Premier League odds | Fodbold betting hos 888sport™

Fodbold betting på Premier League

Fodbold er bare noget ganske særligt i England. Hver lørdag mødes trofaste fans enten på pubben eller på stadion for at følge deres lokale helte gennem tykt og tyndt i Premier League. I England ser man ikke bare fodbold – man lever for den.


Og så spiller man også på den! De engelske fodboldfans har stort set altid penge ude på ugens kampe, og med online betting kan du bette på de samme kampe! Du finder odds på samtlige kampe i Premier League-sæsonen, og udvalget af odds på de enkelte kampe er enormt. Først og fremmest kan du bette på alle de populære spil. Hvem vinder kampen? Hvor mange mål bliver der scoret? Og hvad bliver resultatet?


Premier League odds er dog mere end blot de sædvanlige spil. Du kan også bette på asian, gule og røde kort, hjørnespark, straffespark og meget mere. Når du better på Premier League, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser, og det er ikke usædvanligt, at du finder over 250 forskellige væddemål på kampene!


Og det store udvalg af fodbold odds stopper ikke her. Du har gennem hele sæsonen mulighed for at spille på adskillige sæsonvæddemål. Måske har du en idé om, hvem der vinder Premier League i år? Bliver det en af klubberne fra Manchester, eller kan London-klubberne udfordre dem? Og hvad med Liverpool? Eller tror du ligefrem på en større overraskelse i form af en outsider? Check oddsene på årets vinder af Premier League og se, hvor meget din favorit giver igen!


Uanset om du ønsker at spille på sæsonvæddemål eller de enkelte kampe, er der masser af muligheder for at finde lige netop de odds, du leder efter, og er du i tvivl, kan du bruge en betting calculator til at spore dig ind på de helt rigtige Premier League odds. En ting er dog sikkert – fodbold betting på Premier League bliver aldrig kedeligt!

Premier League live betting


Kedeligt bliver det bestemt heller ikke, når du better på live betting. Med live betting kan du nemlig bette direkte på samtlige Premier League-kampe imens, de er i gang! Måske er du ikke sikker på, at hjemmeholdet er helt så store favoritter, som alle gør dem til? Lurer overraskelsen mon lige om hjørnet? Med live betting kan du i ro og mag vente og se kampen an, inden du placerer dine bets.


Når du better live på Premier League, gælder det samtidig om at slå til, når de gode odds byder sig. Live odds online svinger nemlig i takt med, at kampen bølger frem og tilbage, og oddsene kan svinge voldsomt i begge retninger, hvis der pludselig bliver scoret, begået straffespark, uddelt rødt kort eller noget helt fjerde. Der kan hurtigt ske meget i en Premier League-kamp, så har du først fundet det helt rette odds, er det bare med at slå til, inden det falder!

Boost dine Premier League odds med betting kampagner


Vil du have endnu mere ud af dine Premier League odds? Så hold øje med de betting kampagner, der løbende dukker op. Her får du endnu mere ud af dine bets i form af øgede odds, masser af freebets og mange andre fordele. Der kommer hele tiden nye betting kampagner på banen, så hold øje med jævne mellemrum, så du ikke går glip af alle de store fordele!


Er du ny spiller? Så har du endnu en fordel. Du kan nemlig få en stor velkomstbonus, der giver dig ekstra kontanter at bette for, når du laver din første indbetaling. Grib chancen og brug velkomstbonussen – så bliver Premier League og online betting for alvor underholdende! Hvem tror du vinder den næste Premier League-kamp? Find oddsene, placer dit bet og find ud af det!