Mark Noble – West Ham

I 2004 blev Mark Noble forfremmet til West Hams førstehold. Dette skulle vise sig at være det længste og lykkeligste ægteskab blandt samtlige spillere i Premier League 19/20.

I slutningen af 19/20-sæsonen har Noble været i West Ham i 16 år og syv måneder, og udlån tæller ikke med i vores bog.  Den 33-årige legende kan i 2020 meget vel nå at runde en stor milepæl, da 400 kampe venter lige rundt om hjørnet for hans elskede klub.

Spørgsmålet er, hvor længe Noble kan bevare titlen som den mest loyale blandt de aktive spillere i Premier League. Måske kommer han til at overgå legenderne, som vi nævnte i starten – hvem ved.

 

Leighton Baines – Everton

Den næstmest loyale blandt de aktive spillere i PL er Evertons venstre back, Leighton Baines. Baines kan i sæsonen 19/20 nå op på 13 års troskab for The Toffees. Baines har i 19/20 dog tilbragt størstedelen af sæsonen på bænken, så derfor er Baines’ ægteskab med Everton ved at lakke mod enden.

Den bundrutinerede højreback har i skrivende stund spillet 346 Premier League-kampe for Everton. Måske kan han lige akkurat nå de 400 kampe, ligesom Noble for West Ham. Det ser dog svært ud, da han p.t. kun har spillet seks kampe, hvilket han også gjorde i 18/19.

 

Seamus Coleman – Everton

Everton må kunne noget særligt, siden den tredje aktive spiller på denne liste også er en Everton-spiller. Den irske forsvarsklippe Seamus Coleman har i 11,5 år holdt fast i sit troskab til Everton. I over et årti er det blevet til 269 kampe for den 31-årige irer.

Og det tyder på, at Coleman fortsætter med at forøge sit antal af Premier League-kampe for sin elskede klub.

bonus

 

Kevin Long – Burnley

Irerne forstår sig på loyalitet, for den fjerde spiller på denne liste er Burnleys midterforsvarer, Kevin Long, som har spillet et helt årti for den nordengelske klub, som i skrivende stund lyder på præcis 10 år og seks måneder.

Hans troskab er dog bemærkelsesværdigt, for Long har nemlig ikke vadet i spilletid for Burnley. I alt er det blevet til 29 PL-kampe i sinr 10 år i klubben. De fleste spillere havde smuttet for længst, hvis de sad i samme båd som Long. Long har dog valgt at blive og kæmpe.

 

Lewis Dunk – Brighton

Den næste mand på listen er kun 28 år, og han har allerede svoret sit troskab til Brighton, eftersom han har været i Burnley i hele 10 år. Det er der ikke mange 28-årige der kan prale med.

Selvom Brighton aldrig rigtig har fundet fodfæste i Premier League, så har Dunk stadig formået at spille 105 Premier League-kampe og 164 Championship-kampe for Burnley.

Han kommer helt sikkert til at spille flere kampe og sæsoner for Burnley i fremtiden.

Gå aldrig ned på premier league odds

 

Paul Dummett – Newcastle

Dunk er dog ikke den eneste 28-årige aktive Premier League-spiller, som har spillet i den samme klub over 10 år. The Magpies fra Newcastle har nemlig vist sig at være Dummetts hjerteklub.

Han er indtil videre på 128 PL-kampe for de sort- og -hvidstribede, men hvis Newcastles nye investorer ender med at købe et helt nyt hold, kan det være, at Dummett vil overveje nye græsgange. Det modsatte kan også forekomme, at han vælger at tage kampen op og måske udvikle sig yderligere, for han troskab til Newcastle kan man ikke betvivle.

 

David Silva – Manchester City

Den sidste aktive spiller på denne liste er efter sæsonen 19/20 fortid i Premier League, hvilket havde betydet, at han ikke havde formået at komme på denne liste i sæsonen 20/21.

Det er dog en fornøjelse at se så prominent et navn på denne liste, og en af de bedste offensive spillere, Premier League nogensinde har haft. David Silva formår akkurat at nå de 10 år, når sæsonen 19/20 er slut.

Han kom til City i 2010 fra spanske Valencia, og siden den dag har han aldrig set sig tilbage og forblevet loyal overfor City. Den 34-årige spanier har nået en fodboldalder, hvor det mentalt så småt er begyndt at lakke mod ende efter 305 Premier League-kampe og fire PL-titler rigere.

En sand loyal legende.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Rui Vieira/Associated Press

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Del 1: fremtidens danske fodboldstjerner

Del 1: fremtidens danske fodboldstjerner

Top-10: bedst betalte danske fodboldspillere

Top-10: bedst betalte danske fodboldspillere

Top-10: vilde Premier League-rekorder

Top-10: vilde Premier League-rekorder

De bedst betalte Superliga-spillere

De bedst betalte Superliga-spillere

10 ubrydelige Superliga-rekorder

10 ubrydelige Superliga-rekorder