888sports Premier League-eksperter har styr på deres kram og de er opsatte på, at give dig en masse viden og fakta, især når det kommer til at se på dagens fodbold tips og spilforslag forud for hver Premier League-runde i 21/22-sæsonen.

Vi kommer omkring de bedste tips og odds frem mod de helt store kampe i Premier League, så du har et solidt beslutningsgrundlag, når du skal finde de helt rette Premier League-væddemål og- odds. 

Find alle aktuelle premier league odds

 

De bedste spiltips til sæson 22/23 - 19. runde 

Brentford vs. Liverpool

Brentford fik en flot sejr på udebane mod West Ham. Dermed har Brentford skabt et solidt hul ned til nedrykningsstregen. Der gik dog et igennem Brentford, da Ivan Toney, holdets topscorer, blev båret fra banen i store smerter. Heldigvis for Brentford og Toney, slap han med skrækken. Ham kan Brentford ikke undvære. 

Liverpool slap heldigt igennem kampen mod Leicester og ligner stadig et hold, der mangler at finde tilbage til deres gamle niveau. De har dog fire sejre på stribe på trods af manglende niveau i kampene. 

Vi formoder, at Brentford kommer til at ødelægge Liverpools sejrsstime. Det sker dog kun, hvis Ivan Toney spiller. Begge holds spillestil appellerer til mål, så vi anbefaler disse odds tips:

  • Over 2,5 mål
  • Kampen ender uafgjort

Kamptidspunkt: mandag kl. 18:30

 

Arsenal vs. Newcastle

Arsenal fortsætter deres imponerende kampagne og jagten på Premier League-titlen, som de ikke har vundet siden 2004. 

Arsenal skal forsøge at ligge yderligere pres på deres nærmest efterfølgere, som overraskende blandt andet er Newcastle, som de skal møde på tirsdag. Newcastle har på rekordtid vendt et nedrykningstruet hold til pludseligt at ligge nr. 3 i 19. spillerunde. 

Det bliver en hæsblæsende affære med masser af mål. Arsenal kommer dog til at score flest og snuppe sejren, da de på nuværende tidspunkt virker urørlige. Vores spil tips lyder derfor således:

  • Arsenal vinder
  • Over 2,5 mål

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 20:45

 

Manchester United vs. Bournemouth

Bournemouth er et hold, der skal forsøge at skrappe så mange point sammen som muligt, så de undgår nedrykning. På nuværende tidspunkt kunne det gå bedre for Bournemouth og Billing. 

Den manglende pointhøst kommer til at fortsætte mod United, når de skal besøge topholdet på Old Trafford. Senest Bournemouth var på besøg, tabte de med 5-2 til United. 

Målrigt bliver det med stor sikkerhed igen, eftersom begge holds defensiv er til at snakke med. Især en spiller fra United er i hopla i øjeblikket og han kommer også til at bidrage med mindst et mål i kampen. Vores spil forslag lyder derfor:

  • Rashford scorer
  • United vinder begge halvlege

Kamptidspunkt: tirsdag kl. 21:00

 

Chelsea vs. Manchester City

Runde 19 største brag bliver mellem Chelsea og Manchester City på Stamford Bridge. 

City tabte terræn i toppen, da de noget overraskende spillede uafgjort mod Everton på hjemmebane. Der er ikke plads til flere fejltagelser, hvis de stadig skal kunne følge med førerholdet, Arsenal. 

De seneste tre indbyrdes opgør har City vundet og derfor er de også favoritter til at vinde. Det er dog for oplagt at satse på en City-sejr. Derfor mener vi, at disse odds tips kunne blive interessante. 

  • Første halvleg ender uafgjort
  • City scorer over 1,5 mål i anden halvleg

Kamptidspunkt: torsdag kl. 21:00

 

Hvem bliver Premier League topscorer i 22/23?

En ny sherif er muligvis ankommet til Premier League. Erling Haaland er landet i Manchester City og der er store forventninger til den målfarlige Nordmand. Det er selvfølgelig altid oplagt at nævne Premier League-topscoreren fra 21/22 - Mo Salah og Son, der hver scorede 23 mål.  

I sæsonen 21/22 var Cristiano Ronaldo også flyvende. Kevin de Bryune og Harry Kane var som altid også godt med. En spiller som måske kan overraske, er Arsenals nye topangriber Gabriel Jesus, som blev kapret i Manchester City. Fast spilletid til Jesus kan måske forløse hans potentiale som mulig topscorer i Premier League. 

 

Hvem ender i top fire i Premier League?

I sæsonen 22/23 var der drama til allersidste spillerunde, i forhold til hvilke hold der skulle snuppe de to sidste Champions League-pladserne og de respektive europæiske pladser. Arsenal blev igen i sidste sæson synderbukken. Dog kan de glæde sig over, at de skal spille Europa League. Alle storholdene i Premier League skal ud og spille Europa i denne sæson. Dermed kan topholdene se frem til en krævende sæson, hvor skader er uundgåelig og kan ødelægge holdenes chancer for vinde trofæer. 

Leicester ligner et hold, der er færdig i toppen af Premier League. West Ham var næsten en engangsforestilling. 

Manchester City og Liverpool er selvskrevne i top fire, men hvem snupper de to sidste pladser? Vi mener at det bliver Chelsa og Manchester United. 

Husk at få oddset live, hvis du bliver klogere undervejs, når kampene er i gang

 

Hvem rykker ned i Premier League? 

Historisk set er der altid én oprykker, som klarer sig ganske imponerende. I sidste sæson var det Brentford. Brentford står dog over for en svær anden sæson i Premier Leage, hvor de skal forsøge at klare sig uden Christian Eriksen, der satte sit aftryk efter sin ankomst. Nottingham Forest sikrede sig den sidste billet til Premier League og er dermed også den største kandidat til at rykke ned igen. Sidst Forest spillede i Premier League var tilbage i 98/99 og manglende PL-erfaring er afgørende i nedrykkerduellen og her kommer Forest til kort. Kan Lindgard måske være med til rede Forest? 

Brighton, Bournemouth med danske Billing og Marcondes og Fulham kommer umiddelbart til at ligge omkring nedrykningsstregen det meste af sæsonen. De aktuelle premier league odds har i hvert fald deres nedrykningsfavoritter i de tre oprykkere inden sæson 22/23’s begyndelse.

 

Premier League spiltips og odds

Hvis du leder efter et alternativ til dine egne odds tips og væddemål på Premier League, er du kommet til det helt rette sted. 888sport vil i løbet af 21/22-sæsonen kommet med spiltips til de største kampe i Premier League.

Vi prøver at forudsige det rigtige resultat og andre diverse udfald i de udvalgte kampe. Du kan være sikker på altid at blive klogere på de udvalgte Premier League-kampe, når du har læst og forholdt dig til vores odds tips. Det er altid godt at få en second opinion, så du kan sammenligne vores vurdering med din egen eller andres holdninger.

 

*Alle vores spilforslag og spiltips skal kun betragtes som forslag*

*Oddsene I artiklen kan ændre sig over tid*

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Jon Super

*Først publiceret: d. 07. august 2021*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Spiltips VM 2022 - VM-finalen

CL, EL & ECL - Spiltips

Spiltips til Superligaen 22/23 - 17. runde