Bournemouth vs. Tottenham

Et for tiden haltende og amputeret Tottenham-mandskab skal forsøge at snøre sækken mod Bournemouth og dermed sikre sig en top fire-placering og en billet til Champions League i næste sæson.

Pochettino vil forståeligt nok have afgjort Tottenhams skæbne hurtigst muligt, da en betydelig sværere modstander venter i sidste spillerunde, nemlig Everton.

Tottenham burde gå all-in på kampen mod Bournemouth, selvom det heller ikke ligefrem blive a-walk-in-the-park oplevelse på Vitality Stadium.

En sejr over Bournemouth vil eventuelt give Tottenham et lille rygstød til returopgøret mod Ajax i CHL-semifinalen.

Det tyder på at Tottenham klarer frisag og snupper de tre point, da Bournemouth ikke har mere at spille for – det havde været en modbydelig kamp for Tottenham, hvis Bournemouth stadig lå og sloges med om nedrykningen.

Tottenham vinder kampen på trods af lidt besvær til odds 1.96.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 13:30

                            

Cardiff vs. Crystal Palace

Alt står på spil for Cardiff på lørdag, hvor kun en sejr tæller, når Crystal Palace kommer på besøg.

Vi kommer til at se et Cardiff-mandskab, som er klar til at dø med støvlerne på for at holde liv i det spinkle håb om at overleve i Premier League.

Oddsene taler i øjeblikket imod Cardiff. Det kan dog sagtens nå at vende sig, eftersom deres direkte konkurrent i kampen om overlevelse, Brighton, har et ualmindeligt svært program i vente – Arsenal på udebane og City på hjemmebane.

888sport banner

Cardiff skal dog ikke gælde sig for hurtigt, da deres modstander i den sidste spillerunde hedder United.

Vi kommer til at se et mindre motiveret Crystal Palace mod Cardiff, og derfor kommer det til at tippe over til Cardiffs fordel. Derfor vinder de den skæbnesvangre kamp, hvilket kaster odds 2.55 af sig.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 18:30

                            

Newcastle vs. Liverpool

Det bliver spændende at se Livepools reaktion ovenpå Champions League-kampen mod Barcelona, hvor det en sjælden gang ikke gik Liverpools vej, også selvom de egentlig havde taget på Barcelona i stort set hele kampen.

Liverpool kommer uden tvivl til at rejse sig igen efter onsdagens skuffelse. Det er dog lidt bekymrende, at ellers så formstærke Mané og Salah var så uskarpe mod Barcelona.

Det kommer dog ikke til at slå hverken Mané eller Salah ud, og derfor kommer de til at kvittere med et mål hver mod Newcastle – det giver således odds 1.97 på begge spillere.

Skulle enten Mané eller Salah levere en kasse inden for de første 10 minutter, er det højst sandsynligt, at en af dem bliver dobbeltmålscorer, så det er en fordel at holde øje med liveoddsene.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 20:45

 

Chelsea vs. Watford

Chelsea står i øjeblikket til at snuppe den sidste Champions League-billet, men billetten er stadig i fare, eftersom Arsenal kommer buldrende bagfra, hvis ikke Chelsea sejrer i de to sidste kampe.

Fejltagelser i de to sidste runder vil koste Chelsea dyrt, hvis Arsenal vinder deres kampe. Sarri ved, hvad der er på spil – Chelsea har hverken råd eller lyst til at spille Europa League igen i næste sæson.

Og Watford bliver bestemt ikke nogen smal sag for Chelsea, da Watford tidligere har sat en stopper for flere tophold. 

På det seneste har Chelsea ikke kunnet få spillet til køre, og i særdeleshed resultater har været mindre prangende. Men mon ikke Hazard træder i karakter, når der er allermest brug for ham?

Chelsea vinder til odds 1.42, og Hazard scorer til odds 2.00.

Kamptidspunkt: søndag kl. 15:00

 

Huddersfield vs. Manchester United

United skal decideret ramle ind i uheld og mere til, hvis det ikke skal blive til en sejr mod nedrykkerne fra Huddersfield, som kun har præsteret at vinde tre kampe i løbet af hele sæsonen.

Ikke meget tyder på, at Hudderfield kommer til at bide fra sig mod United. United vil for alt i verden gøre sit i håbet om stadig at kunne nå fjerdepladsen – det ligger dog ikke længere i deres hænder. 

Det lugter af målfest i Huddersfield, i hvert fald for Uniteds vedkommende. Der blive scoret over 3,5 mål i løbet af kampen til odds 2.75.

Kamptidspunkt: søndag kl. 15:00

 

Arsenal vs. Brighton

På papiret burde Arsenal i sikker stil køre en sejr hjem mod nedrykningstruet Brighton.

Det bliver dog knap så let som først antaget, da Brighton bliver nødt til at anskaffe sig tre livsvigtige point, hvis ikke Cardiff stadig skal have en mulighed for at indhente Brighton – i øjeblikket ligger Brighton fire point foran Cardiff.

Alt afhængig af, hvordan Cardiff klare deres kamp på lørdag, så kommer udfaldet af den kamp til at betyde alt verden for Brightons indstilling mod Arsenal.

Hvis Brighton skal bruge point, så bliver der scoret unde 2.5 mål til odds 2.25, for så kommer Brighton til at parkere bussen.

Kamptidspunkt: søndag kl. 17:30

                            

Manchester City vs. Leicester

City har mesterskabsmatchbold, men et enkelt fejltrin kan kost dem mesterskabet. City skal vinde de to resterende kampe, hvis ikke Liverpool skal snuppe titlen foran snuden på City.

Leicester præsterede i juleprogrammet har besejrer mægtige City. Det håber de fleste Liverpool-fans kommer til at gentage sig.

Ud fra en objektiv synsvinkel kommer det næppe til at ske, da City-skibet for længst er sejlet. Oddsene indikerer også, at City tydeligt kommer til at klare skærene i overbevisende stil. En City-sejr give således odds 1.16.

Leicester kan ikke hamle op med City og derfor kommer hjemmeholdet til at score over 3.5 mål til odds 2.60. En god målrig mandagskamp venter!

Kamptidspunkt: mandag kl. 21:00

 

Varm op til weekendens Premier League-kampe med endnu flere Premier League-odds og ikke mindst en masse andre fodbold-odds

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder