Det er ingen hemmelighed, at Liverpool indtil for et par måneder siden, var i trofæmæssige krise, efter syv lange år uden nogle former for titler af betydning.

I mellemtiden har de andre engelske topklubber, hentede den ene titel hjem efter den anden. Manchester United som historistisk set, er på samme niveau som Liverpool, har i den grad nydt godt af Liverpools trofæløse år.

Men hvem vinder egentlig, når det kommer til meritter, trofæer og titler. Det tager vi et kig på.

 

Titler i Division One (tidl. Premier League)  

Manchester United

7 titler

Liverpool

18 titler

 

Titler i Premier League

Manchester United

13 titler

Liverpool

0 titler

 

Titler i FA Cup

Manchester United

12 titler

Liverpool

7 titler

 

 

Titler i League Cups

Manchester United

5 titler

Liverpool

8 titler

banner

Titler i Champions League (tidl. European Cup)

Manchester United

3 titler

Liverpool

6 titler

 

Cup Winner Cup

Manchester United

1 titler

Liverpool

0 titler

 

Titler i Europa League (tidl. UEFA Cup)

Manchester United

1 titler

Liverpool

3 titler

 

Utroligt nok har Liverpools seneste triumf i Champions League udlignet Manchester United antal titler. Begge hold ender på 42 titler, i hvert fald i forhold til de ovenstående turneringer.

Hvis man skulle tage alle andre titler og trofæer med, ville United tage føringen. United kan stadig prale med at være det mest vindende engelske hold målt på alle titler og trofæer.

Men i forhold til de ovennævnte turneringer og antal titler, så er Liverpool ifølge online betting-siderne i øjeblikket de største favoritter til at vinde Premier League 19/20, og dermed deres første Premier League-trofæ. Hvis det skulle ske, kommer de op på 43 titler og overhaler dermed United i forhold til de ovennævnte turneringer.

Det har United dog en lille mulighed for at spolere, hvis de altså vinder deres indbyrdes opgør, men United er i et dilemma, hvem vil de helst have vinder Premier League - City eller Liverpool? Det er som at vælge mellem pest eller kolera for alle United-fans.

Oven på Uniteds forfærdelige sæsonstart, er der meget, som tyder på, at United ikke kommer til at gøre noget stort væsen af sig mod Liverpool. Premier League-oddsene er i hvert fald ubarmhjertige overfor United, som giver odds 4.85, hvis de skulle vinde.

Liverpool til gengæld, giver et favorabel odds på 1.73 – det er værd at overveje. Skulle kampen i starten have øretæve-lignende tendenser, så er liveoddsene en mulighed.

God fornøjelse med braget, som begynder på søndag kl. 17:30.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Emiliano Marcondes løn

Nicolai Boilesen løn

Robert Skov løn

Jess Thorup træner og løn

Brentford og Christian Eriksen 2022