Amerikansk fodbold betting | Odds på NFL hos 888sport™

Amerikansk fodbold betting med tårnhøje odds

Der er noget nærmest majestætisk og frygtindgydende over to amerikanske fodboldhold, der står linet op med fronten imod hinanden ude midt på banen. Det er nu, slaget om hver eneste yard skal stå, tacklingerne skal sættes ind og touchdowns skal scores. Og det er også nu, at du skal bette på din favorit!


Amerikansk fodbold og online betting hører unægtelig sammen, og særligt amerikanerne kan nærmest ikke sætte sig til rette foran fjernsynet eller på stadion uden at have spillet på deres favorithold. Og det er der ikke noget at sige til! Spændingen stiger voldsomt med et bet på kampen, og pludselig er det som om, at du bliver en del af kampen selv. Mærk selv, hvordan et bet på en NFL-kamp kan ændre kampen fuldstændigt næste gang, du better på NFL!

Odds på alle NFL-kampe


Der er masser af kampe i løbet af NFL-sæsonen, og du kan selvfølgelig bette på alle kampene. Du kan spille på alt fra vinderen til antallet af points i kampen, og klikker du ind på en NFL-kamp, vil du se, at der er masser af forskellige NFL odds på kampen; heriblandt også en masse spændende specialvæddemål.


Det er dog ikke kun selve kampene i NFL, du kan spille på. Sæsonbets giver dig mulighed for at bette på, hvordan holdene klarer sig i løbet af sæsonen. Måske har du en idé om, hvordan dit favorithold vil klare sig? Eller måske har du luret et hold, der kan gå hele vejen til Super Bowl i slutningen af sæsonen? Med et sæsonbet er du sikret spænding igennem resten af sæsonen. Bet på din favorit og se, om du får ret!

Live betting på amerikansk fodbold


Når du better på amerikansk fodbold, har du også mulighed for at bette på NFL live. Er du i tvivl om, hvem der vinder kampen? Vil du gerne se, hvordan holdene kommer fra start, inden du placerer dit bet? Så vent med at bette på kampen, indtil den er gået i gang, og live odds på nettet er blevet tilgængelige!


Live betting giver dig en stor fordel, da du har mulighed for at se, hvordan kampen udvikler sig, inden du vælger, hvad du skal bette på. Når kampen bølger frem og tilbage, gør oddsene det samme, og venter du til det rigtige øjeblik, kan du ramme nogle yderst favorable odds. Men pas på! Venter du for længe, kan oddset pludselig dykke, og du må tage til takke med et lavere odds. Med live betting og live odds er du sikret spænding fra start til slut på alle NFL-kampe!

Super Bowl - odds på den store finale


Hvis der er noget, der kan sætte amerikanernes følelser i kog og samle dem foran tv’et, så er det Super Bowl. Super Bowl er det tredje mest sete tv-program i USA’s historie overhovedet – kun overgået af månelandingen og Golfkrigen. Det understreger virkelig Super Bowls popularitet!


Og Super Bowl er ikke kun populært på tv – det er også ekstremt populært indenfor online betting! Hele sæsonen kulminerer med den store Super Bowl finale, og det er nu, det store slag skal stå; både på banen på online betting! Der er masser af Super Bowl odds at vælge imellem, og når kampen er i gang, kan du livebette på Super Bowl helt frem til kampens afslutning. Op til Super Bowl er det også værd at holde øje med Super Bowl betting kampagner.


Uanset om du er en af natteravnene, der holder dig vågen og spiller på live betting, eller om du først ser resultatet næste morgen, så er odds på Super Bowl bare noget helt særligt. Bet på NFL og mærk selv, hvordan det tager kampene til nye højder. Hvem ved, måske går dit favorithold hele vejen? Placer dit bet og find ud af det!