I Copa del Rey havde Real og Barcelona fornøjelsen af at varme op til ligaopgøret på lørdag. Det var en utrolig lige kamp i onsdags, selvom resultat endte med at blive 0-3 til Barcelona. Barcelona var lynende effektive i anden halvleg, hvilket gjorde, at Reals drøm om en Copa del Rey-finale blev slukket.

888sport banner

En ægte spansk klassiker

Det bliver aldrig for gammelt eller kedeligt at se en af fodboldens største klassikere kombineret med en masse fodbold-betting. Det har for det meste altid været Real og Barcelona, som har duelleret om mesterskabet, og i år er heller nogen undtagelse, selvom flere hold, som Atletico Madrid og Sevilla, også leger med.

Der har efterhånden været mange historiske El Clasicos, som stadig lever videre, selvom Ronaldo, Mourinho og Guardiola er væk.

Vægtskålen er dog i nyere tid begyndt at tippe oftere over til Barcelona. Barcelona har i ligasammenhæng ikke tabt til Real Madrid siden 2016, og det er bestemt ikke noget, som behager madrilenerne. De må komme blæsende som en tyr, der har set rødt, på lørdag.

 

Real Madrid vs. Barcelona

To af verdens allermest prestigefyldte fodboldhold skal underholde os på lørdag.

Barcelona har en matchbold-mulighed for at kunne hægte Real Madrid yderligere af i kampen om mesterskabet. Barcelona ligger nr. 1 med et ni points-forspring ned til Real Madrid på tredjepladsen.

Real skal forsøge at gøre alt, hvad der står i deres magt for at slå Barcelona på lørdag. Hvis ikke hovedstadsklubben vinder, har de eventuelt kun Champions League, som de kan vinde. Presset er derfor ekstraordinært stort på Real, især efter de også tabte til ærkerivalerne i onsdags med 0-3.

banner

Messi og Suarez har indtil videre tilsammen nettet 41 gange og assisteret 16 gange. Reals bedste duo, Benzema og Bale, har sammenlagt scoret 18 mål og lavet 4 assist. Alle modstandere vil være bekymret, hvis de sammenlignede deres statistikker med Barcelona.

Messi giver odds 2.04, hvis han scorer – og for Suarezs vedkommende odds 2.28.

Efter det chancehav, som Real havde mod Barcelona i onsdags, kan vi kun forvente at Real melder sig ind på scoringstavlen på lørdag. Derfor regner vi også med, at der bliver scoret over 3.5 i kampen. Dette udfald giver odds 2.23.  

Klassikeren skydes i gang på lørdag kl. 20:45.

 

Du har selvfølgelig mulighed for at finde en masse andre odds på El Clasico her.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Superliga: 4 gode tips til 9. runde

Superliga: 4 gode tips til 9. runde

De kommende stjerner i Superligaen

De kommende stjerner i Superligaen

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne?

Champions League 19/20: Hvem kommer vi til at savne? 

5 tips til EM-kval kampene

5 tips til EM-kval kampene

Premier League 19/20: young guns, som bliver værd at holde øje med

Premier League 19/20: young guns, som bliver værd at holde øje med