Under hele EM 2020 vil vi komme med dagens og morgendagens odds tips, så du kan veje vores tips op mod andres og dine egne udvalg af odds. Det er i mange tilfælde godt at sammenligne betting tips, da det giver dig et bedre beslutningsgrundlag, når du skal udvælge forskellige udfald ved EM-kampene i 2021. Oddsmarkedet er kolossalt under EM 2020, så husk at spille med omtanke. Under slutrunden vil vi løbende udskifte nedenstående odds tips, så du altid kan holde dig opdateret. 

Tillykke til Italien, som er Europamester 2021 

 

danmark

 

 

Alt om vores betting tips for EM 2021

 

EM fodbold 2020 – dagens spilforslag

Når først EM 2020 er skudt i gang, kommer kampene og oddsene væltende ind ad døren. Alle er nysgerrige efter at finde de bedste EM-tips, når intensiteten i grupperne stiger, og vi nærme os EM-finalen i 2021.

Hos 888sport vil du finde og få de nyeste og måske bedste tips, afhængig af hvor gode vi er til at ramme udfaldene i de forskellige EM-kampe.

Fra åbningskampen i begyndelsen af juni til dramaet i knockout-runderne vil der løbende være aktuelle odds tips tilgængelige. Det vil der være under hele slutrunden.

Det er en kunst i sig selv at finde det rigtige udvalg af odds. Det handler ikke kun om at oddse på favoritterne som Belgien, Frankrig og England – det kræver nogle særlige færdigheder at forstå, hvordan gruppekampene oftest bliver spillet, eller om at identificere de forskellige overraskelsesscenarier.

Hold øje med vores forudsigelser under EM 2020, samt alle EM-resultater, skader, andre råd og tips. Disse informationer kan være med til at finde interessante og måske de rette væddemål under hele slutrunden.

Tjek de aktuelle premier league odds

 

EM 2020 | morgendagens odds tips

Med så mange EM-kampe i vente har vi også tænkt os at bringe morgendagens EM-forudsigelser. Det er altid godt at være lidt på forkant.

Der er tre kampe om dagen i gruppefasen. Det kan vise sig at være yderst gavnligt at få sat sine væddemål så tidligt som muligt, da EM-oddsene kan variere meget under hele slutrunden.

Det er en personlig ting, når man placerer et væddemål. Alle har forskellige metoder og ritualer. Nogle vil vente med at placere et væddemål, lige indtil kampen er gået i gang, så man er sikker på, at ingen hold har skader. Andre foretrækker at analysere oddsene for EM 2020, så de ved, hvornår de skal placere deres væddemål.

EM 2021 – hvem bliver europamestre?

Alle har en holdning til, hvem det egentlig burde være udtaget i stedet for andre på de forskellige hold til EM 2020. Den debat er lige så omdiskuteret, som når det kommer til, hvem der vinder EM 2020. De langsigtede væddemål, som, ”hvem vinder”, ”hvem bliver gruppevindere”, ”hvem bliver topscorer” osv., har længe været populære og er altid et brandvarmt samtaleemne under en EM-kamp. 

Når man skal udvælge de forskellige udfald i kampene, er det vigtig, at man ikke kun forholder sig til den ene kamp. Når vi kommer med vores EM-tips, vil vi se på alt fra holdenes tidligere og nuværende form til tidligere slutrunder, head-to-head-statistikker og rekorder, samt holdenes seneste skadesudmeldinger.

Nyd kampene, og udvælg de væddemål, som du føler dig bedst tilpas med.

 

EM 2020 | andre relevante betting-markeder

Belgien, Frankrig og England topper samtlige langsigtede væddemål, bl.a. når det kommer til, hvem der bliver europamester til EM 2020. Mange bookmakere tror i hvert fald i begyndelsen fuldt og fast, at enten Belgien, Frankrig eller England vil stå med trofæet.

Når presset stiger, fordi nærmer os knockoutfaserne, bliver det interessant at se, hvilket hold der begynder at løfte sit niveau til nye højder.

Brugen af VAR kan vi heller ikke kommer udenom, da det vil føre til nogle kontroversielle episoder. Dommere fra hele Europa er involveret, men desværre er ingen danske dommere en del af truppen til EM. Vi må dog gå stærkt ud fra, at EM-arrangørerne kun har udvalgt de mest kompetente dommere i hele Europa.

Et andet populært marked, hvor der altid bliver placeret mange væddemål, er, hvem der bliver EM-topscorer. Enhver spiller, der løber ind i en god målstime i gruppekampene, vil med stor sandsynlighed være et godt bud på en topscorer. De, som har et godt øje til Polen og tror på, at de vil levere en overraskelse, vil helt sikkert også se på målmaskinen, Robert Lewandowski.

 

Andre nyheder om EM fodbold 2020

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/Gambarini

Først publiceret: d. 06. juni 2021

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder