til Cincinnati Bengals.

Clemson Tigers er dog godt selv klar over, at de intet har at frygte, for i kulissen står en anden og ligeså lovende wide receiver klar ved navn Justyn Ross. Efter Higgins’ afsked er det bare et spørgsmål om tid, før Ross torpederer de forsvarer, som måtte stå i vejen.

Allerede i 2018 gav Ross en lille forsmag på sine evner, da han havde 46 receptions, mens han løb 1000 yards og lavede ni touchdowns.

Ham glæder vi også til at følge, inden han bliver skudt afsted til NFL.

bonus

 

Rondale Moore, Wide receiver - Purdue Boilermakers

Purdues frygtindgydende wide receiver med nr. 4, Rondale Moore, er måske en af de mest eftertragtede spillere på sin position.

I en alder af blot 17 år indtog Moore college football med et brag. I sin første sæson havde han 114 receptions og løb 1258 yards. I den sæson formåede han desuden at score 12 touchdowns.

Desværre var Moore skadet det meste af 2019-sæsonen, men forhåbentlig får vi ham at se i mere aktion i 2020. Han er en gave til enhver offensiv-linje. Skriv hans navn bag øret!

 

Trevor Lawrence, Quarterback – Clemson Tigers

Hvis du bare læser lidt nyheder om college football, så du burde du i den grad kende til det næste navn på denne liste, nemlig den mest omtalte collegespiller, Trevor Lawrence.

Den 20-årige quarterback med den ekstraordinære kastearm er fremtidens mand i NFL. Der er enormt store forventninger til Lawrence, som de fleste regner med, bliver draftet som nr. 1, når hans mulighed i NFL står for skud.

Lawrence har indtil videre kastet 6946 yards og kastet 66 touchdowns. Han er toppen af poppen, når det kommer til lovende talenter i collge football.

 

Vi glæder os til at præsentere den næste række af lovende football-talenter i del 2. Indtil da kan du nyde godt af masse nfl betting tips.

*Credits: artiklens billede tilhører Gerry Broome/Associated Press

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg