Ronaldo7 er én ud af mange sider på nettet, hvor du kan streame fodboldkampe gratis. Men er det overhovedet lovligt at streame det gratis? Og hvad byder Ronaldo7 helt præcist på? Det giver vi dig svar på i denne artikel.

Ligesom så mange andre gratis ting lokker gratis streamingsider på nettet også brugere til, når de vil spare penge og stadig se deres favoritturneringer og yndlings sportsgrene. Hjemmesider som Ronaldo7, Hesgoal og Footybite er alle sider, der giver brugerne mulighed for at streame gratis online. I denne artikel stiller vi skarpt på Ronaldo7.

 

Livestreaming på Ronaldo7

Hvad er Ronaldo7?

Ulovlige vs. lovlige streamingssider

Alternative sider til Ronaldo7

 

Hvad er Ronaldo7?

Ronaldo7 er en hjemmeside, hvorpå du kan finde links til livestreaming af en lang række fodboldkampe i flere forskellige turneringer i hele Europa – lige fra Ligue 1 til Premier League.

Dog er det vigtigt at understrege, at Ronaldo7 ligesom Hesgoal og Footybite ikke har rettighederne til at videregive disse links på deres hjemmeside, hvilket dermed gør Ronaldo7 til en ulovlig side. 888sport tager afstand fra al ulovlig livestreaming og vil på ingen måde opfordre til at gøre brug af ulovlige streamingsider.

Udover livestreaming af fodboldkampe kan du også læse om de diverse betting tips med aktuelle fodbold odds fra fodboldeksperter og deltage i fodbolddebatter med andre brugere på siden.

Ronaldo7 udbyder hovedsageligt livestreaming af fodboldkampe, hvorimod mange andre streamingsider også udbyder livestreaming af kampe indenfor andre sportsgrene.

Kvaliteten af streamingen på Ronaldo7 er dog oftest langt fra optimal, og det kan tage lang tid af loade streamingen, ligesom kampene ofte afbrydes af reklamer. Alt dette kan man undgå, hvis man betaler for at se fodbold hos en af de lovlige udbydere, hvor du som regel også kan se kampen i HD-kvalitet. 

Tjek alle aktuelle liveodds

 

Ulovlige vs. lovlige streamingsider

Ronaldo7 er én ud af mange ulovlige streamingsider på nettet, der ikke har rettighederne til at vise de pågældende fodboldkampe. Det betyder, at brugere, der benytter sig af ulovlige streamingsider som Ronaldo7, også bryder loven og derfor kan risikere at blive straffet.

Nogle steder i verden har sportsentusiaster ingen anden mulighed for at se fodbold end at streame kampene ulovligt, fordi der ikke er nogen udbydere i landet, der har købt rettigheder til kampene. Hvis de gerne vil se deres favorithold spille, må de derfor desværre ty til ulovlig livestreaming af kampene.

Hvis du vil se livestreaming af fodboldkampe i Danmark, kan vi dog kun anbefale dig at benytte de udbydere, der har rettighederne til at streame fodboldkampe i landet, og det er udbydere som Eurosport og Viaplay, hvor du skal betale for at kunne se kampene. Dermed sikrer du dig, at du streamer kampene lovligt, og desuden får du også en meget bedre kvalitet, samt slipper for en lang række afbrydelser undervejs i kampen.

Alternative sider til Ronaldo7

Som sagt tager vi afstand fra ulovlige streamingsider, men der er alligevel et hav af dem på nettet. Ronaldo7 er sammen med Footybite og Hesgoal én af de største og mest populære sider, hvorpå du kan se gratis livestreaming af fodboldkampe fra mange forskellige ligaer og turneringer.

Desuden findes der også siderne Myp2p, Rojadirecta, Total Sportek, Sportlemon, MamaHD, FirstRowSports, Cricfree og VIPLeague, som blot er endnu et udpluk af uendeligt mange hjemmesider, der udbyder livestreaming.

Dog ejer ingen af disse hjemmesider rettighederne til at vise fodboldkampene, og vi kan derfor kun anbefale dig ikke at bruge disse sider, men derimod benytte en officiel og lovlig udbyder i Danmark.

Vi håber, du er blevet klogere på Ronaldo7 og streaming af fodbold generelt, så du fremover bedre kan navigere og sikre dig, at du streamer din favorit fodboldkamp på lovlig vis.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Nick Potts

Først publiceret: d. 30. maj 2021

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg