888sports Premier League-eksperter har styr på deres kram og de er opsatte på, at give dig en masse viden og fakta, især når det kommer til at se på dagens fodbold tips og spilforslag forud for hver Premier League-runde i 21/22-sæsonen.

Vi kommer omkring de bedste tips og odds frem mod de helt store kampe i Premier League, så du har et solidt beslutningsgrundlag, når du skal finde de helt rette Premier League-væddemål og- odds. 

Find alle aktuelle premier league odds

 

De bedste spiltips til sæson 22/23 - 8. runde kommer snart!

Brentford vs. Arsenal

Thomas Frank og Brentford skal forsøge at fortsætte de gode takter mod førerholdet Arsenal, der kommer på besøg i den 8. spillerunde. 

Brentford skal spille op til deres bedste og være uhyre effektive foran kassen, hvis det som minimum skal bliver point til mod Arsenal. Netop Arsenal ligner på nuværende tidspunkt et hold, der kan kæmpe med om de fire øverste pladser, hvilket ikke har været tilfældet for Arsenal i en del år. Sidst Arsenal sluttede i top fire var i 15/16, hvor de sluttede nr. to. Derudover er sæsonen første lige begyndt og Arsenal skal bevise, at de kan præstere over en hel sæson. 

Arsenals nuværende forfatning taler dog for sig selv og derfor kigger vi også mest på odds, der taler til Arsenals fordel. 

  • Arsenal vinder
  • Over 2,5 mål af Arsenal

Kamptidspunkt: søndag, kl. 13:00

 

Everton vs. West Ham

Både West Ham og Everton har fået en horribel start på den nye Premier League-sæson. Everton har efter seks runder, stadig deres første sejr til gode. West Ham har kun snuppet en enkelt sejr. 

Dermed kommer nerverne til at sidde ud på tøjet, fordi ingen af holdene forsat ønsker rode rundt nede i bunden af Premier League. 

Det bliver en kamp ingen af hold vil tabe, og derfor forventer vi også få mål og hvor begge hold vil stå kompakt defensivt. 

  • Under 1,5 mål
  • Kampen ender uafgjort

Kamptidspunkt: søndag, kl. 15:15

 


Premier League

Hvem vinder Premier League 22/23?

Manchester City og Liverpool har i de seneste Premier League-sæsoner været altdominerende. Vi skal helt tilbage til 16/17-sæsonen for at finde en anden Premier League-vinder end Liverpool eller Manchester City. Det er efterhånden svært at huske, hvornår andre hold end Liverpool og Manchester City har domineret Premier League på den måde som de har gjort. 

Hvornår kan vi mon se frem til en sæson, hvor flere hold leger med om mesterskabet. Uniteds nye træner, Erik Ten Hag, skal nok bruge et par sæsoner før hans arbejde giver udbytte. Chelsea, Tottenham og Arsenal er stadig et stykke fra Liverpool og City. Vi tror i hvert fald næppe, at vi får en overraskelse i sæsonen 22/23. Det er ikke særligt sandsynligt. 

Inden sæsonen går i gang går giver Tottenham 15 gange pengene igen. Arsenal og Chelsea giver odds 21, mens United giver odds 34. 

 

Hvem bliver Premier League topscorer i 22/23?

En ny sherif er muligvis ankommet til Premier League.Erling Haaland er landet i Manchester City og der er store forventininger til den målfarlige Nordmand. Det er selvfølgelig altid oplagt at nævne Premier League-topscoreren fra 21/22 - Mo Salah og Son, der hver scorede 23 mål.  

I sæsonen 21/22 var Cristiano Ronaldo også flyvende. Kevin de Bryune og Harry Kane var som altid også godt med. En spiller som måske kan overraske, er Arsenals nye topangriber Gabriel Jesus, som blev kapret i Manchester City. Fast spilletid til Jesus kan måske forløse hans potentiale som mulig topscorer i Premier League. 

 

Hvem ender i top fire i Premier League?

I sæsonen 22/23 var der drama til allersidste spillerunde, i forhold til hvilke hold der skulle snuppe de to sidste Champions League-pladserne og de respektive europæiske pladser. Arsenal blev igen i sidste sæson synderbukken. Dog kan de glæde sig over, at de skal spille Europa League. Alle storholdene i Premier League skal ud og spille Europa i denne sæson. Dermed kan topholdene se frem til en krævende sæson, hvor skader er uundgåelig og kan ødelægge holdenes chancer for vinde trofæer. 

Leicester ligner et hold, der er færdig i toppen af Premier League. West Ham var næsten en engangsforestilling. 

Manchester City og Liverpool er selvskrevne i top fire, men hvem snupper de to sidste pladser? Vi mener at det bliver Chelsa og Manchester United. 

Husk at få oddset live, hvis du bliver klogere undervejs, når kampene er i gang

 

Hvem rykker ned i Premier League? 

Historisk set er der altid én oprykker, som klarer sig ganske imponerende. I sidste sæson var det Brentford. Brentford står dog over for en svær anden sæson i Premier Leage, hvor de skal forsøge at klare sig uden Christian Eriksen, der satte sit aftryk efter sin ankomst. Nottingham Forest sikrede sig den sidste billet til Premier League og er dermed også den største kandidat til at rykke ned igen. Sidst Forest spillede i Premier League var tilbage i 98/99 og manglende PL-erfaring er afgørende i nedrykkerduellen og her kommer Forest til kort. Kan Lindgard måske være med til rede Forest? 

Brighton, Bournemouth med danske Billing og Marcondes og Fulham kommer umiddelbart til at ligge omkring nedrykningsstregen det meste af sæsonen. De aktuelle premier league odds har i hvert fald deres nedrykningsfavoritter i de tre oprykkere inden sæson 22/23’s begyndelse.

 

Premier League spiltips og odds

Hvis du leder efter et alternativ til dine egne odds tips og væddemål på Premier League, er du kommet til det helt rette sted. 888sport vil i løbet af 21/22-sæsonen kommet med spiltips til de største kampe i Premier League.

Vi prøver at forudsige det rigtige resultat og andre diverse udfald i de udvalgte kampe. Du kan være sikker på altid at blive klogere på de udvalgte Premier League-kampe, når du har læst og forholdt dig til vores odds tips. Det er altid godt at få en second opinion, så du kan sammenligne vores vurdering med din egen eller andres holdninger.

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene I artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Jon Super

*Først publiceret: d. 07. august 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Spiltips VM 2022

Nations League - Spiltips

Spiltips til Superligaen 22/23 - 11. runde