I del 1 præsenterede vi nogle af de allermest lovende collegespillere i amerikansk fodbold. I del 2 er vi nået til et nyt kuld af talentfulde collegespillere, som du burde holde øje med – lad os komme i gang!

 

Justin Fields, quarterback, Ohio State Buckeyes

Ohio States talentfulde quarterback, 21-årige Justin Fields, har i 2019 bevist, at han godt kan regnes for at være en af de bedste quarterbakcs i college football og ikke mindst en kommende NFL-spiller.

Fields er blandt flere amerikanske nyhedsmedier (bl.a. ESPN) udnævnt som en af de mest lovende spillere på sin position. Hans stats indikerer også, at han er en quarterback, som man skal regne med i fremtiden, i hvert fald hvis han fortsætter med at opnå gode stats.

I 2019 kastede han 41 touchdowns, mens han kun blev intercepted sølle tre gange. I alt opnåede han 3.273 passing yards. Han har et stærkt overblik og en god arm.

 

Penei Sewell, offensive tackle, Oregon Ducks

Det næste stortalent på denne liste, Penei Sewell får også en masse rosende ord med på vejen. Den kun 19-årige offensive tackle er født til at skulle beskytte quarterbacks med sine knap to meter høje og 150 kg. tunge krop.

Ham vil man helst undgå at ryge i en tackling med – det ville svare til at blive ramt af en bus. I sine første to sæsoner har han kun tilladt et sølle sack ud af 1376 snaps. Quarterbacks’ene for Ducks må være yderst trygge ved, at Sewell er foran dem.

Han bliver med sikkerhed en kommende NFL-stjerne.

Tjek de daglige betting odds

 

Ja’Marr Chase, wide reicever, LSU Tigers

I 2019 leverede LSU en af de bedste offensive præstationer set i collegefodbold. Det er blandt andet derfor, Joe Burrow blev draftet som den allerførste i NFL draften 2020.

Joe Burrow klarede dog ikke skærene selv, han havde en brandvarm offensive line, hvor blandt andet Ja’Marr Chase greb 20 touchdowns spredt ud på i alt 1780 receiving yards og 84 receptions. Det er en wide receiver, som har sine stats i orden, og det er forhåbentlig kun begyndelsen for Chase.

Det bliver spændende at se, hvad han kan udrette i 2020, nu hvor Joe Burrow er væk.

bonus

 

Chuba Hubbard, runningback, Oklahoma State Cowboys

Runningbacks tager som regel de fleste tæsk, men hvis man prøver at stoppe Hubbard, så der stor sandsynlighed for, at det er det dig, der bliver svimmel bagefter.

Hubbard er skåret ud af granit og den helt perfekte runningback, og han er kun 20 år – han bliver vanvittig om 2-3 år, og så venter der ham en masse succes i NFL. I sæsonen 2019 havde han rekorden for flest rushing yards på 2094. Han bidrog ligeledes med 21 touchdowns. Han må allerede være i høj kurs blandt mange NFL-hold.

 

Micah Parsons, linebacker, Penn State

Den sidste mand på vores liste er den 20-årige linebacker Micah Parsons. Allerede i sit første college-år i 2018, beviste Parsons, at han har et helt unikt talent og er en af de mest lovende spillere på sin position.

I 2019 blev han endnu bedre, og sammen med resten af Penn States forsvar sørgede han for, at flere hold kun formåede at scorede maksimum 16 point. I den sæson leverede han i alt 109 tacklinger, hvor 52 af dem var på egen hånd. Han krydrede yderligere sit spil med fem sacks i den sæson.

Han bliver en fornøjelse at følge i den nærmeste fremtid.  

 

Vi håber, at alle disse talenter kan tage det største skridt og blive en del af NFL om nogle år. De har i hvert fald rigtig gode forudsætninger.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Sue Ogrocki/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg