Batman-streaming er også kendt som Batmanstream-TV og er endnu en hjemmeside, hvorpå brugere kan tilgå streaming af deres favoritturneringer verden over uden at skulle betale for det. I denne artikel stiller vi skarpt på Batman-streaming og på problematikken omkring ulovlig streaming på nettet.

På 888Sport tager vi afstand fra al ulovlig streaming, og vil på ingen måde anbefale vores læsere at benytte sig af det. Denne artikel har udelukkende til formål at informere om Batman-stream og ulovlig livestreaming generelt og er på ingen måde en opfordring.

 

Alt om Batman stream

Gratis streaming af fodbold på nettet

Batman-streaming

Brugervenligheden på Batman-stream

 

Gratis streaming af fodbold på nettet

På Batman-streaming kan du ligesom på Ronaldo 7, Footybite og Hesgoal tilgå links til livestreaming af din favoritfodboldkamp uden at skulle betale for det. Fælles for alle disse sider er, at de i modsætning til eksempelvis Eurosport og Viaplay ikke har købt rettighederne til at vise fodboldkampene og kampe indenfor andre sportsgrene, og det er derfor ulovligt at tilgå disse sider.

Alligevel findes der et hav af ulovlige streamingsider på nettet, hvor man med enkelte klik og helt gratis kan sætte sig godt til rette i sofaen derhjemme og se sin favoritkamp eller -turnering på skærmen. Det skyldes dels, at der er mange, som ikke vil betale for et abonnement på eksempelvis Viaplay, og dels, at der i mange lande verden, ikke er andre muligheder for at se fodbold og andre sportsgrene, da brugerne på grund af deres geografiske placering ikke kan tilgå nogen officielle eller lovlige streamingsider, idet udbyderne i landet ikke har købt rettigheder til at vise de pågældende sportsbegivenheder.

Det sker indimellem, at siderne bliver spærret og blokeret, netop fordi de er ulovlige, men hvis dette sker, har udbyderne ofte tendens til blot at ændre en smule i domænet, således at hjemmesiden stadig kan køre videre, uden at der skal udføres store ændringer. På batman-stream.com kan man eksempelvis også læse, at siden har skiftet navn fra batmanstream.com til batman-stream.com. Derfor er det for myndighederne også enormt svært at få bugt med ulovlige streamingsider, og det ser ikke ud til at have nogen ende. 

Disse ulovlige streamingsider benytter sig ofte af navne, som brugerne på den ene eller anden måde kan identificere sig med. Ronaldo 7 og Pirlo TV er eksempler på hjemmesider, hvor de bruger faktiske spillere i deres navn, hvilket de formentlig ikke har fået samtykke til, hvorimod hjemmesider som Batman-stream bruger en fiktiv film- og tegneseriefigur, som folk også kan identificere sig med, men hvor de ikke skal bruge samtykke fra en reel person. Så kan man diskutere, om der kan opstå nogle copyright-/trademark-udfordringer i forbindelse med brugen af Batman i et domæne, men det vil vi ikke dykke dybere ned i i denne artikel.

Batman-streaming

Batman-streaming dækker over flere domæner – bl.a. batman-stream.com (tidligere batmanstream.com), batmanstream.online og batmanstream.info, hvilket i sig selv kan gøre det forvirrende, når man taler om Batman-streaming. I denne artikel tager vi udgangspunkt i batman-stream.com.

Batman-stream.com udbyder links til livestreaming af et hav af sportsgrene med kampe og turneringer fra hele verden. Fodbold, basketball, NFL, baseball, håndbold, hockey, motorsport, rugby, tennis og volleyball er blot et udpluk af de sportsgrene, hvor livestreaming er tilgængelig på batman-stream.com.

På hjemmesiden kan man også oprette en bruger, så man kan gemme sine favoritsportsgrene, så de fremover er nemme at tilgå. Desuden får du som registreret bruger også adgang til et nyhedsfeed, så du altid kan holde dig opdateret på dine favorithold, -spillere, -turneringer, eller hvad du nu ellers kunne finde interessant. Derudover har du også adgang til en supportfunktion, når du er logget ind, så du kan få hjælp til de udfordringer, der skulle opstå på hjemmesiden.

Desuden finder du på hjemmesiden også den sædvanlige sportskalender, og i forbindelse med denne kalender spilles også en video, der viser et udvalg af de aktuelle turneringer og kampe, der kan ses på siden. Til sidst er der også en livechatfunktion på siden, hvor brugere kan chatte og diskutere med hinanden.

Tjek alle de seneste betting tips

 

Brugervenligheden på Batman-stream

På fora på nettet bliver batman-stream.com omtalt som en af de dårligere streamingsider på nettet. Det skyldes bl.a., at mange mener, at hverken kvaliteten i det skriftlige indhold, spilanalyserne eller de praktiske oplysninger omkring sportsbegivenhederne er tilfredsstillende.

Desuden udbyder batman-stream.com en lang række links til de pågældende sportsbegivenheder, som burde sende brugeren videre til livestreaming på en anden hjemmeside, men dette er desværre ikke tilfældet. Ofte virker disse links slet ikke, eller også bliver brugerne sendt videre til en hjemmeside, hvor der slet ikke er noget visuelt indhold omkring den pågældende begivenhed.

Derudover er der ligesom på mange andre hjemmesider, der udbyder gratis livestreaming af sportsbegivenheder, ekstremt mange pop-op-vinduer på batman-stream.com, hvilket gør det svært for brugerne at navigere og finde ud af, hvad de kan se.

Slutteligt at det vigtigt at understrege risikoen for at få virus på sin computer eller telefon, når man besøger sider som batman-stream.com – netop pga. pop-op-vinduer og andre reklamer, der dukker op, når man klikker sig igennem siden.

Vi håber, du er blevet en anelse klogere på batman-stream.com. Vi kan kun understrege, at vi på det kraftigste fraråder brugen af ulovlige streamingtjenester.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Bob Edme

Først publiceret: d. 06. juni 2021

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg