Der findes en lang række streamingsider på nettet, hvor du kan følge med i dine favoritturneringer gratis uanset om det er fodbold, basketball, tennis eller noget helt fjerde. I denne artikel stiller vi skarpt på Footybite, som er er streamingside, hvorpå du kan se fodbold og mange andre sportsgrene fra hele verden.

 

Alt hvad du skal vide om Footybite

Hvad er Footybite?

En app til livestreaming

Brugervenlig hjemmeside

Kvaliteten af livestreaming

Alternative streamingsider til Footybite

Fremtiden for Footybite

 

Hvad er Footybite?

Footybite er én af de største streamingsider, der udbyder gratis livestreaming af fodbold. Flere millioner fans streamer fodboldkampe på Footybite hver dag. Hvis du jævnligt ser fodbold online, kan du næsten ikke undgå at have hørt om Footybite.

Men Footybite udbyder ikke blot livestreaming – du kan også finde liveopdateringer på kampe, optakt, nyheder omkring transfer og liveresultater fra ligaer i hele verden.

Hvad enten du vil følge med i de europæiske ligaer som Premier League og La Liga, eller om du er til fodbold i USA – eller måske endda afrikansk fodbold – så vil du med stor sandsynlighed kunne finde kampen på Footybite.

Folkene bag Footybite omtaler også Footybite som en nyhedsfokuseret side, og selvom man også kan læse mange nyheder, betragtes siden af brugerne alligevel mere som en platform, hvor fans kan få tilfredsstillet deres behov for livestreaming af fodbold.

Som det dog oftest er tilfældet med ulovlige streamingsider vil mange brugere af Footybite også støde på meddelelser om, at siden ikke virker på grund af dårligt signal og langsom indlæsning af kampe.

Vi anbefaler kun at anvende lovlige streamingsider, når du skal se fodbold online, men mange tilgår de ulovlige sider, hvis de ikke kan få adgang til en given kamp pga. deres geografiske placering eller måske fordi den betalingsside, som du primært bruger, slet ikke viser de kampe du leder efter.

 

En app til livestreaming

Ligesom mange andre streamingsider har Footybite naturligvis også lavet en udgave af deres side som app. Appen har især fået meget ros for deres nyhedsside, som er let tilgængelig for brugere, der vil vide, hvad der er sket på fodboldfronten siden sidst.

Appen fungerer også rigtig godt, hvis du skal følge med i flere kampe på én gang, da realtiden for fodboldopdateringer er på ca. et sekund. Appen sender dig notifikationer om mål, højdepunkter for kampene, resultater og statistikker, så du kan holde trit med dit aktuelle live bet.

 

Brugervenlig hjemmeside

Footybites hjemmeside er bygget op på en simpel måde, som gør den enormt brugervenlig. Fodboldartiklerne er fattet i korthed, så du ikke skal spilde din tid på at læse ligegyldig information, men de er stadig konkrete, så du får den information, du skal bruge.

Det er tydeligt at se, at folkene bag Footybite har brugt tid og kræfter på at skabe en side, der er nem at navigere rundt på, og som har et design, der tiltaler brugerne.

Kvaliteten af livestreaming

Som sagt vil vi på intet tidspunkt anbefale at se fodbold på ulovlige streamingsider, men de, der bruger Footybite til livestreaming, får en bred palette af streaminglinks til forskellige sportsgrene. Dermed har de også mulighed for at tilgå streaming af fodboldkampe i HD-kvalitet, hvis deres internetforbindelse er god nok.

Streaminglinks bliver opdateret på daglig basis på Footybite, og brugerne har desuden mulighed for at se kommende kampe i den tilgængelige kalender.

 

Alternative streamingsider til Footybite

Andre hjemmesider som Hesgoal, Ronaldo7 og Totalsportek minder om Footybite, da disse sider også udbyder fodboldnyheder og livestreaming af fodbold og andres sportsgrene.

Dog betragtes Footybite som én af de største streamingsider, og vi tør vove at påstå, at Footybite er én af de sider, som de fleste brugere i hele verden har hang til at besøge, når de skal se en fodboldkamp i den anden ende af verden. Dette er dog forudsat, at brugerne ikke får en meddelelse om, at siden ikke virker, hvilket jo sker indimellem.

 Tjek alle aktuelle betting odds

Fremtiden for Footybite

Det er ikke til at vide, hvad der kommer til at ske i fremtiden for Footybite og andre streamingsider, da de officielle, lovlige streamingudbydere gerne ser, at de ulovlige streamingsider lukkes ned.

Footybite kan indtil videre holdes kørende pga. indtægter fra reklamer, og størrelsen på denne indtægt skal ikke undervurderes, da streamingsider ofte tjener mere, end man tror, på reklamer.

Footybite skiller sig markant ud fra samtlige streamingsider pga. sidens brugervenlighed, hvilket formentlig også kan være med til at forlænge sidens levetid – hvem ved?

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/ Julian Finney

Først publiceret: d. 22. maj 2021

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg