NFL er den mest populære sport i USA med seertal, der stiger på årlig basis. Den notoriske sport bliver spredt ud på hele kloden, især mod England, hvor der spilles tre kampe hver sæson.

Som et resultat af det, er det den perfekte tid at lære mere omkring bettingmarkederne der er involveret i sporten, hvis du ikke allerede er bekendt med det. Hvis du er fan, der stiller om hver søndag, eller måske bare en Super Bowl seer, så er det altid værd at vide, hvor værdien ligger. Populariteten af sporten har også fået NCAAF til at gå udenlandsk. Collegehold spiller dagen før de professionelle, og de giver mindst ligeså meget underholdning. Reglerne er mere eller mindre de samme, med et par få ændringer, især når det kommer til at punte.

888sport banner

Vi går i dybden med de forskellige former for betting, du kan finde på Amerikansk Fodbold.

Hvilke typer væddemål er der på Amerikansk Fodbold?

Vinderspil

Dette er den simpleste form for væddemål i sporten. Det kræver blot, at du vælger en vinder af et event, ligesom du ville gøre i fodbold, cricket, tennis eller en boksekamp. Favoritten for turneringen vil have det laveste odds, hvilket vises i decimaler. For at placere et bet online, skal du vælge oddset på det hold, du gerne vil spille på, og derefter din indsats. Du vil ikke få et godt bet med værdi i NFL, medmindre du vælger en underdog. Der er få kampe, hvor oddsene er det samme på begge hold. Derfor bør du af og til tage den støre risici, hvor du dog får en større gevinst.

Handicap

Dette er hvor værdien kan findes for bettere. Viden omkring de to involverede hold er vigtig i dette system. Bookmakeren vil vælge et tal, som er handicappet mellem de to involverede hold. Favoritten eller det stærkeste hold, vil have et minus tal, da de forventes at vinde kampen. F.eks. hvis New England Patriots har -6.5 i handicap, så forventes det, at de vinder kampen med et touchdown - syv point. Et væddemål på Patriots vil gå hjem, hvis de formår at slå deres modstander med syv point eller mere. På den anden side af mønten, har modstanderen en fordel i +6.5.

De forventes altså til at skulle tabe med et touchdown, og derfor vil et væddemål på Miami Dolphins til +6.5 vinde, hvis de taber med seks point eller færre, og naturligvis også, hvis Dolphins vinder. Et 21-17 nederlag til Dophins ville give gevinst til betteren, der har spillet på Dolphins handicappet. Men hvis de taber 31-17, så vil betteren tabe, hvis personen valgte Dolphins i stedet for Patriots. Pointene er meget vigtige når man ser på handicap betting, hvilket betyder, at sene field goals eller touchdowns kan have stor betydning.

Det er vitalt, at man lærer et holds handicap-statistik, for at få succes, når man skal spille på et handicap. Der er bedre værdi for betteren grundet uforudsigeligheden i, hvordan og hvornår pointene bliver scoret. Hvis man udnytter det korrekt, kan det være et yderst lukrativt marked, især hvis man laver en akkumulator, som man også kan gøre med fodboldkampe. Der er et stort antal af handicapmarkeder, hvilket tillader bettere at vælge deres helt egen værdi. Hvis du har en ide om, at en kamp vil ende med en kæmpe sejr, så kan du tage chancen med et større handicap.

Total antal point

Det største store bettingmarked er på antallet af point, der bliver scoret i en kamp. Point bliver scoret på et rekordhøjt niveau i NFL i 2018 sæsonen, hvor modstandernes forsvar slet ikke har noget svar på den kvalitet, som quarterbacks viser i denne sæson. Reglerne er blevet bedre til de offensive hold, hvilket har gjort det lettere at sætte flere point på tavlen. Bookmakerne vil sætte linjen af antallet af point mellem de to hold kombineret til en samlet score. Bettere kan vædde på, om de to hold kombineret vil gå over eller under den linje.

Hvis to stærke offensive hold møder hinanden, vil det altid være værd at spille på over, da der har været mange høj-points kampe i NFL i denne sæson, især når holdet har en elite quarterback. Hvis to eliteforsvar spiller, og quarterbacken ikke er blandt de bedste på sin position, så bør bettere hellere kigge mod at spille på under. Det er et mere specialiseret væddemål, og det kræver noget viden om de hold, og de spillere der er involveret, før man placerer sit væddemål.

Hvordan placerer man et vinderspil på 888?

For at placere et vinderspil hos 888sport, skal man gå ind på hjemmesiden og vælge Amerikansk Fodbold på venstre side af siden. Alle kampe er tilgængelige at spille på, både college og NFL. Du skal blot klikke på det odds, som du gerne vil spille på, derefter vælger du din indsats, og så klikker du på placer væddemål, hvis du er tilfreds. For at tilføje flere kampe, skal du blot klikke på oddsene, og så bliver dit singlebet lavet om til en akkumulator.

Hvad er de avancerede betting odds og strategier?

For eksperter i NFL og collegekampe, er der specielle odds på de individuelle kampe, der omhandler de enkelte spillere i kampene. Vi går markederne igennem til mindste detalje herunder, hvilket kan give god værdi til bettere, der vil teste deres viden.

Scorer et touchdown

888sport tilbyder markeder på, hvem der vil score det første og sidste touchdown for begge hold, samtidig med en når som helst løsning. Derfor hvis du har viden omkring holdenes strategi, kunne det være værd at kigge på. F.eks. et hold med en god running back, så som New York Giants, vil formentlig løbe bolden tidligt i kampen. Saquon Barkley vil derfor være et solidt odds på at score det første touchdown.

Hvis holdet vælgere at kaste bolden mere, ligesom Patriots, så vil det måske være bedre at gå med en spiller som Rob Gronkowski til at score først. Nogle spillere finde endzonen mere end andre, og Gronkowski er et fint eksempel på dette. Derfor vil hans odds også være lavere på at score et touchdown når som helst. Hvis der er et specifikt match-up, hvor et hold der har gode recievere til at løbe dybt, mens det andet hold har dårlige cornorbacks, så vil det være en ide at spille på den fjerde spiller på listen til at vinde hans match-up for mere værdi.

Spiller Kastet/Modtaget/Løbet

Du er nødt til at kende spillerne og holdene involveret, før du går ind i dette marked. 888sport tilbyde en linje for antal yards der bliver kastet, modtaget og løbet for de enkelte spillere. Her måler de på kvaliteten på holdene og de spillere de møder. F.eks. Patriots quarterback Tom Brady kaster i gennemsnit 280 yards per kamp. En linje vil derfor ofte være på 280.5 yards, og bettere skal så vælge, om det bliver under eller over i kampen.

Betteren skal tænke på spilleren og på modstanden. Mod et dårligt hold, vil Brady formentlig let gå over den linje, men det ses måske også i værdien af oddset. Hvor i mod, hvis de møder et stærkt hold, så bliver det svære at få bolden langt ned af banen, og det vil også kunne ses på værdien af oddset. For at få den bedste værdi, skal man nogle gange gå mod strømmen. Det er en den samme historie for modtagende og løbene yards, da værdien afhænger af modstanderen. Hvis du føler dig sikker, kan du forsøge dig med de lukrative valg.

Mere læsning om Amerikansk Fodbold betting

Hvis du gerne vil dyppe yderligere ind i Amerikansk Fodbold betting, men har brug for mere hjælp, så kan det være en fordel at læse vores hjælpsomme artikler herunder.

2018 NFL Optakt: Spillere du skal holde øje med og de bedste bets

Læs også
De største danske VM-bedrifter i badminton

De største danske VM-bedrifter i badminton

VM i badminton 2019

VM i badminton 2019

Esport: de største turneringer i Counter Strike

Esport: de største turneringer i Counter Strike

Fremtidens verdensmester i Formel 1

Fremtidens verdensmester i Formel 1

Formel 1: Ungarske GP 2019

Formel 1: Ungarske GP 2019