Du har måske allerede hørt om Totalsportek, som er en platform, der livestreamer forskellige sportsgrene gratis. I denne artikel zoomer vi ind på Totalsportek, så du kan blive endnu klogere på, hvad denne platform kan tilbyde.

Totalsportek er en af de største platforme, der udbyder gratis livestreaming af sportskampe og -turneringer på nettet. Platformen dækker en lang række sportsgrene – lige fra kampsport i UFC til streaming af fodboldkampe. Du vil derfor med stor sandsynlighed også kunne finde streaming af begivenheder indenfor din favoritsportsgren - odds dk.

Ét af kendetegnene ved Totalsportek er desuden, at platformen ikke kun udbyder livestreaming, men også råder over en opdateret og professionel sportsblog med sportsinformation af høj kvalitet, hvormed den differentierer sig fra sider, der kun beskæftiger sig med livestreaming.

Alt om Total sportek:

Hvad er Totalsportek?

Totalsportek tilbyder livestreaming

Find det rigtige Totalsportek-domæne

Totalsportek tilbyder også en blog

Alternativer til Totalsportek

 

Hvad er Totalsportek?

Totalsportek dækker alle større sportsbegivenheder med livestreaming, og du kan tilmed læse dybdegående analyser, statistikker og anden relevant information om din yndlingssportsbegivenhed på deres onlineblog, som holdes opdateret af en række dygtige og erfarne copywritere.

Total Sportek er en relativt ny side, men fordi folkene bag siden har flere års erfaring med sportsblogs, har de alligevel formået at skabe massiv trafik og opnå stor succes på kort tid, og siden betragtes derfor i dag også som én af de bedste sportsstreamingplatforme i bl.a. Storbritannien og generelt i udlandet.

Totalsporteks blog har et finansielt afsæt, og du kan derfor få nyttig information om eksempelvis, hvordan en sportsbegivenhed bliver finansieret, samt hvordan indtjeningen ved en begivenhed fordeles blandt spillere og andre stakeholdere.

Desuden giver Totalsportek dig et hurtigt overblik over kommende sportsbegivenheder i de forskellige ligaer og turneringer med tilhørende link, så du nemt kan tilgå dagens vigtigste sportsbegivenhed

Det kan måske lyde lidt søgt at betragte Totalsportek som den ledende side indenfor sportsblogs, men de er i hvert fald ikke langt fra, hvilket bl.a. skyldes, at blog-delen på Totalsportek er i konstant udvikling, og brugerne af siden kan finde et hav af relevant information.

 

Totalsportek tilbyder livestreaming

Livestreaming er naturligvis den primære grund til, at folk besøger Totalsportek, og siden bruges af folk fra hele verden. På plaformen kan du finde links til livestreaming af bl.a. fodbold, Formel 1 og NBA. Dog er livestreaming af fodbold, tennis, rugby og cricket de mest udbredte på siden, hvilket også kendetegner, at det er en velbesøgt side af briterne og andre lande, hvor disse sportsgren oplever stor popularitet.

Totalsportek dækker dog også store begivenheder indenfor amerikanske sportsgrene, som ellers kun ville have været tilgængelige i USA, men som du altså kan tilgå fra Totalsportek, selvom du befinder dig et andet sted i verden end i USA.

 

Find det rigtige Totalsportek-domæne

Ligesom så mange andre populære livestreamingsider er Totalsportek-domænet også blevet kopieret af et hav af konkurrerende sider på nettet i et forsøg på at opnå samme succesfulde resultater som Totalsportek.com. Dette kan ikke undre nogen, idet Totalsportek er blevet én af de største streamingplatforme sammen med VIPLeague og MamaHD.

Det sker for næsten alle populære streamingsider i dag, at deres domæner eller indhold på et eller andet tidspunkt bliver kopieret af de konkurrerende sider i håb om, at de kan opnå højere trafik.

Totalsportek tilbyder også en blog

Som sagt råder Totalsportek også over en velinformerende sportsblog skrevet af professionelle sportsforfattere. Bloggen er i modsat til mange andre sportsblogs på nettet lavet med det formål at informere læseren om sportsbegivenheder og analyser, fremfor at reklamere for betting eller andre aktiviteter forbundet

Desuden bliver bloggen holdt ajour – selv artikler fra tidligere år opdateres løbende med ny, relevant information. Dette signalerer høj kvalitet og professionalisme, og man må sige, at Totalsportek har grebet det rigtigt an, da deres blog er velbesøgt.

Netop fordi Totalsportek dækker over både en lang række streaminglinks til et hav af forskellige sportsgrene og turneringer, samt en professionel og velskrevet blog med indhold om mange forskellige sportsgrene, har platformen formået at opnå en bred succes på tværs af forskellige målgrupper: folk som gerne bare vil have gratis adgang til streaming af en bestemt sportsbegivenhed, og folk som interesserer sig for analyser og anden vigtig information om begivenheder, udvikling, finansiering og meget mere inden for en række forskellige sportsgrene.

Tjek alle akutelle liveodds 

 

Alternativer til Totalsportek

Der findes naturligvis mange alternativer til Totalsportek på nettet, der kan tilbyde dig tilsvarende ydelser. Især når det kommer til gratis livestreamig af sportsbegivenheder, er der en lang række udbydere og platforme, du kan vælge imellem. Tidligere var Arenavision og Sportlemon meget populære, men populariteten hos disse har været aftagende de senere år.

Jokerlivestream er et godt bud på et alternativ til Totalsportek – især hvis du er til de sportsgrene, der er populære i de største europæiske lande fx England. På Jokerlivestream kan sportsentusiaster diskutere de seneste sportsnyheder og dele tips med hinanden.

Der hersker dog ingen tvivl om, at Totalsportek differentierer sig tydeligt fra andre livestreamingalternativer på nettet, og det er svært at finde en streamingside, der kan måle sig med Totalsportek, både hvad angår udbud af streaming af begivenheder indenfor forskellige sportsgrene, samt kvaliteten af blogindhold, som på Sportek er høj og oser af professionalisme og dedikation.

Vi håber, du er blevet lidt klogere på Sportek og livestreaming generelt. Når du skal streame, kan vi kun anbefale dig altid at bruge officielle streamingkanaler, der deler lovligt indhold.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Armando Franca

Først publiceret: d. 14. maj 2021

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg