Fem ting vi har lært i den nye sæson

1.      Brady og Patriots er stadig på toppen

Efter at have vundet Super Bowl tre år i træk og slået den ene rekord efter den anden, skulle man tro, at Patriots var ved at blive mætte, men nej – de fortsætter den nye sæsonen, som de sluttede sidste sæson.

NFL-oddsene er forelsket i Brady og hans indtil videre ubesejret mandskab – endnu en AFC-titel ligger i øjeblikket på et rekordlavt odds på 1.75, mens en fjerde Super Bowl-titel giver odds 3.25.

Kan de mon gentage vanvidssæsonen fra 2007 – ubesejret igennem en hel sæson?

 

2.      49’ers skal tages seriøs

Det er på sin plads at give 49’er noget omtale, efter alle Niners’ kritikerne har fået lidt at tygge på, Efter 49’ers har bevist, at de skal regnes for noget i denne sæson.

De har kun tilladt modstanderne at score 64 point i de første seks kampe. Det er næsten før, at det er på niveau med Patriots. Hvor langt kan det mon række for 49’ers i denne sæson?

 

3.      Eagles er vingeskudt

Eagles har indtil videre forsøgt at få gang i vingerne og komme ind i en flyvende stime af sejre, men hver gang Eagles har fået gang i vingerne, er de blevet flået ned fra himlen og i stedet flagret hæmmet rundt på banen.

Efter nederlaget til Cowboys i sidste runde, har netop Cowboys overtaget favoritrollen i NFC East. Eagles har i øjeblikket startproblemer, som inden længe skal rådes bod på, ellers bliver denne sæson en til glemmebogen.

 

4.      Saints kan uden Drew Brees

Efter det blev en realitet, at Saints’ QB, Drew Brees var blevet skadet, havde ingen de store forventninger til Saints sæsonstart. Intet dårligt om Brees’ erstatning, Teddy Bridgewater, som har gjort det udmærket, men Saints’ forsvar er skyld i deres forrygende start.

Saints’ forsvar har været som en klippevæg med en brandvarm Vonn Bell, som i øjeblikket viser sig fra sin bedste side.

 

5.      Packers er indtil videre sæsonens overraskelse

Det store spørgsmål inden sæsonen gik igen var, om Packers nye unge træner, Matt LaFleur kunne få det bedste frem i Aaron Rodgers? Det har indtil videre ikke givet det ønsket resultat - Packers blomstrer dog alligevel, men primært fordi, at deres forsvar har været en fryd for øjet.

Det bliver vildt, hvis de så også kunne få gang i samarbejdet mellem træner LaFleur og QB Aaron Rodgers. Online betting-siderne er svært begejstret for Packers, som i øjeblikket giver odds 5.50, hvis de skulle gå hen og vinde NFC – det er lige efter favoritterne fra Saints, som giver odds 3.60.

 

Søndagsbrag, der bliver værd at se

New Orleans Saints vs. Arizona Cardinals

Folket har talt og er overbevist om, at Saints vinder kampen mod Cardinals på søndag, hvilket oddset på 1.23 tydeligvis også indikerer.

Tøv dog lige en kende, for Cardinals har trods alt fået tanket selvtillid, efter en horribel sæsonstart. Tre sejre, tre kampe. Men ja, det burde ikke være nok til at slå Saints.

Kamptidspunkt: 18:00

 

San Francisco 49ers vs. Carolina Panthers

49’ers bliver for alvor testet, når Panthers gæster vestkysten. De fleste tror, at 49’ers vinder deres syvende sejr i sæsonen, hvilket kun vil udbygge deres allerede historiske rekord. Husk dog at tage højde for, at 49’ers ikke har mødt de sværeste modstandere endnu.

Derfor bliver det interessant at se dem i aktion mod Panthers – liveoddsene kunne godt gå hen og blive aktuelle på et tidspunkt i løbet af kampen, fordi Panthers kommer til at bide fra sig.

Kamptidspunkt: 21:05

 

New England Patriots vs. Cleveland Browns

Det er uhyggeligt så gode Patriots stadig er, man kan kun få flashback tilbage dengang, hvor de forsvarende Super Bowl-mestre gik ubesejret igennem sæsonen, hvilket skete i 2007.

Forståeligt nok, er de igen i år favoritter til at vinde Super Bowl.

Browns kommer til at blive kørt over, og derfor vinder Patriots med mere end 13.5 point til odds 2.14.

Kamptidspunkt: 21:25

 

Kansas City Chiefs vs. Green Bay Packers

Rundens kamp bliver mellem Packers og Chiefs – det bliver et sandt topbrag, mellem NFC og AFC. Det er to hold, som skiftevis har slået hinanden i deres indbyrdes opgør. Senest vandt Packers en underholdende preseason-kamp, som endte 27-20.

I følge odds-sætterne har Packers en fordel, eftersom Chiefs forsvar i den grad er modtagelige overfor løb med bold, hvilket Packers blandt andet er gode til at praktisere.

Bolden er hos Packers til odds 1.56.

Kamptidspunkt: mandag kl. 01:20

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg