Odds på resultatet af en fodboldkamp er den mest simple og gammeldagsmåde at oddse på, og bettingindustrien har udviklet sig meget i løbet af de seneste år, og de tilbyder derfor nu mange forskellige måder at oddse på.

Blot at oddse på vinderen af en kamp, giver sjældent de største udbetalinger af din investering, så oddsere skal kigge andre steder for at finde højere odds. Det har resulteret i en stor udvikling af betting på kamp events samt live betting.

888sport banner

Denne dybdegående guide vil fortælle dig alt, som du har brug for at vide om fodboldkamp events, og det kan benyttes på stort set alle ligaer på hele kloden. Guiden vil også give dig nogle detaljerede tips til, hvordan du kan lave de mest velinformerede beslutninger om betting på events.

Hvad er fodboldkamp events?

For dem, som ikke oddser særlig ofte, kan det være nok blot at vælge vinderen af en fodboldkamp. Men for oddsere, der leder efter et højere afkast og kan lide at gøre tingene mere interessante, kan det være mere spændende at gå efter andet end blot vinderen af en kamp.

Kamp-events dækker stort set alt, der kommer til at ske i en kamp. Oddsere kan spille på det korrekte resultat,

-        første hold til at score,

-        hvilken spiller, der vil score i kampen

-        hvor mange frispark,

-        hvor mange hjørnespark,

-        om et hold holder buret rent,

-        tidspunktet et mål scores på,

-        om det ene hold vil vinde efter at have været bagud,

-        næste spiller til at score og listen fortsætter.

I dag kan du oddse på stort set alt det, som du kan forestille dig i en fodboldkamp. Et underholdende eksempel er, at bookmakerne tilbød et odds, om hvorvidt Luis Suarez ville bide en spiller eller om Cristiano Ronaldo ville græde under VM 2018 i Rusland.

barca

Det kan være langt mere spændende at spille på kamp-events i fodbold, og du kan også komme til at ligne et orakel, hvis din forudsigelse holder stik. Som tilføjelse til dette, vil oddset på mange kamp-events være langt højere end blot at spille på vinderen af en kamp.

Hvilke typer af kamp-events er de bedste at spille på?

Det kan være svært at definere hvilke kamp-events, der er de bedste at oddse på, da det afhænger af den individuelle oddser. Nogle oddsere kan bedst lide at gå efter events, hvor de får den største udbetaling for deres indsats, mens andre bedst kan lide at satse på de events, hvor der er størst sandsynlighed.

Betting på det rigtige resultat er noget af det sværeste, man kan gøre i en fodboldkamp, da kampene ofte er uforudsigelige. Hvis du formår at gøre det rigtigt, vil du blive belønnet stort. Typiske resultater som 0-0 1-0 1-1 og 2-1 har generelt lave odds, men hvis du har en følelsen af, at en kamp kan ende med et højt resultat, så kan du få nogle vildt høje odds.

Tag Premier League som et eksempel. For tid til anden kommer der nogle vanvittige cricket-resultater ved slutfløjtet. Og ofte er disse resultater ikke særligt overraskende. For eksempel da Manchester City slog Stoke City med 7-2 i oktober i 2017-18 sæsonen.

city

Pep Guardiolas mandskab var højt flyvende, mens Mark Hughes mandskab var i frit fald. The Citizens endte med at vinde Premier League titlen, mens The Potters rykkede ned. Det ville være svært at forudsige 7-2 præcist, men betting på et par forskellige resultater kunne hjælp med at ramme det rette resultat.

For nogle oddsere er det bedst at lave et væddemål baseret på analyser af spillere og holdene op til kampen. Et eksempel kunne være at kigge på dommeren der skal dømme kampen, og finde ud af, hvor ofte han dømmer straffespark.

Kombineret med at kigge på holdene og studere, hvem der tager straffespark. Hvis det ene hold har hurtige spillere ligesom Raheem Sterling, der ofte trækker ind i feltet, så kunne det være frækt at spille på City til at få et straffespark, og Sergio Agüero til at score.

Hvordan kan man lave informerede beslutninger om betting på events?

Som tidligere nævnt, så handler det om at kombinere flere forskellige faktorer, hvis man skal tage en informeret beslutning om et væddemål på et event. Heldigvis er de fleste informationer du har brug for, tilgængelige for oddsere på tværs af nettet.

Opta Sports er en god kilde til at finde data for fodbold-oddsere. Opta Sports dækker det mest af fodbold i verden, og med mere dybdegående analyser end nogen andre steder.

De dækker over 1000 ligaer og er officiel partner med topligaerne inklusive Premier League, La Liga og MLS. Dataen former statistiker, og er lige præcis den form for information, som oddsere har brug for til at placere indsatsen på et kamp event.

brondby

Lad os tage et kig på kamp-event "første målscorer" som et eksempel. Hvis nogen ville spille på dette event, ville det være klogt at kigge på, hvem der er topscorer for begge hold.

Derfra kan du kigge stats for antal skud, skud på mål, og antal berøringer i feltet for spilleren fra de sidste fire kampe.

Oddsere kan også kigge på et varmekort, der viser hvilke områder spilleren typisk bevæger sig i, men man også kan kigge på, hvilke spillere der typisk score i de tidlige faser af kampen eller sene faser.

Ved at tage det skridtet videre, vil oddsere også kunne kigge på holdenes største defensive svagheder. Hvis et hold tillader flere angreb fra kanterne, så kunne det være en fordel at oddse på en spiller i den position.

Konklusion - Er der en mere lukrativ måde at bette på end resultatet?

Det kan bestemt være mere lukrativt at oddse på kamp-events end at spille på resultatet af en kamp, da der ofte er højere odds.

Hvis oddsere bruger nok tid på at undersøge et marked og tjekke statistikkerne helt i bund, vil det være muligt at sætte dem selv i en stærkere position til at lave et mere velovervejet odds på, hvad der vil ske i løbet af kampen.

For den mere afslappende oddsere vil det være klogest at holde sig til de simple ting, så som hvem der vil score og hvad det endelig resultat vil blive. Men for folk der har mere tid, så vil det være en god ide at dykke dybt ned i alt data, og vælge en kombination af de forskellige kampbegivenheder, da det kan give den største chance for profit.

Det er svært at sige, om der er en form for betting der er mere lukrativt end en anden. Men for spillere der gerne vil have høje tilbagebetalinger, er det vejen frem at spille på kamp-events. Den anden fordel er, at det også kan give endnu mere spænding til kampen.

Lær om andre betting strategier

Der er mange forskellige former for betting strategier, som du kan lære om på 888sports blog. Tjek disse artikler, som fokuserer på andre sportsgrene, for at få de bedste tips, og hvordan du oddser:

Rugby Betting Guide: Top Tips Til At Bette På Union Og League

Unge mestre: Hvem er Tennissportens yngste Grand Slam Vindere?

Læs også
EM-fodbold 2020: Betting guide

EM-fodbold 2020: Betting guide

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden