Toronto Raptors vs. New Orleans Pelicans

De forsvarende NBA-mestre skyder sæsonen i gang på hjemmebane mod Pelicans, som håber på en form for genfødsel efter Pelicans har fået draftet en af de mest lovende college-spillere, Zion Williamson.

Raptors er vingeskudt op til den nye sæson, hvor Kawhi Leonard er smuttet til Clippers. Raptors’ grundstamme skal forsøge at redde, hvad der kan reddes og vise at de sagtens kan uden deres stadig elsket Kawhi.

Online betting-siderne tøver ikke en kende med at give Raptors favoritværdigheden til odds 1.35. Så meget kan det åbenbart ikke betyde, at Pelicans har landet Williamson og Raptors har mistet Kawhi.

Kamptidspunkt: onsdag nat, kl. 02:00

 

Los Angeles Clippers vs. Los Angeles Lakers

Vi kunne nærmest ikke have drømt om en bedre åbningskamp, især ikke efter både Lakers og Clippers har været på profil-jagt i transfervinduet. Battle of Los Angeles og muligvis kampen om den vestlige konference bliver en fryd for øjet i denne sæson.

Staples Center bliver forvandlet til et krigerisk bofællesskab, hvor en stor magtkamp skal gå sin gang, som ingen af de to hold vil tabe.

Desværre for kampen er Paul George for Clippers ikke blevet klar til en af sæsonens mest betydningsfulde kampe, men et brag af en kamp bliver det nu alligevel.

NBA-oddsene er umiddelbart tippet over til Lakers fordel (odds 1.74), måske fordi Paul George ikke er med. Clippers er dog stadig frygtet og derfor er oddsene også meget jævnbyrdige – en Clippers-sejr giver odds 2.14.

Kamptidspunkt: onsdag nat, kl. 04:30

 

Philadelphia 76ers vs. Boston Celtics

Al Horford skal byde sit gamle crew velkommen til sin nye hjemby, når Celtics skal forsøge at bevise Horford, at han ved en fejl skiftede til 76ers.

Den historistiske, men efterhånden sovende rivalisering mellem de to klubber, er begyndt at blusse en smule op igen, efter flere talenter, som er rykket op på de respektive klubbers førstehold, dyrker rivaliseringen for fulde gardiner.

I år bliver rivalopgøret uden de to store NBA-stjerner Jimmy Butler og Kyrie Irving, men begge hold har stadig kvalitet nok til at dyste med i toppen af øst konferencen og levere en pokkers god kamp, når de mødes torsdag nat, kl. 01:30.

Hvis du vil krydre kampen med lidt ekstra spænding, kan du finde oddsene på kampen her.

 

Minnesota Timberwolves vs. Brooklyn Nets

Det er sikkert, at Nets vil debutere i den nye sæson uden deres nye store profil Kevin Durant, som stadig døjer med akillessenen fra sidste sæson. De kan dog glæde sig over, at deres anden nye profil Kyrie Irving er fit for fight og klar til at give Nets en fremragende start på sæsonen.

Det bliver godt at få et indtryk af, hvordan Nets er stillet efter de gik transfer-amok, da de chokerede alt og alle ved at hente to NBA’s største profiler.

Timberwolves får det umiddelbart svært mod Nets og resten af sæsonen, men nye vinde blæser ind over Minnesota-holdet, som har fået ny træner, nyt system og Karl-Anthony Towns, som kun er blevet bedre med tiden. Kampen mod Nets skal give os en masse svar omkring Timberwolves’ nuværende tilstand.    

Kamptidspunkt: torsdag nat, kl. 01:30

 

Houston Rockets vs. Milwaukee Bucks

Westbrook og Harden er blevet genforenet i Houston. Meget har dog ændret sig siden de to sidst var holdkammerater - begge har etableret sig som dominerende profiler på deres respektive hold. Spørgsmålet er bare, om nogen af dem, er klar til at give afkald på en smule kontrol, så ikke mindst holdet og deres samarbejde kan fungere optimalt.

Sidste sæsons MVP, Giannis Antetokounmpo vil byde den nye duo fra Rockets op til dans, når han gæster Toyota center. Det bliver en sprængfuld kamp med masser af individuel klasse, især fra de tre førnævnte herrer.

Kampen er af ekstra betydning for Harden og Giannis, som konkurrerede om MVP-titlen i sidste sæson og hvilket de muligvis også kommer til igen i år – derfor vil de to kamphaner undgå at tabe ansigt over for hinanden.  

Ifølge oddsene bliver det umiddelbart Giannis, som kommer til at kigge ned i gulvet. Intet er dog sikkert for det bliver en utrolig tæt kamp, hvilket oddsene også antyder - 1.79 vs. 2.07.

Kamptidspunkt: fredag nat, kl. 02:00

 

Golden State Warriors vs. Los Angeles Clippers

Clippers kan ikke gemme sig bare nogle middelmådige præstationer i starten af sæsonen. De bliver kastet for løverne, så folket kan få svar på, hvad man kan forvente af Clippers i den nye sæson.

Omvendt kan vi også få lov til at se, om Golden State igen i år kan være med i titelræset. Er de i stand til at lave deres spritnye hjemmebane, Chase Center om til en frygtindgydende heksekedel, eller kommer der til at gå turistattraktion i den.

Bookmakerne har svært ved at forudsige en vinder og derfor adskiller vinder-oddsene sig i øjeblikket kun med 0.04 i Clippers favør.  

Gå tidligt i seng, for denne kamp vil man ikke gå glip af!

Kamptidspunkt: fredag nat, 04:30

 

Starten af den nye NBA-sæson bliver hele ventetiden værd – er du gal et program, som venter os. Skulle kampene udvikle anderledes end først antaget, er liveoddsene altid et godt alternativ.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg