Conference finals:

Raptors’ tætte løb mod Bucks

Raptors skulle anstrenge sig for at slå Bucks, hvilket endte ud i sjette kamp, som faldt ud til Raptors’ fordel.

Det startede slet ikke, som Raptors havde forestillet sig i serien, da de tabte de to første kampe.

Det ville Leonard lave om på, og det gjorde han i dén grad. Den storspillende Raptors-stjerne var ustoppelig i de fire sidste opgør og beviste modsat den store Bucks-stjerne Giannis , at han havde gemt de gode varer til sidst.

Raptors står dermed sensationelt for første gang i klubbens historie i NBA-finalen.

 

Warriors gik elegant forbi Portland

At Step Curry er en af de bedste Point Guards i ligaen har i længere tid været synligt. I mod Portland viste han overbevisende, hvorfor han er det.

Han leverede 36.5 PPG og satte dermed en ny rekord i playoff. I mellemtiden har han også lavet de fleste 3’ere i hele playoffs historie. Hatten af for den sportsmand!

 

Bliver det Raptors eller Warriors?

Det kan godt være, at Leonard kunne klare Bucks, men imod Warriors skal flere af hans holdkammerater stemple ind, hvis en samlet sejr over Warriors skal blive en realitet.

Golden State er klare favoritter. De er dog ikke helt usårlige, når man betragter deres hold overordnet, hvor deres bredde ikke er særlig prangende.

For Raptors’ vedkommende handler det om at få skabt et stærkt defensivt udgangspunkt, hvor hårdt spil bliver en nødvendighed, og samtidig skal de ramme alle deres treere, hvis Golden State skal overrumples.

Det er dog lettere sagt end gjort, for Raptors’ største problem lige nu, det er at ramme deres trepointschancer. Selvfølgelig kan en overraskelse forekomme, men kun hvis det hele går op i en højere enhed. Det skal basketball-odds hos bookmakerne.

888sport banner

Natten til fredag skal Raptors tage det første skridt i håbet om at vippe Golden State af tronen.

Det kommer dog ikke til at ske i det første opgør, hvor Golden State kommer til at vinde til odds 1.98, hvilket er relativt højt sat. Steph Curry kommer igen til at sætte sit gevaldige aftryk på kampen.

Finaleserien bliver en lige omgang, og Raptors kommer til at presse finaleserien ud i sjette kamp, men dette forgæves, da Golden State simpelthen er et på et niveau for sig selv.

Et væld af NBA-odds er til rådighed under hele finaleserien, og det bliver kun bedre, jo flere kampe der bliver spillet i dette års finaleserie.

Første kamp begynder fredag nat kl. 03:00 – god fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Formel 1: optakt til det japanske Grand Prix 2019

Formel 1: optakt til det japanske Grand Prix 2019

De sjoveste og mest ikoniske citater i NFLs historie

De sjoveste og mest ikoniske citater i NFLs historie

Quiz: 10 ikoniske kælenavne i NFL

Quiz: 10 ikoniske kælenavne i NFL

De bedste basket-lokaliteter i NBA

De bedste basket-lokaliteter i NBA

DM Masters Malmø 2019: finalerne

DM Masters Malmø 2019: finalerne