Efter en vanvittig uge med masser af kæmpestore overraskelser i Champions League, sidder man med en fornemmelse af, at alt stadig kan lade sig gøre, også i mesterskabskampen i Premier League. Der en masse interessant fodbold odds i weekenden.

Her er de mest interessante kampe og væddemål, som du burde give ekstra opmærksomhed på søndag:

 

Brighton vs. Manchester City

Efter Kompanys hammer mod Leicester i sidste runde, har City i den grad sat kursen mod tronen i Premier League.

Intet bliver dog serveret på et sølvfad, når Brighton skal besejres på udebane. Men det må siges at være en klar fordel, at City ikke skal møde et Brighton-mandskab, som stadig kæmper for overlevelse, da Cardiff tabte deres kamp i sidste runde.

Sandsynligheden for, at Brighton-spillerne går ud til City-kampen med samme gnist og fandenivoldskhed, er derfor betydeligt mindre, end hvis de kæmpede for deres liv i Premier League.

City skal forsøge at komme forbi Brighton-bussen, som stensikkert bliver parkeret foran mål i samtlige 90 minutter. Det bliver umiddelbart en kamp med få mål, men hvis City først får hul på bylden, kommer de så let som ingenting til mål.

Scorer City inden for 30 minutter, bliver der scoret over 3.5 mål til odds, hvis ikke, bliver det til under 2.5 mål til odds 2.88.

City bliver mestre uden at gøre det alt for spændende.

 

Burnley vs. Arsenal

Det hele ser ud til at flaske sig for Arsenal alligevel, eftersom de i torsdags sikrede sig en plads i Europa League-finalen. Det betyder, at hvis de skulle glippe fjerdepladsen i Premier League, så har de sikret sig en plads i Champions League, da deres finalemodstander Chelsea er sikker på en CL-plads i næste sæson.

888sport banner

Arsenal behøver derfor ikke at gå all-in på kampen mod Burnley, da det også vil kræve, at Tottenham skulle tabe for overhovedet at nå fjerdepladsen.

Det lugter ikke ligefrem af en Arsenal-sejr, men mon ikke Arsenal-spillerne ridder på en bølge efter torsdagens triumf? Det giver således også mere end dobbelt op på din gevinst, hvis de skulle vinde til odds 2.18. Den chance er værd at gribe.

                            

Leicester vs. Chelsea

Chelsea har leveret en formidabel slutspurt både i Premier League og i Europa League, hvor en plads i top-4, en Champions League-billet til næste sæson og en finale i Europa League er sikret. Derfor er kampen mod Leicester uden stor betydning for the Blues.

Den forlængede spilletid mod Frankfurt må stadig sidde i benene blandt mange af spillerne, hvilket betyder, at Sarri ikke tør tage nogle chancer med de spillere. Derfor er det sandsynligt, at manageren vil spare nogle spillere i kampen mod Leicester.

Det gør det dermed mere sandsynligt, at kampen vipper over til Leicesters fordel eller bliver en uafgjort. Leicester har dog ligesom Chelsea heller ikke noget på spil i denne kamp. Derfor kommer begge hold til at udfolde sig frit på banen, hvilket kommer til at kaste over 3.5 mål af sig til odds 2.85.

 

Liverpool vs. Wolves

Liverpool må svæve på en sky efter det vanvittige comeback, de leverede mod Barcelona i tirsdags. Liverpool kommer aldrig til at opgive håbet, indtil der er blevet fløjtet af i deres kamp og i Citys kamp, for efter i tirsdags kan alt lade sig gøre.

Wolves har leveret en meget tilfredsstillende sæson, hvor syvendepladsen er blevet sikret. De kan sagtens komme til at drille Liverpool en smule – det gjorde de i FA-cuppen, hvor de vandt 2-1 på hjemmebane

Og så alligevel ikke kommer Wolves til at drille Liverpool igen, da Liverpool slet ikke har tabt på hjemmebane i denne sæson. De er og bliver uovervindelige på hjemmebane i denne sæson. Liverpool er også klare favoritter, og derfor er oddset også sat lavt – 1.32.

Mané kommer helt sikkert til at score et mål til odds 1.89 – han har været flyvende på det seneste og fortsætter derud af.

Det bliver en ufattelig dramatisk afslutning, da Liverpool skal vinde og håbe på, at City snubler.

 

Manchester United vs. Cardiff

Der var solstråler over United, da Solskjær overtog i december, men i den seneste månedstid er fodboldstøvlerne igen begyndt at trykke i United. Det har været en katastrofal slutspurt for United, hvilket blev en kendsgerning, da de i sidste runde spillede uafgjort mod sidstepladsen og nedrykkerne Huddersfield.

United kan med lidt held indhente Arsenal, men det ændrer ikke på, at United går glip af Champions League i næste sæson og må nøjes med Europa League. Det gør ikke just United eftertragtede i næste sæson, når de skal ud og hente nye spillere, hvis det lykkes.

united og cardiff

Cardiff brude ikke blive et problem for United, men efter de spillede uafgjort mod Huddersfield, så kan Cardiff vel også.

United kommer dog lettere til tingene på Old Trafford. Solskjær skal have gang i e stærk peptalk, hvis han skal have spillerne op i gear. Det kommer til at lykkes for Solskjær, og United vinder med 2-0 til odds 8.00.

 

Tottenham vs. Everton

Efter Tottenham sikrede sig en plads i Champions League-finalen efter et utroligt comeback mod Ajax, skal de tilbage til deres hverdag i Premier League, hvor Spurs stadig er lidt pressede i forhold til at blive i top-4.

Men mon ikke at energi-boostet fra i onsdags kan overføres til kampen mod Everton på søndag. Det er meget sandsynligt, selvom spillerne ville være trætte.

Tottenham-spillerne bliver med sikkerhed båret frem af deres pavestolte fans efter triumfen i Champions League. De kan ifølge dem ikke sætte en fod forkert mon Everton.

Det kommer Tottenham til gode, og derfor vinder de til odds 2.12.  

 

 

Alle kampe skydes i gang søndag kl. 16:00, hvilket får liveoddsene til eksplodere afhængig, hvordan kampene forløber – så hold øje med Premier League oddsene undervejs.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Superligaen: 7. runde

Superligaen: 7. runde

Premier League: Den stærkeste startellever

Premier League: Den stærkeste startellever

Super Cup 2019: Liverpool vs. Chelsea

Super Cup 2019: Liverpool vs. Chelsea

Dansk fodbold: de største europæiske bedrifter de seneste 10 år

Dansk fodbold: de største europæiske bedrifter de seneste 10 år

Premier League er tilbage – 19/20

Premier League er tilbage – 19/20