Det kunne nærmest ikke være planlagt meget bedre - opvarmning med topbrag i Premier League og dernæst det hele store sportsevent, Super Bowl.

 

Sidste runde i PL

Man City dummede sig endnu engang i kampen om mesterskabet. I sidste runde endte City med at brænde fingrene mod Newcastle, hvilket kostede dem et 2-1-nederlag.

City kan ikke tåle flere nederlag, hvis de vil holde trit med Liverpool. Disse fejltrin kan højst sandsynligt komme til at koste City mesterskabet.

888sport banner

Arsenal var ét ud af to tophold, som formåede at hive en sejr hjem i sidste runde. De vandt snævert 2-1 på hjemmebane mod Cardiff. De er derfor midlertidigt rykket op på fjerdepladsen, fordi Chelsea overraskende tabte 4-0 til Bournemouth. Det må man decideret kalde en offday.

Arsenal kan fastholde fjerdepladsen og give Liverpool en hjælpende hånd ved at slå City på søndag. Det er dog måske lettere sagt end gjort.

 

Man City vs. Arsenal

Pep Guardiola må erkende, at han er presset efter nederlaget til Newcastle. Ét nederlag til, og Liverpool vil nærmest være umulige at indhente.

Pep må sætte sin lid til, at hans spillere begynder at vise den kontinuitet, som skal til for at indhente Liverpool. Hvis City udnyttede deres chancer, ville de vinde 99% af alle deres kampe, men manglende skarphed koster på pointkontoen.

Arsenal virker ovenpå for tiden, men det er bare en never-ending-story med Arsenal. I nogle kampe er de fuldstændig outstanding, men så falder korthuset sammen, og nederlag bliver en del af hverdagen.

For eksempel slog de senest Chelsea 2-0, hvor de var flyvende, men man skal ikke mange uger tilbage, før de fik en 5-1-lussing mod Liverpool.

City er en anden kaliber, og Arsenal skal overgå deres vanlige niveau, hvis de skal have noget med fra Etihad. City har vundet fire ud af de fem seneste opgør mod Arsenal.  

City er klare favoritter, derfor vil et eventuelt handicap odds, hvor City starter med at være nede 0-2 og stadig vinder kampen, være yderst sandsynligt. Det giver et odds på 2.70.  

Kampen begynder søndag kl. 17:30

 

Andre interessante kampe:

Leicester vs. Man United

En kamp, som muligvis også kan gøre søndagen mere underholdende, er Leicester mod Man United. Alle topholdene har haft problemer med Leicester, og senest fik The Foxes uafgjort mod Liverpool.

En uafgjort kan meget vel gå hen og blive aktuel på søndag. Det giver odds 3.45.

Kampen starter på søndag kl. 15:05.

West Ham vs. Liverpool

Det bliver spændende at se, hvad Klopp har klar i ærmerne til mandagens kamp mod West Ham.

Du kan finde alle oddsene på kampen her.  

Opgøret bliver fløjtet i gang på mandag kl. 21:00.

 

Du kan finde odds på de resterende Premier League-kampe her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder