Den 30. juli blev NBA-sæsonen 19/20 genoptaget efter en længere pause, og der er meget nyt, som vi skal forholde os til og kan se frem til.

Indholdsoversigt:

 

Hvorfor er kun 22 hold med i sæsonafslutningen af NBA 19/20?

Den ekstraordinære sæsonafslutning består kun af 22 hold, da de 16 hold, som indtil videre indtager playoff-pladser, er inviteret, samt de seks hold, som stadig havde en reel chance for at tilspille sig en plads i playoff.

Øst Konferencen har følgende ni hold med: Celtics, Nets, Pacers, Heat, Bucks, Magic, 76ers, Raptors og Wizards.

Vest-konferencen har følgende 13 hold med: Mavericks, Nuggets, Rockets, Clippers, Lakers, Grizzlies, Pelicans, Thunder, Suns, Blazers, Kings, Spurs og Jazz.

 

Hvor vil sæsonafslutningen i NBA foregå?              

Intet publikum vil få lov til at overvære sæsonafslutningen i NBA. Blandt andet derfor bliver afslutningen centraliseret, og den kommer til at foregå på Walt Disneys resort i Florida.

 

Hvilke datoer skal du skrive i kalenderen?

D. 30. juli blev de indbyrdes kampe mellem de respektive mandskaber i de to konferencer genoptaget.

D. 15. og 16. august skal kampene mellem ottende- og niendepladsen afgøres, hvis det altså er nødvendigt. Hvis det ottende bedste hold har en vinderprocent, som er fire kampe bedre end det niende bedste hold, vil der ikke blive spillet en indbyrdes kamp. Hvis vinderprocenten derimod er lavere end fire kampe, skal de to hold mødes indbyrdes, hvor det ottende bedste hold blot skal vinde én kamp modsat det niende bedste hold, som skal vinde to kampe.

D. 17. august bliver playoffs i NBA skudt i gang. Det kan dog være, at den dato ændrer sig, alt afhængig af hvornår den sidste playoff-plads bliver afgjort. Så det er værd at holde sig opdateret.

Det forventes, at semifinalerne i de to konferencer begynder d. 31. august og senest slutter d. 13. september.

Den 15. september bliver konference-finalerne skudt i gang. De vil senest blive afsluttet d. 28. september.

Og den 30. september går det for alvor løs, når NBA Finals 2020 går i gang. Den sidste mulige finalekamp skal spilles d. 13. oktober.

Der vil selvfølgelig være en masse interessante nba betting-muligheder under hele sæsonafslutningen!

 

Hvem er favorit til at NBA 2020?

Umiddelbart er det et dødt løb mellem Lakers og Bucks, hvis man orienterer sig på odds-markedet. Derefter følger Clippers og dernæst Raptors som underdogs.

Følg de aktuelle live bets!

Men tag dig i agt for, at de nye omgivelser kan komme til at betyde en hel del for mange af holdene og nogle spillere. Tilskuerne er ofte ekstra motivation for mange spillere, men dem må de undvære i denne omgang – det bliver spændende at se, hvilken betydning det får for kampenes udfald.

 

Hvornår bliver NBA-draften 2020 afholdt?

The NBA-lottery vil finde sted d. 20. august. Selve draften er fastsat til d. 16. oktober.

Golden State Warriors får lov til at vælge først. Dernæst Timberwolves, Pistons, Hawks osv. 

 

Hvornår begynder NBA-sæsonen 20/21?

NBA-sæsonen 20/21 er sat til at skulle begynde d. 1. december – forhåbentlig under normale forhold igen, men det vil blive drøftet undervejs, når man ved mere.

 

Credits: artiklens billede tilhører Tim Reynolds/Associated Press

Først publiceret: d. 02. august 2020

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Viktor Axelsen løn og formue

Viktor Axelsen løn og formue

De 10 mest populære NBA-spillere på Instagram

De 10 mest populære NBA-spillere på Instagram

NFL: Super Bowl 2021 - optakt

NFL: Super Bowl 2021 - optakt

Solskjærs, Nadals og andre sportsstjerners kælenavne – del 2

Solskjærs, Nadals og andre sportsstjerners kælenavne – del 2

Bendtner, Kessler og andre danske ikoniske kælenavne – del 2

Bendtner, Kessler og andre danske ikoniske kælenavne – del 2