Vi er nået til vejs ende i denne sæsons Europa League, hvor vi skal have fundet en vinder. Overraskende står de to London-klubber Chelsea og Arsenal i en finale.

Det er ikke sket før i hverken Europa League eller i den tidligere UEFA Cup, at to engelske mandskaber står over for hinanden i finalen i denne turnering.

888sport banner

Unai Emery formåede ikke at få sendt Arsenal i top-4 og dermed en plads i næste sæsons Champions League. Emery kan dog stadig få Arsenal i det fineste selskab. En sejr i Europa League vil således kaste en ekstra gulerod i form af en CL-billet af sig.

Arsenal kommer til at give sig fuldt ud for at nå til lyset for enden af tunnelen og dermed dobbelt op på gevinster.  

Chelsea har allerede sikret en plads i CL, men de kommer bestemt ikke til at gøre Arsenal en tjeneste. Chelsea må fryde sig over, at de kan vinde et trofæ og sende Arsenal i det næstbedste selskab.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en finale, når titelhungrende Chelsea og titel- samt CL-hungrende Arsenal skal forsøge at gøre sæsonen til en succes. Fodboldoddsene er yderst interessante inden opgøret.

 

Hvilke udfald bliver mon aktuelle i finalen?

Tabellen i Premier League taler sit tydelige sprog, Chelsea har været mere stabile end Arsenal. Omvendt har Arsenal været mere overbevisende i Europa League end Chelsea – især i semifinalen.

Indbyrdes i denne sæson har de to London-rivaler krydset klinger to gange, hvor det er blevet til en sejr til begge hold.

Ud fra oddsene er Chelsea en tand større favorit end Arsenal, med henholdsvis 2.35 på Chelsea og 3.10 på Arsenal. Afstanden mellem de to odds burde være mindre, da holdene er mere jævnbyrdige, end hvad oddsene indikerer.

En sejrherre er derfor svær at forudsige i netop denne kamp, da begge hold kender hinanden ekstra ordinært godt. Derfor er det værd at overveje andre væddemål. De mest sandsynlige væddemål med et fornuftigt odds er således:

Finalen begynder onsdag kl. 21:00

Udnyt liveoddsene undervejs i finalen og gør finalen endnu mere spændingsfyldt, hvis der er mere på højkant. God fornøjelse med en af mange finaler i den kommende tid.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1