Vi kigger på alt, hvad der er sket i transfervinduet i NBA 2021: nye tilføjelser og forlængelser – alt har relevans. Vi vurderer nogle af de vigtigste og mest betydningsfulde signings i 2021.

 

NBA 2021 – bedste signings

Kemba Walker til Knicks

Lonzo Ball til Bulls

Kyle Lowry til Miami Heat

DeMar DeRozan til Bulls

Dennis Schröder til Boston Celtics

Westbrook til Lakers

Chris Paul forlænger med Suns

 

Kemba Walker til Knicks

Knicks har brug for rutine, og det får de i den grad efter tilføjelsen af den firedobbelte NBA-All Star, Kemba Walker. Hvilken tilføjelse Knicks får – også selvom Walker er 31 år og stadig kæmper sin evige kamp mod sit venstre knæ, kan han afgøre kampe på egen hånd.

Selvom Walker ikke var tilbage i fuld vigør i sæsonen 20/21, var han stadig blændende i de fleste kampe, han kunne spille. Han havde et gennemsnit på 19,3 point og 4,9 assists pr. kamp. Til sammenligning havde kun seks andre NBA-spillere et højere pointgennemsnit pr. kamp. Ikke overraskende var den bedste spiller Stephan Curry med 32 point i snit pr. kamp i grundspillet.

Kemba Walker er på et andet niveau og har nogle ekstra gear, især hvis han er på toppen. De drilske skader er en risiko, men hvis de får skånet Walker på de rigtige tidspunkter, kan han blive en kæmpe gevinst.

kemba walker

 

 

Lonzo Ball til Bulls

I vores optik har Chicago Bulls ramt jackpot efter at have landet draftpick nr. 2 fra sæsonen 2017, Lonzo Ball. Selvom den 24-årige point guard ikke har levet op til de høje forventninger endnu, er Ball stadig en solid forstærkning for Bulls.

Ball vil lukke huller både offensivt og defensivt for Bulls, uden tvivl. Vi håber og tror på, at Lonzo Ball kan finde sig til rette i Bulls og blive forløst. Han er en versatil holdspiller, som kan udvikle sig til at blive en yderst værdifuld spiller for Bulls. Normalt peaker en NBA-spiller i en alder af 27 år, og den alder har Ball, når hans fireårige kontrakt med Chicago Bulls slutter.

Vi vil vove at påstå, at Ball måske er den bedste signing i NBA i 2021.

Find alle aktuelle basketball odds hos 888sport

 

Kyle Lowry til Miami Heat

Alle omkring Miami Heat må gnide sig i hænderne, efter Miami-klubben har fået kløerne i den tidligere NBA-mester og 6x NBA-allstar, Kyle Lowry. En lang og flot tid i Toronto har fået en ende, og en ny æra i NBA skal kickstartes.

Heat får fornøjelsen af en yderst velskydende point guard, som leverer omkring 15-20 point i gennemsnit pr. kamp. Han er bestemt en af de bedste point guards i NBA. Det bliver yderst interessant at se Lowry danne en stærk All-Star trio med Adebayo og Jimmy Butler. Heat bliver slagkraftige på en helt anden måde med Lowry ombord.

Tre år har Lowry fået i Heat, og dermed er der masser af tid til at jagte endnu et NBA-mesterskab.

 

DeMar DeRozan til Bulls

Bulls har i den grad været på transferoffensiv, hvor det er blevet til flere forstærkninger, og DeRozan er ingen undtagelse. DeRozan er ikke hvilken som helst spiller: fire gange har han været en del af NBA All-Star. Det vidner om en kvalitetsspiller. Hans statistikker taler også sit tydelige sprog. 21,6 point pr. kamp i snit i sæsonen 20/21. i 19/20 var hans pointsnit på 22,1.

DeRozan kommer til at få to andre All-Star legekammerater, nemlig Zach LaVine og Vucevic. Chicago Bulls er uden tvivl det NBA-hold, der er kommet stærkest ud af transferugerne i NBA.

DeRozan

 

 

Dennis Schröder til Boston Celtics

I en alder af 28 år, og i sin bedste basketballperiode, skal tyske Dennis Schröder forsøge at overbevise Celtics om, at han er værd at investere i, og måske få udvidet sin etårige kontrakt, som han indtil videre har indgået med Boston Celtics.

Schröder garanterer en masse point, og han er ifølge stathead.com den spiller, der har scoret 16. flest point siden 16/17. I skrivende stund, i 2021, er det blevet til 6100 point. Dermed har han også leveret omkring 1900 assists. Det er altså noget af et aktiv, Boston Celtics får lov til at råde over. Det er dog også nødvendigt efter afskeden med Kemba Walker.

Boston Celtics’ chancer for at vinde NBA og gå videre til playoff blev også betydeligt bedre, da Schröder skrev under på aftalen med Celtics. Vi glæder os meget til at se Schröder udfolde sig i Øst-konferencen.

Tjek alle liveodds på alle NBA-kampe hos 888sport 

Westbrook til Lakers

En af NBA’s helt store stjerner i moderne tid, Russell Westbrook, vil igen have luftforandringer. Luftforandringerne bliver i form af varmere himmelstrøg, eftersom det stjernespækkede Lakers fik muligheden for at føje endnu en NBA-stjerne til sit hold.

Westbrook er kommet til Lakers for at få sat flueben ved det NBA-mesterskab, som han stadig mangler på sit ellers flotte CV. Det er i den grad muligt, hvis han kan samarbejde med LeBron James og Anthony Davis.

Ikke desto mindre bliver Westbrook en stensikker gevinst for Lakers, især når det begynder at spidse til med de mange kampe.

westbrook

 

 

Chris Paul forlænger med Suns

Chris Paul og sidste sæsons konferencevinder i vest Phonix Suns har forelsket sig i hinanden. Dette skyldes især, at Chris Paul havde en kæmpe andel i at sende Suns i NBA-finalerne for første gang i 28 år.

Derfor kan det ikke være andet end en gevinst for Suns at have forlænget med NBA-veteranen, som stadig kan levere på utroligt højt niveau. The Point God bliver han ikke kaldt for sjov.

 

*Credits: artiklens billeder tilhører Associated Press

*Først publiceret: d. 31. oktober 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg