888sports Premier League-eksperter har styr på deres kram og de er opsatte på, at give dig en masse viden og fakta, især når det kommer til at se på dagens fodbold tips og spilforslag forud for hver Premier League-runde i 21/22-sæsonen.

Vi kommer omkring de bedste tips og odds frem mod de helt store kampe i Premier League, så du har et solidt beslutningsgrundlag, når du skal finde de helt rette Premier League-væddemål og- odds. 

Find alle aktuelle premier league odds

 

De bedste spiltips for den 10. runde i Premier League kommer snart!

 


Premier League

Hvem vinder Premier League 21/22?

Manchester City og Liverpool har i de seneste Premier League-sæsoner været altdominerende. Vi skal helt tilbage til 16/17-sæsonen for at finde en anden Premier League-vinder end Liverpool eller Manchester City. Dengang vandt Chelsea, og netop Chelsea, som vandt Champions League 20/21, er en godt bud på en udfordrer til titlen i 21/22.

Liverpool er sultne, efter de i sæsonen 20/21 skuffede fælt i forhold til holdets egne forventninger. Den alvorlige skade til deres anfører Van Dijk og ikke mindst det generelt høje antal af skader gjorde det svært for Liverpool at være med helt i top. Van Dijk og alle de andre skadede spillere er ved at vende tilbage i fuld vigør. Forhåbentlig kommer vi til at se et Liverpool-mandskab som fra sæsonen 19/20.

Men Pep Guardiola er klar til at give Liverpool kamp til stregen, og inden 21/22-sæsonens begyndelse er Manchester City kæmpe favoritter til at snuppe PL-trofæet på ny, i hvert fald, hvis man skal tro på alle bookmakerne.

 

Hvem bliver Premier League topscorer i 21/22?

Det er oplagt at nævne Premier League-topscoreren fra 20/21. Harry Kane vandt den Gyldne Støvle med 23 mål, skarpt forfulgt af Mo Salah, der scorede 22 mål. Bruno Fernandes endte på 18 mål.

I sæsonen 19/20 var Jamie Vardy og Pierre-Emerick Aubamyang flyvende. Vardy løb med titlen som topscorer med 23 mål, mens Aubameyang scorede 22 mål. Netop Aubameyang var meget plaget af skader i 20/21. Hvis han holder sig skadefri, kan han meget vel komme til at udfordre Harry Kane og Mo Salah.

Bookmakerne har også følgende spillere som potentielle topscorere: Jota, Sterling, Timo Werner, Jesus og Mané. Det kan også være, at vi skal holde med andre spillere fra Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Arsenal og Leicester eller måske endda et helt andet hold?

 

Hvem ender i top fire i Premier League?

I sæsonen 20/21 var der drama til allersidste spillerunde, i forhold til hvilke hold der skulle snuppe Champions League-pladserne og de respektive europæiske pladser. Leicester og West Ham trak nitten, mens Chelsea snuppede den sidste CL-plads. Tottenham blev den helt store taber i 20/21, da de må nøjes med at spille Conference League i 21/22.

Arsenal skuffede også i det store hele, da de for første gang i lang tid slet ikke er med i noget europæisk fodboldsammenhæng i sæsonen 21/22. Det kan umiddelbart vise sig at blive en fordel for Arsenal, at de kan fokusere fuldt ud på Premier League. Lad os se tiden an!

Leicester ligner et hold, der er kommet for at blive i toppen af Premier League. West Ham var en engangsforestilling. Derudover regner vi ikke med de to hold i en top-4, da de ikke har trupperne til både at præstere i Europa og i Premier League.

Skulle Tottenham miste Harry Kane, er det stensikkert, at top fire-klubberne bliver Man City, Liverpool, Man United og Chelsea.

Husk at få oddset live, hvis du bliver klogere undervejs, når kampene er i gang

 

Hvem rykker ned i Premier League? 

Historisk set er der altid én oprykker, som stryger til tops i deres første sæson tilbage i Premier League. Ud fra et dansk perspektiv kunne det være yderst interessant, hvis det blev Brentford. Brentford har dog ikke erfaringen på deres side i forhold til de to andre oprykkere Norwich og Watford, som begge rykkede ud i sæsonen 19/20 og nu er tilbage i det fineste selskab.

Burnley, Brighton og Crystal Palace lever oftest også livet farligt på kanten af nedrykningsstregen. De aktuelle premier league odds har i hvert fald deres nedrykningsfavoritter i de tre oprykkere inden sæson 21/22’s begyndelse.

 

Premier League spiltips og odds

Hvis du leder efter et alternativ til dine egne odds tips og væddemål på Premier League, er du kommet til det helt rette sted. 888sport vil i løbet af 21/22-sæsonen kommet med spiltips til de største kampe i Premier League.

Vi prøver at forudsige det rigtige resultat og andre diverse udfald i de udvalgte kampe. Du kan være sikker på altid at blive klogere på de udvalgte Premier League-kampe, når du har læst og forholdt dig til vores odds tips. Det er altid godt at få en second opinion, så du kan sammenligne vores vurdering med din egen eller andres holdninger.

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene I artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Jon Super

*Først publiceret: d. 07. august 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Håndbold i dag | Håndbold odds tips | Odds forslag
Fodbold i dag | Fodbold tips | Odds tips

Spiltips El Clasico

Superligaen i dag | Spiltips Superligaen | Dagens spiltips

Superligaen i dag | Superliga spiltips