NBA-spillere er nogle af de mest aktive sportsudøvere på de sociale medier, og derfor kan det også være en god ide at tjekke, hvad topspillerne har lavet i dagene op til en kamp, når du skal til at planlægge dine NBA-odds på 888sport.

Andre sportsatleter får ofte agenter til at styre deres profiler på Instagram og Twitter, hvilket kan give et mere overfladisk billede af atleterne. I modsætning til dette engagerer NBA-spillere sig ofte meget mere på de sociale medier og er ofte mere involverede i, hvad der slås op på deres profiler.

 

Top-10 NBA-spillere ift. antal følgere på Instagram:

LeBron James – 72,7 mio. følgere

Steph Curry – 31,4 mio. følgere

Russell Westbrook – 15,7 mio. følgere

Kyrie Irving – 13,9 mio. følgere

Kevin Durant – 11,7 mio. følgere

James Harden – 11,2 mio. følgere

Chris Paul – 9,9 mio. følgere

Paul George – 9,0 mio. følgere

Lonzo Ball – 8,5 mio. følgere

Carmelo Anthony – 7,3 mio. følgere

 

10 – Carmelo Anthony

10 gange er han blevet valgt til All-Star-holdet, og seks gange har han været på All-NBA-holdet. Men havde det ikke været for hans comeback i NBA sammen med Portland Trail Blazers, ville Carmelo Anthony ikke have været på denne liste.

 

Han har fundet sig til rette i Portland, hvor han er en vigtig support-spiller for Damian Lillard og CJ McCollum. Han er en yderst populære mand med 7,3 mio følgere, hvilket er ca. 1 million mere end Danmarks befolkning.

 

9 - Lonzo Ball

Lonzo Ball er ikke kun kendt som NBA-spiller. Det høje antal følgere skyldes nemlig ikke kun Balls aktivitet på sin profil og sine resultater for Lakers.

De mange følgere kan Ball i høj grad takke sin far, LaVar, for, da Ball-familien også er kendt uden for basketballverden som en forretningsfamilie.

 

8 - Paul George

NBA-spilleren Paul George har de seneste par år fortalt lyttere og følgere om mange personlige ting – nogle mere interessante end andre. Men han har bl.a. åbnet op omkring psykiske problemer, og han har brugt Instagram til at fortælle, hvor lidt han bekymrer sig om, hvad andre folk synes.

Find alle aktuelle basketball odds hos 888sport

 

7 – Chris Paul

Man må sige, at han er en spiller, der har flakket rundt omkring mellem klubber, og han er nok heller ikke helt færdig med det endnu. Chris Paul har både skiftet fra Los Angeles til Houston og fra Houston til Oklahoma. Hvad bliver mon det næste? Får New York Knicks mon fingrene i ham, eller trækker Milwaukee Bucks det længste strå?

 

6 – James Harden

Selvom han er en meget privat person, der sjældent giver 1-til-1-interviews og generelt ikke er særlig aktiv på de sociale medier, har Harden alligevel formået at samle 11,2 mio. følgere på Instagram. Man skal altså ikke altid tro, at lav aktivitet på de sociale medier er lig med et lavt antal følgere. Det kan James Harden, the Beard skrive under på.

 

5 – Kevin Durant

I starten af 2021 er Brooklyn Nets-spilleren vendt tilbage til NBA efter en længere pause på grund af et længere skadeshelvede. På de sociale medier er han ikke bange for at starte en diskussion. Han involverer sig gerne med fans og NBA-journalister på Twitter, ligesom han heller ikke er bange for at tage fat i folk, der kritiserer ham.

4 – Kyrie Irving

Med sine usandsynlige teorier og skæve kommentarer om sine medspillere er Kyrie Irving aldrig en af de kedelige, og det er måske også derfor, at han er så populær på Instagram.

Selvom Irving hverken er den bedste spiller eller den bedste holdkammerat, kan man alligevel blive fascineret af hans evner til at forbløffe forsvaret med sine hurtige moves.

 

3 – Russell Westbrook

Russel Westbrook er en figur, som ofte skaber splittelse på og udenfor banen. Han har talt åbent omkring splittelsen mellem ham og Kevin Durant, ligesom han selv har slået fast, at han er en af ligaens bedste spillere. Hans fans er desuden nogle af de mest højrøstede i NBA.

 

2 – Steph Curry

Der er ingen, der kan betvivle, at Steph Curry er en sympatisk og vellidt spiller. I marts 2020 var han vært ved et live Q&A med den amerikanske Dr. Fauci, hvor formålet var at lære befolkningen om Covid-19.

På Instagram inviterer han os med ind i sit univers, som er en blanding af familiebilleder og baskeball-relaterede opslag.

 

1 – LeBron James

Tilbage i september 2020 havde den store basketball-legende LeBron James 33 flest følgere på hele Instagram. Foran ham ligger en række fodboldklubber og brands, men kun to andre atleter ligger foran LeBron James på Instagram, og det er Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Man må også sige, at James er yderst aktiv på Instagram. Han poster stories næsten hver dag – med indhold som familiefotos, små videoer fra banen, samt resultater, som han har opnået med sit hold.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Mark J. Terrill

Først publiceret: d. 23. januar 2021

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg