Vi varmer op til det mesterskabsafgørende-brag mellem Liverpool og Manchester City. Og ja, det bliver afgørende, også selvom sæsonen stadig er lang. Men som man så i sidste sæson, så var det kun et point, der gjorde forskellen i mesterskabsdullen.

Det vil Liverpool for alt i verden undgå, at det sker igen. Derfor bliver kampene mod City meget vel alt afgørende for Klopp og hans titeltørstige mandskab, især når det gælder Premier League-titlen.

Men hvem har egentligt været bedst i den nuværende sæson? Det svar, lader vi statistikkerne besvare. Lad os komme i gang.

banner

Liverpool 1-0 Man City: flest point

Liverpool: 31 point

Man City: 25 point

 

Liverpool 1–1 Man City: flest mål

Liverpool: 25 mål

Man City: 34 mål

 

Liverpool 1– 2 Man City: flest cleansheets

Liverpool: 2 cleansheets

Man City: 5 cleansheets

 

Liverpool 1–3 Man City: flest mål inden for feltet

Liverpool: 21 mål

Man City: 30 mål

 

 

Liverpool 1–4 Man City: mest i boldbesiddelse

Liverpool: 58,6%

Man City: 61,7%

 

Liverpool 1–5 Man City: flest succesfulde afleveringer

Liverpool: 88,8%

Man City: 82,8%

 

Liverpool 2–5 Man City: færrest advarsler

Liverpool: 13 advarsler

Man City: 23 advarsler

 

Liverpool 3–5 Man City: færrest mål lukket ind

Liverpool: 9 mål imod sig

Man City: 10 mål imod sig

 

Liverpool 3–6 Man City: flest skud på mål

Liverpool: 187 skud

Man City: 240 skud

 

Liverpool 4–6 Man City: flest offsides

Liverpool: 13 offsides

Man City: 26 offsides

(Kilde: Premierleague.com)

 

Manchester City snupper statistik-titlen. Dette er dog kun et lille udsnit af mulige statistikker. City vil dog alligevel føre størstedelen af alle statistikker, hvis man kalkulerede med alle. De har generelt nogle vanvittige statistikker. På det punkt, må Liverpool bare erkende, at City er bedre.

Det tror vi dog rager Liverpool en høstak, bare så længe de snupper Premier League-titlen i denne sæson, så må City gerne vinde alle statistikker undtagen den med flest point.

Mesterskabsduellen finder sted på søndag kl. 17:30. En fantastisk måde at slutte sin weekend af på. De aktuelle Premier League odds tør ikke satse på en vinder, og derfor er det indtil videre et dødt løb mellem de to hold. Hvert hold giver således odds 2.62. Det er ikke så tit det sker! Alt kan ske.

 

Der er også mulighed for at finde et utal af andre fodbold odds, hvis du eventuelt allerede skulle have luret et bestemt udfald på søndag.

Der ikke andet tilbage og sige - god fornøjelse!

 

*Credits: artiklens billede tilhører Frank Augstein/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder