Hvad laver den ”rigtige” Ronaldo nu?

Den første tidligere sportsstjerne på denne liste er ingen ringere end Ronaldo – den ”rigtige” Ronaldo selvfølgelig.

Den tidligere fodboldstjerne, der stoppede sin aktive fodboldkarriere tilbage i 2011, har i dag kastet sin kærlighed og passion over den spanske fodboldklub, Real Valladolid, som han ejer størstedelen af. 

Ellers er Ronaldo en goodwill ambassadør for UNDP, som han har været en del år efterhånden. Desuden deltager Ronaldo i alverdens andre velgørenhedsarrangementer, hvilket også bliver til et par fodboldkampe i ny og næ for den nu 43-årige fodboldpensionist.

 

Hvad laver Lance Armstrong nu?

Den tidligere og syvdobbelte Tour de France-vinder Lance Armstrong, som fik ophævet alle sine Tour-sejre efter en kæmpe doping-skandale, har over de seneste par år været i gang med at genfinde sig selv og sit image.

I dag har han startet firmaet WEDU, som kører to podcasts i form af ”The Move” og ”The Forward”. Og nej, de to podcasts handler ikke kun om cykling, i hvert fald ikke den ene.

I ”The Move” bliver etaperne i Tour de France hovedsageligt analyseret og diskuteret, mens ”The Forward” handler om alverdens store personligheder og måden, hvorpå de overkommer livets sværeste trængsler.

 

Hvad laver Michael Jordan nu?

Måske den største NBA- og basketball-spiller, der nogensinde har eksisteret, lever stadig af sine præstationer og sin berømmelse, som han fik, da han ejede gulvet i de amerikanske haller.

Michael Jordan har, siden han stoppede tilbage i 2003, levet af sit brand, som især bliver associeret med tøj og sko. Jordan-brandet siges at være adskillige milliarder værd.

I dag ejer Michael Jordan NBA-holdet Charlotte Hornets. Det har han gjort siden 2010. Han har en drøm om at føre dem til et NBA-mesterskab. Alle sportsbetting-siderne forventer dog, at Hornets og Jordan må vente en del år endnu, før den drøm bliver til virkelighed.

 

banner

 

Hvad får Kareem Abdul-Jabbar tiden til at gå med?

NBA’s mest scorende spiller er i dag stadig Abdul-Jabbar, som slog sine folder i NBA fra 1969-89. Den seksdobbelte NBA-mester blev efter sin sportskarriere klummeskribent for The Washington Post og Time Magazine.

Hans skrivelyst er stor, og derfor har han også lavet adskillige bøger, blandt andet ”On the Shoulders of Giants”, som fortæller Abdul-Jabbars historie om livet i Harlem.

Abul-Jabbar var også i en kort periode træner. I 2012 blev han desuden udnævnt som kultur-ambassadør i USA af daværende udenrigsminister, Hillary Clinton.

Han har også medvirket i diverse film og tv-serier/-programmer. I dag er han 72 år og bliver i ny og næ stadig spottet til nogle NBA-kampe.

 

Lever Michael Phelps stadig i vandet?

Selv efter Phelps trådte tilbage fra den store svømmescene for lige knap fire år siden, så svømmer han stadig på liv og løs, og hvis han gad, kunne han i dag sagtens konkurrere med de andre om medaljer i samtlige turneringer.

I dag bruger han dog også tiden på noget andet; han har sit eget svømmegrejsfirma, MP. Derudover har han stadig et samarbejde med sportsmærket Under Armour, som han laver adskillige kampagner for.

Phelps er også ambassadør for Colgates’ kampagne om at sikre bedre beskyttelse af klodens naturlige vandressourcer. Phelps er derudover talsmand for mental sundhed, da han tidligere selv har døjet med depression.

 

Lever David Beckham i dag af sit hår og udseende?

Den tidligere engelske landsholdsanfører og ikke mindst tidligere United-, Madrid-, Milan- og PSG-spiller var allerede som fodboldspiller en linselus, og det forfølger ham stadig i dag, hvor han er model for diverse produkter.

Beckham har siden 2005 været en goodwill ambassadør for UNICEF’s udviklingsprogram inden for sport. Han har derfor også sin egen UNICEF-fond, som hjælper udsatte børn.

Beckham har gang i mange forskellige forretningsområder. Han har investeret i en barbershop som bliver kaldt House 99. Han er derudover medejer af klubberne Inter Miami CF i USA og Salford City i England.

Navnet og personen, David Beckham, har udviklet sig til sit helt eget brand. Så ja, han lever af sit hår og udseende, må vi konstatere. 

 

Hvad laver Martina Navratilova i disse dage?

En af de mest vindende kvindelige tennisspillere gennem tiden, Martina Navratilova, beskæftiger sig stadig med tennis, efter hun afsluttede sin karriere tilbage i 2006.

Hun sidder nu ude på tilskuerpladserne bag en mikrofon, hvor hun kommenterer de helt store Grand Slam-turneringer, hvor alle kan nyde godt af hendes store erfaring og viden. Derudover er hun blevet ambassadør for WTA og BT Sport.

Hun bruger også meget af sin tid på velgørenhed, især velgørenhed, som gavner LGBT-samfundet. Hun er en forkæmper for ligestilling blandt minoriteter.

 

Det var første del ud af tre artikler, hvor vi følger op på, hvad tidligere sportsstjerner får tiden til at gå med i dag. De sidste to dele kommer senere i denne måned, og indtil da kan du læse om en masse andre interessante emner og odds-tips. God fornøjelse!

 

*Credits: artiklens billede tilhører Domenico Stinellis/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg