NFL sæsonen nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at dine søndage bliver fyldt med non-stop action fra nogle af de bedste atleter i verden. Og med starten af den nye NFL sæson, vil det også være muligt at bette på den action. Spillerne du skal følge, og de bedste bets, kan hjælpe dig med at vinde penge over hele sæsonen, lige fra første kick-off og indtil Super Bowl.

NFL spillere du skal holde øje med

888sport banner

Odell Beckham Jr.

Sidste sæson blev ødelagt af skader for Odell Beckham Jr. Resultatet heraf var, at New York Giants havde en rigtig dårlige sæson. Denne sæson bør Beckham dog være tilbage i folden og helt klar igen. Hans tilstedeværelse ændre fuldstændig på Giants angrebet, da han både kan løbe vertikale ruter og de små korte ruter, der trækker forsvaret tættere på line of scrimmage.

Beckhams tilstedeværelse bør være en stor hjælp for Eli Manning, der så helt fortabt ud sidste sæson uden Beckham. Og med tilføjelsen af rookie running bcak Saquon Barkley, bør Giants have en bedre balance mellem deres løbe- og kasteangreb. Resultatet af det er, at NFL vinder markedet, har Giants som en fremadstormende kandidat til at vinde Super Bowl.

Todd Gurley

Todd Gurley var helt fantastisk sidste sæson, hvor hans eksplosive løb gjorde Los Angeles Rams til et af de mest forberede hold i NFL. Gurley imponerede især ved at score næsten 20 touchdowns for et Rams hold, der havde brug for ham til at steppe up, da unge Jared Goff stadig skulle finde sig til rette som quarterback. Gurley gjorde lige præcis dette, og han blev belønnet med en stor kontraktforlængelse.

Nu hvor Gurley er en af de bedst betalte running backs i ligaen, vil presset været på, at han skal præstere som en af de bedste running backs i ligaen. Det bliver interessant at se, om han kan klare det, men Gurley bør helt sikkert have talentet til at stå for presset. Det bliver naturligvis en svære opgave, da forsvarene i ligaen vil holde et ekstra øje med Gurley, men indtil videre har Gurley vundet kampen.

Jimmy Garoppolo

​En af de mest interessante historier i Amerikansk fodbold er Jimmy Garoppolo. San Francisco 49'er quarterbacken har aldrig tabt en kamp, hvor han er startet i sin karriere, og han har derfor slået NFL oddsene gang på gang. Hans første fulde sæson som startende quarterback begynder dog først i år, og det vil uden tvivl blive mere udfordrende for ham, nu hvor der langsomt begynde at komme forventer.

Der er også det faktum, at Garoppolos privatliv er blevet diskuteret på vidt og bredt inden denne sæson. Mens det kun er op til en selv, hvem man har lyst til at date, så kan man forvente, at et par nederlag tidligt i sæsonen, hurtigt vil få kritikerne til at stille spørgsmålstegn ved hans lederevner. Uanset om man er enig eller ej, så bliver det spændende at se, hvordan det kommer til at gå, hvis den ubesejrede Garoppolo pludselig taber en kamp.

Tom Brady

Tom Brady er altid en af de spillere, man skal holde øje med i NFl, men i denne sæson bliver det anderledes end normalt. Hans forhold til cheftræner Bill Belichick har været oppe at vende i medierne, efter at forskellige reporterer har meddelt, at deres forhold er ved at smuldre. Det er især traden af Garoppolo til 49'ers der skulle have været hovedårsagen til problemerne, da Brady fortsat vil være startende quarterback, mens Belichick så Garoppolo som fremtiden for New England Patriots.

Brady skal også leve med tabet af Brandin Cooks, der har vigtig som en dyb trussel i sidste sæson. Brady er også uden Julian Edelman i de første fire kampe, og han skal derfor igen forsøgte at skabe resultater med spillere, der ikke er nær så store profiler, som de andre NFL hold.

Bedste NFL Bets

Eagles vinder sæsonåbningen

Siden det blev gjort til tradition, at vinderen af Super Bowl skulle åbne NFL sæsonen torsdag aften, er det kun sket to gange, at hjemmeholdet har tabt. I denne sæson får Eagles besøg af Atlanta Falcons, og de er favoritter til at åbningskampen.

Philadelphia vandt over Falcons på hjemmebane i sidste års playoff kampe, og det var endda med en backup quarterback. I år er Carson Wentz tilbage som startende quarterback for Eagles, og det bør blot gøre opgaven endnu svære for Falcons, når de kommer på besøg på Lincoln Financial Field. Vi holder fast i trenden, og derfor vinder Eagles sæsonen første kamp, og det er et af de bedste bets.

Arizona Cardinals til at klare sig bedre

Sidste år var et hårdt år for Arizona Cardinals, der måtte se stjerne running backen David Johnson gå ud med en skade i håndledet. I år forventes det ikke at oddsene på Cardinals kampene vil falde ud til Arizonas fordel tidligt på året, og derfor kunne der være værdi i at spille på holdet, der bør blive bedre i løbet af sæsonen. Et af de bedste måder at finde værdi på NFL bets er at forudse hvilke hold, der kommer til at blive bedre i løbet af sæsonen, og derfor spille på dem tidligt.

Johnsons tilbagevenden bliver uden tvivl en stor fordel, men det afhænger naturligvis af, hvor mange bolde han får i både kaste- og løbespillet. Med tilføjelsen af quarterbacks Sam Bradford og Josh Rosen, vil det dog uden tvivl løfte Cardinals. Den ofte skadet Carson Palmer var holdets eneste rigtige quarterback sidste sæson. Skulle de i år blive ramt af skader på quarterbackpladsen, så vil der være en stærk reserve klar til at tage over.

via GIPHY

Kombinere det med wide reciever Larry Fitzgerald, som man altid kan regne med, og et meget eksplosivt forsvar med spillere som Patrick Peterson og Tyrann Mathieu, så ligner Cardinals et hold, der godt kan kæmpe med om en plads i playoff, selvom de er i den meget konkurrencedygtige NFC Vest. Rams og 49'ers vil give Cardinals konkurrence i stiv arm, i hvad der kan gå hen og blive den mest interessante division i hele NFl denne sæson.

Giants bliver ikke bedre

De fleste forventer, at New York Giants vil forberede sig til denne sæson, og oddsene er også sat derefter. Giants spildte dog deres andet pick i NFL draften på running backen Saquan Barkley, og det var dumt, når de havde mangel på andre pladser. Valget var meget overraskende, når man ser på de mangler de har på deres offensive linje. Nu har Giants en blændende ny running back, men de har ikke nogen til at blokere for ham.

Defensivet ser holdet ikke ud til at have forbedret sig det mindste fra sidste sæson, og når man kigger på Eli Manning, der ikke bliver yngre, så havde det måske været en ide at fokusere lidt mere på defensiven. Det gjorde man ikke, og det kan efterlade Giants i store problemer.

Læs også
5 interessante rekorder i NFL

5 interessante rekorder i NFL

Counter Strike: Major-finalerne i Berlin 2019

Counter Strike: Major-finalerne i Berlin 2019

Formel 1: italiensk GP 2019

Formel 1: italiensk GP 2019

NFL 2019: De fem fedeste kickoff-kampe i historien

NFL 2019: De fem fedeste kickoff-kampe i historien

Sportskalender 2020: De vigtigste sportsbegivenheder i 2020

Sportskalender 2020: De vigtigste sportsbegivenheder i 2020